Mesut Urgancılar

Mesut Urgancılar

Son dakika Mesut Urgancılar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mesut Urgancılar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mesut Urgancılar haber sayfamızda...

Mesut Urgancılar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 124 mesut urgancılar haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den sert çıkış! Mali ve idari açıdan ibra edildi
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den sert çıkış! Mali ve idari açıdan ibra edildi Beşiktaş Başkanı Çebi, görevleri döneminde yaşadıkları sıkıntıları anlattı, “Kendi tarzımla Beşiktaş’ın haklarını savundum. Eğer seneye o hakemlerden birileri yine burada olursa sizin istediğiniz yöntemleri sabahtan akşama kadar her gün uygulayacağım” dedi.
29.05.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe Beko'da bir dönem kapanıyor! İşte Vesely'nin yeni takımı
Fenerbahçe Beko'da bir dönem kapanıyor! İşte Vesely'nin yeni takımı Jan Vesely, Fenerbahçe Beko'nun son teklifini reddetti. Çek basketbolcu Avrupa devi ile 3 yıllık anlaşma yaptı. Alacağı yıllık rakam belli oldu.
Beşiktaş yönetiminde kriz! Mesut Urgancılar, Çebi'nin listesinde olmayacak
Beşiktaş yönetiminde kriz! Mesut Urgancılar, Çebi'nin listesinde olmayacak Beşiktaş'ta 29 Mayıs günü gerçekleşecek başkanlık seçimi öncesi büyük bir kriz patlak verdi. Genel sekreter Mesut Urgancılar, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin listesinde yer almayacağını açıkladı.
26.05.2022 Beşiktaş
Beşiktaş’ta geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı
Beşiktaş’ta geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı Beşiktaş Kulübü'nün geleneksel bayramlaşma töreni Vodafone Park’ta yapıldı. Ramazan Bayramı dolayısıyla Beşiktaş Kulübü’nün geleneksel bayramlaşması statta gerçekleşti. Törene Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, kulüp bünyesinde bulunan şubelerden sporcular ve kulüp üyeleri katıldı.
4.05.2022 Haber Bülteni
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi iftarda taraftarla buluştu
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi iftarda taraftarla buluştu Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Sahili'nde kurulan iftar sofrasında Siyah-beyazlı taraftarlarla buluştu.
14.04.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu! Aylar sonra kadroda
Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu! Aylar sonra kadroda Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 30'uncu haftasında Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi. Siyah-beyazlıların kamp kadrosunda sürpriz bir isim yer aldı.
18.03.2022 Beşiktaş
'Siyah Kadar Asil, Beyaz Kadar Zarif Kadınlar' paneli düzenlendi
'Siyah Kadar Asil, Beyaz Kadar Zarif Kadınlar' paneli düzenlendi Beşiktaş Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Vodafone Park Moda Merkezi’nde ‘Siyah Kadar Asil, Beyaz Kadar Zarif Kadınlar’ isimli panel düzenledi.
8.03.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ın Genel Kurulu'nda gerginlik
Beşiktaş'ın Genel Kurulu'nda gerginlik Siyah-beyazlı kulübün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda zaman zaman tansiyon yükseldi, gerginlikler yaşandı.
26.12.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Fikret Orman’a ibra ve ihraç şoku
Beşiktaş'ta Fikret Orman’a ibra ve ihraç şoku Beşiktaş’ta 2019 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul toplantısı dün gerçekleşirken eski başkan Fikret Orman’ın kesin ihracı için sunulan önerge oy çokluğuyla kabul edildi. Orman ve yönetiminin son iki dönemini kapsayan oylama da hem idari hem mali yönden ibrasızlıkla sonuçlandı.
26.12.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ın Kayserispor maçı kamp kadrosu belli oldu! 5 eksik
Beşiktaş'ın Kayserispor maçı kamp kadrosu belli oldu! 5 eksik Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 16'ncı haftasında Yukatel Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla tamamladı ve kampa girdi.
11.12.2021 Beşiktaş
Beşiktaş Kulübü'ne yeni sponsor
Beşiktaş Kulübü'ne yeni sponsor Beşiktaş ile Aras Kargo arasında taşıma sponsorluğu anlaşması imzalandı.
17.11.2021 Beşiktaş
Urgancılar: 'VAR masasında Beşiktaş'a nasıl gol attırırız diye uğraşanlar var'
