YÖK AÇIKLADI! ADALET BÖLÜMÜ kapatıldı mı, neden? Adalet Meslek Yüksekokulları kapatılacak mı, eğitimi devam eden ne yapacak?
YÖK AÇIKLADI! ADALET BÖLÜMÜ kapatıldı mı, neden? Adalet Meslek Yüksekokulları kapatılacak mı, eğitimi devam eden ne yapacak? YÖK tarafından yapılan açıklama sonrasında Adalet Bölümü kapatıldı mı sorusu gündeme geldi. Ön Lisans bölümü olarak bilinen Adalet Bölümleri Hukuk Bölümlerine geçiş için kullanılan meslek yüksekokulları arasında yer alıyordu. Peki Adalet Bölümü kapatıldı mı? İşte YÖK açıklaması ve yeni karar...
6.12.2023 Bilgi Rehberi
Kahramanaraş’a havacılık meslek yüksekokulu
Kahramanaraş’a havacılık meslek yüksekokulu Kahramanmaraş’ta Airbus-TUSAŞ Havacılık Meslek Yüksekokulu (MYO) açılacak. Bu kapsamda Yükseköğretim Kurulu (YÖK) koordinasyonunda “Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Bünyesinde Airbus-TUSAŞ Havacılık Meslek Yüksekokulu Kuruluş ve Yapım Anlaşması” imzalandı.
20.10.2023 Eğitim
Binali Yıldırım, annesinin adı verilen yüksekokulun açılışında konuştu
Binali Yıldırım, annesinin adı verilen yüksekokulun açılışında konuştu AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 28 Şubat döneminde meslek okullarının kapatıldığını, meslek sahiplerinin yetişmesinin önüne geçildiğini ve şimdilerde bunun sıkıntısını yaşadıklarını belirtti.
8.10.2021 Siyaset
Yalova’da 'Türk Bayraklı işkence' iddiasına ikinci soruşturma
Yalova’da 'Türk Bayraklı işkence' iddiasına ikinci soruşturma Yalova'da Meslek Yüksekokulu öğrencisi Diyarbakırlı R.E.’nin Çınarcık’taki evine gelen aynı okul öğrencisi 6 kız tarafından dövülüp, elinde Türk Bayrağı ve alnına rujla T.C. yazılı fotoğrafının çekilerek sosyal medyada yayınlanması geniş yankı uyandırdı.
11.09.2019 Haberler
İş garantili meslek yüksekokulu
İş garantili meslek yüksekokulu GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu'nun 12 programda eğitim gören öğrenciler okulları bitmeden iş bulabiliyor.
14.07.2014 Eğitim
Geleceğin meslekleri: Elektronörofizyoloji, Optisyenlik, Odyometri
Geleceğin meslekleri: Elektronörofizyoloji, Optisyenlik, Odyometri Bundan böyle sağlık teknikeri olabilmek için meslek yüksekokulu mezuniyeti şartı getirilmiş durumda. Sağlık alanındaki bu gelişmeler sağlık eğitiminde meslek yüksekokullarını çok önemli bir konuma taşıdı.
10.07.2014 Eğitim