Medical Park Arena

Medical Park Arena

Son dakika Medical Park Arena haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Medical Park Arena gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Medical Park Arena haber sayfamızda...

Medical Park Arena

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 614 medical park arena haberi bulunmuştur.
Kral geri dönüyor
Kral geri dönüyor Trabzonspor’un en büyük gol kozu olan Burak Yılmaz, Medipol Başakşehir’e karşı takımdaki yerini alacak. Forma giydiği 16 lig maçında 17 gol atan yıldız oyuncu 2 hafta sonra 11’de görev yapacak.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'un konuğu Fenerbahçe!
Trabzonspor'un konuğu Fenerbahçe! Trabzonspor ile Fenerbahçe, Süper Lig’de bugün yapacakları maçla 121. kez karşı karşıya gelecek.
30.06.2020 Fenerbahçe
Burak Yılmaz: Selçuk İnan ile her yerde oynarım
Burak Yılmaz: Selçuk İnan ile her yerde oynarım Trabzonspor, Çin'in Beijing Guoan'dan transfer ettiği Burak Yılmaz için Medical Park Arena'da imza töreni düzenlendi. İmza töreninde konuşan milli futbolcu, Selçuk İnan için, "Selçuk benim kardeşim. Şartlar uygun olursa onunla her yerde oynamak isterim." dedi.
6.08.2017 Futbol
Gökhan Saral'dan transfer açıklaması
Gökhan Saral'dan transfer açıklaması Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral, "Çok titiz bir transfer çalışması yürütülüyor" dedi.
30.06.2020 Trabzonspor
Yanal'ın Fenerbahçe karnesi
Yanal'ın Fenerbahçe karnesi Bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran ve şampiyonluk yaşayan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili takımın başında sarı-lacivertli takıma karşı İstanbul'da oynadığı son iki maçı kaybetmedi.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzon'da kupalara haciz geldi
Trabzon'da kupalara haciz geldi Mbia, Onazi ve Medjani’yi Trabzonspor’a getiren menajer Mazlum Ali Bilecan’ın avukatları, ödenmeyen menajerlik ücreti nedeniyle kulüpteki 6 şampiyonluk kupasına haciz koydurdu. 1 milyon 350 bin euro tutarındaki borç bir hafta içinde ödenmezse kupalar müzeden gidebilir.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da düşüş sürüyor
Trabzonspor'da düşüş sürüyor Spor Toto Süper Lig'de sahasında Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor, ligin son 6 haftasında aldığı sonuçlarla düşüş yaşarken, Avrupa kupalarına katılma şansını da zora soktu.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor - Medipol Başakşehir: 0-0 (İşte maçın özeti)
Trabzonspor - Medipol Başakşehir: 0-0 (İşte maçın özeti) Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 32. hafta maçında Trabzonspor sahasında Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı. İşte dakika dakika maçın özeti...
30.06.2020 Basaksehir
Trabzonspor, Medipol Başakşehir'i konuk edecek
Trabzonspor, Medipol Başakşehir'i konuk edecek Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında, şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir'i konuk edecek.
1.07.2020 Basaksehir
Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta heyecanı
Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta heyecanı Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta karşılaşmaları oynanacak.
1.07.2020 Futbol
Çubukçu: "Şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmiyor"
Çubukçu: "Şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmiyor" Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, şampiyonluk yarışının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, ligde kalan tüm maçları kazanarak Avrupa kupalarına katılmayı arzuladıklarını söyledi.
1.07.2020 Basaksehir
Uğur Demirok geri dönüyor
Uğur Demirok geri dönüyor Trabzonspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde bulunan Medical Park Arena'daki kötü gidişatını da durdurmanın mücadelesini verecek.
30.06.2020 Trabzonspor
Süper Lig'de haftanın programı!
Süper Lig'de haftanın programı! Spor Toto Süper Lig'in 32. haftası, yarın oynanacak Galatasaray-Osmanlıspor maçıyla başlayacak
1.07.2020 Futbol
Trabzonspor, Avrupa yolunda son 3 haftaya odaklandı
Trabzonspor, Avrupa yolunda son 3 haftaya odaklandı Spor Toto Süper Lig'de son 5 haftada 10 puan kaybederek Avrupa kupalarına katılma yolunda yara alan Trabzonspor, ligin son 3 haftasında oynayacağı maçlara odaklandı.
30.06.2020 Trabzonspor
Medical Park Arena'da çatı onarımı başladı
Medical Park Arena'da çatı onarımı başladı Hafta başında Trabzon'da etkili olan rüzgar nedeniyle Medical Park Arena'da zarar gören membranların onarımına başlandı.
30.06.2020 Trabzonspor
Muharrem Usta'ya anlamlı plaket
Muharrem Usta'ya anlamlı plaket Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'ya şehit kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün vasiyetinin Gençlerbirliği maçında yerine getirilmesinin ardından teşekkür plaketi verildi.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor Medical Park Arena'yı fırtına vurdu!
Trabzonspor Medical Park Arena'yı fırtına vurdu! Trabzonspor Medical Park Arena’nın çatısında kullanılan malzemeler rüzgara dayanamadı.
9.05.2017 Futbol
Trabzonspor içeride!
Trabzonspor içeride! Bordo-mavililer, deplasmanda topladığı puanları evinde saçtı. Bu sezon sahasında 15 karşılaşmaya çıkan Karadeniz ekibi, 6 galibiyet alırken, 5 kez de yenildi. Trabzonspor dış sahada ise 8 kez rakiplerini mağlup etti.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor’a evi deplasman oldu
Trabzonspor’a evi deplasman oldu Trabzonspor bu sezon evinde oynadığı 15 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi aldı, deplasmana göre daha düşük bir performans sergiledi.
30.06.2020 Trabzonspor
Avrupa zora girdi
Avrupa zora girdi Ligin ikinci yarısında fırtına gibi esen Trabzonspor, son 4 haftada gerileme dönemine girdi. Bordo-mavililer, Kayserispor karşısında alınan yenilgiyle Avrupa’ya gitme umutlarını da iyice zayıflattı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor duraklama döneminde
Trabzonspor duraklama döneminde Ligin ikinci bölümünde 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan elde eden bordo-mavililer, son 4 haftada 4 puan toplayarak, Avrupa kupalarına katılım yolunda yara aldı. İlk yarıyı 18 puanla 13. sırada tamamlayan Karadeniz ekibi, ikinci yarıda beşinciliğe kadar yükselirken, son haftalarda aldığı sonuçlarla ilk 4 içine girme fırsatını kaçırdı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor - Kayserispor: 2-3
Trabzonspor - Kayserispor: 2-3 Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta maçında Trabzonspor sahasında Kayserispor'a 2-3 mağlup oldu. Kayserispor böylece tarihinde ilk kez Trabzon deplasmanında 3 puanla ayrıldı.
30.06.2020 Kayserispor
Trabzonspor, Kayserispor'u konuk edecek
Trabzonspor, Kayserispor'u konuk edecek Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın sahasında Kayserispor'u konuk edecek.
30.06.2020 Trabzonspor
Spor Toto Süper Lig'de heyecan 30. hafta maçlarıyla devam edilecek
Spor Toto Süper Lig'de heyecan 30. hafta maçlarıyla devam edilecek Futbolda Spor Toto Süper Lig'e 30. hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek.
1.07.2020 Futbol
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini Fırat Aydınus yönetecek
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini Fırat Aydınus yönetecek Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde Fırat Aydınus düdük çalacak
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Medical Park Arena ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.