Mexico

Mexico

Son dakika mexico haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mexico gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mexico haber sayfamızda...

Mexico

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.396 mexico haberi bulunmuştur.
Film setinde kazayla katil olan Alec Baldwin, İsrail protestocusunun telefonunu fırlattı!
Film setinde kazayla katil olan Alec Baldwin, İsrail protestocusunun telefonunu fırlattı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, ‘Rust’ adlı filmin çekimleri sırasında kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne yol açmıştı. New York'ta bir kafeye giden Baldwin, bir İsrail protestocusunun "'Filistin'e özgürlük' de!" diyerek videosunu çekmeye başlamasıyla gergin anlar yaşadı. Ünlü isim, "O kadını neden öldürdün?" diyerek kendisinden bir suçlu olarak bahseden kadının telefonunu fırlattı. İşte detaylar...
23.04.2024 Magazin
Film setinde kazayla katil olan Alec Baldwin, İsrail protestocusunun telefonunu fırlattı!
Film setinde kazayla katil olan Alec Baldwin, İsrail protestocusunun telefonunu fırlattı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, ‘Rust’ adlı filmin çekimleri sırasında kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne yol açmıştı. New York'ta bir kafeye giden Baldwin, bir İsrail protestocusunun "'Filistin'e özgürlük' de!" diyerek videosunu çekmeye başlamasıyla gergin anlar yaşadı. Ünlü isim, "O kadını neden öldürdün?" diyerek kendisinden bir suçlu olarak bahseden kadının telefonunu fırlattı. İşte detaylar...
23.04.2024 Cadde
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı Western filmi 'Rust'ın setinde kullanılan silahlardan sorumlu bir kişi, 2021 yılında Alec Baldwin tarafından vurulan görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ilişkin 'taksirle öldürmekten' suçlu bulundu.
16.04.2024 Dünya
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira Tesadüfen buldukları milyonlarca dolar değerindeki altın ve gümüşü, demir çömleklerin içine koyup yerin yaklaşık bir buçuk metre altına gömdüler. Thomas Beale hem hazinenin eşit dağılımını sağlamak hem de yerini sadece kendileri tespit edebilsin diye konumu, içeriği ve mirasçıların isimleri hakkında bilgi içeren 3 şifre oluşturdu. Peki gizemiyle günümüzde bile hazine avcılarını hâlâ cezbeden şifreleri neden kimse çözemiyor?
22.03.2024 Yaşam
Güçlü motivasyon için 7 ipucu
Güçlü motivasyon için 7 ipucu Motivasyonu bir kez bulduğumuzda bu "motivasyonun" kalıcı olacağı anlamına gelmez. Motivasyon dalgalar halinde gelip gidebilir. İşte güçlü motivasyon için 7 altın kural...
11.03.2024 Milliyet Executive
Oppenheimer’ın anlatılmayan yüzü: Atom bombasının denendiği eyalette kanser olanların hikayesi
Oppenheimer’ın anlatılmayan yüzü: Atom bombasının denendiği eyalette kanser olanların hikayesi Oppenheimer filmi ile gündeme gelen Trinity nükleer patlama denemesi seyirciye bilim insanlarının yaşadığı heyecanı sunsa da, yerli halkın bu deneme yüzünden yaşadığı mağduriyetini yeterince dile getirmedi. 80 yıl sonra halen hikayenin tam olarak anlatılmadığını düşünenler var.
9.03.2024 Dünya
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı Meksika’da 2014 yılında kaybolan 43 öğrencinin bulunması için protesto düzenleyen göstericiler, araçla daldıkları Başkanlık Sarayı’nın kapısını kırdı.
6.03.2024 Haberler
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı Meksika’da 2014 yılında kaybolan 43 öğrencinin bulunması için protesto düzenleyen göstericiler, araçla daldıkları Başkanlık Sarayı’nın kapısını kırdı.
6.03.2024 Dünya
Hakan Fidan, Meksikalı mevkidaşı Alicia Bárcena Ibarra ile görüştü
Hakan Fidan, Meksikalı mevkidaşı Alicia Bárcena Ibarra ile görüştü Dışişleri Bakanı Fidan, Meksika'nın başkenti Mexico City'de Meksikalı mevkidaşı Alicia Bárcena Ibarra ile görüştü.
27.02.2024 Gündem
Fabiola Yazmin Ortega doğum yaparken hayatını kaybetti
Fabiola Yazmin Ortega doğum yaparken hayatını kaybetti Bely y Beto adlı yapımla tanınan Fabiola Yazmín Ortega, hamileliğin son haftalarında nadir bir komplikasyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yedi litre kan kaybettiği belirtilen talihsiz oyuncunun bebeği doktorların çabasıyla hayata tutundu ancak kendisi hayatını kaybetti.
7.02.2024 Cadde
Arka kapıyı açtı, 200 bin dolarla uçaktan atladı! FBI da devreye girdi ama nafile
Arka kapıyı açtı, 200 bin dolarla uçaktan atladı! FBI da devreye girdi ama nafile Her şey şık giyimli, güneş gözlüğü takan bir adamın uçakta kabin görevlisini yanına çağırmasıyla başladı. Adamın kendisine uzattığı kağıda yazılı notu alan görevli burada yazanların şaka olmasını umdu ama olmadı. Kısa bir süre sonra tam 200 bin dolarla uçaktan atladı, olayın akıbeti ise çözülemiyor.
7.02.2024 Yaşam
Başını kesip kaldırıma bıraktılar, imza: CJNG!