Urgancılar: 'VAR masasında Beşiktaş'a nasıl gol attırırız diye uğraşanlar var' Sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, "Eskiden saha içinde Beşiktaş'a gol atan hakem varken, şimdi saha dışında VAR masasında Beşiktaş'a nasıl gol attırırız diye uğraşanlar var. Ama şunu bilsinler ki, bardağı taşıran son damla misali, bizim bardaklarımız çoktan dolu. Hatta barajlar doldu" dedi.
9.11.2021 Beşiktaş
Beşiktaş - Sporting Lizbon: 1-4
Beşiktaş - Sporting Lizbon: 1-4 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında temsilcimiz Beşiktaş, Sporting Lizbon ile Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Temsilcimiz Beşiktaş sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.
19.10.2021 Beşiktaş
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
29.09.2021 Diğer
Beşiktaş'ın yeni İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar
Beşiktaş'ın yeni İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar Beşiktaş Kulubü'nün yeni icra kurulu belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamada Genel Sekreter Ahmet Mesut Urgancılar'ın İcra Kurulu Başkanlığı görevine getirildiği açıklandı.
2.08.2021 Beşiktaş
Son dakika - Beşiktaşlı yöneticiler, erkek basketbol takımıyla buluştu!
Son dakika - Beşiktaşlı yöneticiler, erkek basketbol takımıyla buluştu! Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Mesut Urgancılar ve basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Şenol, Beşiktaş Icrypex takımıyla bir araya geldi.
24.05.2021 Beşiktaş
Son dakika - Ahmet Nur Çebi'den derbi öncesi Beşiktaş'a sürpriz!
Son dakika - Ahmet Nur Çebi'den derbi öncesi Beşiktaş'a sürpriz! Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray derbisi öncesindeki son idmanı takip etti ve oyunculara başarılar diledi.
7.05.2021 Beşiktaş
Son dakika - Acun Ilıcalı'dan canlı yayında tepki! "Namusuma söz söyletmem!"
Son dakika - Acun Ilıcalı'dan canlı yayında tepki! "Namusuma söz söyletmem!" Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı memleketinin takımı olan Erzurumspor için "Erzurumspor Gecesi" adı altında bir dayanışma organizasyonu düzenledi. Ilıcalı canlı yayında isim vermeden Beşiktaşlı yöneticiye cevap verdi.
13.04.2021 Beşiktaş
Acun Ilıcalı'dan Beşiktaşlı yönetici Mesut Urgancılar'a sert sözler!
Acun Ilıcalı'dan Beşiktaşlı yönetici Mesut Urgancılar'a sert sözler! Acun medyanın sahibi ve Fenerbahçeliliği ile tanınan Acun Ilıcalı, kendisine sosyal medyadan Erzurumspor - Beşiktaş maçı öncesinde yapılması planlanan Erzurumspor Gecesi'ni ertelemesiyle ilgili tweet atan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar'a sert bir şekilde cevap verdi.
9.04.2021 Beşiktaş
Son dakika - Beşiktaş'ta yönetim antrenmanı takip etti
Son dakika - Beşiktaş'ta yönetim antrenmanı takip etti Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, futbol takımın antrenmanını takip etti
3.04.2021 Beşiktaş
Mesut Urgancılar, TOFAŞ maçının lehlerine tescilini bekliyor
Mesut Urgancılar, TOFAŞ maçının lehlerine tescilini bekliyor Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, Beşiktaş Icrypex'in ING Basketbol Süper Ligi'nde TOFAŞ ile oynadığı ve 89-86 mağlup olduğu maçta kural hatası olduğu yönünde Türkiye Basketbol Federasyonuna (TBF) yaptıkları başvuruda lehte karar beklediklerini söyledi.
18.03.2021 Basketbol
Mesut Urgancılar'dan Sergen Yalçın ve sözleşme açıklaması
Mesut Urgancılar'dan Sergen Yalçın ve sözleşme açıklaması Beşiktaş yönetiminden Mesut Urgancılar, Sergen Yalçın'ın sözleşmesi konusunda açıklamalarda bulundu.
9.03.2021 Beşiktaş
Son dakika haberleri - Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı
Son dakika haberleri - Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı Beşiktaş Kulübü’nün toplam borcunun 3 milyar 570 milyon 822 bin TL olduğu açıklandı
6.03.2021 Beşiktaş
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni isim sponsoru Icrypex oldu
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni isim sponsoru Icrypex oldu Beşiktaş Kulübü, erkek basketbol takımı için Icrypex Kripto Borsası ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.
22.01.2021 Basketbol
Beşiktaş Kulübü, Hatay'da yanan ormanlara fidan dikti
Beşiktaş Kulübü, Hatay'da yanan ormanlara fidan dikti Beşiktaş Kulübü yöneticileri, Hatay'ın Belen ilçesinde geçen yıl çıkan orman yangınında zarar gören alanlara fidan dikti.
10.01.2021 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Mesut Urgancılar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.