Başını kesip kaldırıma bıraktılar, imza: CJNG! Hapishanenin arka tarafına bırakılan gizemli 'kırmızı çanta' dikkatleri üzerine çekti. Açıldığında tüyleri diken diken eden manzara ortaya çıktı. Bir soğutucunun içine kesilmiş insan başı konulmuştu. Yanında ise, tehditlerin sıralandığı not vardı.
2.02.2024 Dünya
ABD'de çip üreticilerine destek beklentisi
ABD'de çip üreticilerine destek beklentisi ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin çip üreticilerine milyarlarca dolar sübvansiyon vermesi bekleniyor.
29.01.2024 Uzmanpara
Meksika'da bir yolcu saatlerce rötar yapan uçağın acil çıkış kapısından çıktı
Meksika'da bir yolcu saatlerce rötar yapan uçağın acil çıkış kapısından çıktı Meksika’nın başkenti Mexico City'de, havalimanı pistinde saatlerce rötar yapan uçaktaki bir yolcu, acil çıkış kapısını açıp, kanatta yürüdüğü için gözaltına alındı.
29.01.2024 Dünya
‘Şeytan’ın hikâyesi! Karanlık bir ‘servet’
‘Şeytan’ın hikâyesi! Karanlık bir ‘servet’ Öğretmenlikten fuhuş ağı patronluğuna uzanan ve dünyanın en nüfuzlu utanmazlarına çocuk bedenlerini sunan, sonunda da cezaevinde son nefesini veren Epstein’in rezil hikâyesi bu... İnsan bir kez şeytana uymaya görsün, feleğini şaşırır. Şeytan bu dünyada bazen para, bazen şöhret tutkusu olur. Ama sonunda illa ki insanı çarpar. Bu da bir “şeytani” hikâye…
14.01.2024 Dünya
2024 yılında dünya genelinde yapılacak tüm seçimler
2024 yılında dünya genelinde yapılacak tüm seçimler Gezegendeki nüfusun neredeyse yarısına ev sahipliği yapan onlarca ülkede 2024 yılında genel seçimler yapılacak. Bununla birlikte oy kullanma hakkını kullanan vatandaşların sayısının çokluğu, pek de iyiye işaret etmiyor. Öyle ki bu yıl, en sağlam demokrasiler bile bir anlamda test edilecek.
10.01.2024 Dünya
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri Dünyadaki ülke sayısı, gözlemci ülke statüsünde bulunan Vatikan ve Filistin de dahil olmak üzere 208'dir. Avrupa kıtasında 64, Asya kıtasında ise 53 ülke yer alıyor. Dünyada sınırları içerisinde ülke bulunmayan tek kıta ise Antarktika'dır. Dünyada kaç tane ülke var? Sizin için başkentleri ile birlikte listeledik.
9.01.2024 Eğitim
Jeffrey Epstein davasında adı geçen isimler açıklandı
Jeffrey Epstein davasında adı geçen isimler açıklandı ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı.
4.01.2024 Dünya
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi Televizyon kanallarında gösterime girdiği andan bu yana izlenme rekorları kıran pek çok yerli ve yabancı diziler yer alıyor. Konuları, oyunculukları ile seyircileri ekran başına kilitleyen bu dizilerden bazıları eski olsa da günümüzde hala izlememiş olanlar da. Gelmiş geçmiş en diziler arasında yer alan bu içeriklerin bazıları Netflix’te de izlenebilir. İzlenmesi gereken diziler için "Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler Listesi 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Meksika Hakkında Bilgiler; Meksika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Meksika Hakkında Bilgiler; Meksika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Büyük Okyanus'a kıyısı bulunan Meksika, Amerika kıtasında yer almaktadır. Resmi adı Meksika Birleşik Devletleridir. Uzun yıllar boyunca İspanya'nın kolonisi olan ülke, 16 Eylül 1810 tarihinde bağımsızlığını ilan etti. Meksika bayrağının anlamı ne, başkenti neresi? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Eski başkan fuhuş ağına takıldı! ABD'yi karıştıran dava: Kod adı Jon Doe 36
Eski başkan fuhuş ağına takıldı! ABD'yi karıştıran dava: Kod adı Jon Doe 36 ABD'de devasa bir fuhuş ağı kuran Jeffrey Epstein'in davasında yeni detaylar ortaya çıktı. ABD basınına yansıyan gelişmelere göre bu fuhuş ağına eski ABD Başkanı Clinton da dahil oldu.
2.01.2024 Dünya
Meksika’da ordu destekli havayolları şirketi
Meksika’da ordu destekli havayolları şirketi Meksika ordusu 13 yıl önce iflas eden Mexicana de Aviacion şirketini yeniden canlandırdı.
28.12.2023 Ekonomi
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi!
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi! Cumhuriyetimizin bir asrını bitirirken, tam 84 gurur tablosu... Hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden başarılı... Türkiye’yi olimpiyatlarda madalyalarıyla onurlandırdılar, hepimizi gururlandırdılar.
24.12.2023 Diğer
Açıklanamayan salgın hastalıklar ne kadar yaygın?
Açıklanamayan salgın hastalıklar ne kadar yaygın? Her şey 1993 yılının bir bahar sabahı, ABD’nin en büyük Kızılderili halklarından Navaho bir ailenin New Mexico'da bir benzin istasyonuna gidip acil servisleri aramasıyla başladı. 19 yaşında bir maraton koşucusu oğulları aniden nefes alma sorunları yaşadı. Ambulansla yerel hastaneye kaldırıldı ve orada öldü. Doktorlar şaşkındı. Bu kadar genç ve sağlıklı birini ne öldürmüş olabilirdi?
11.12.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mexico ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.