Mezbaha

Mezbaha

Son dakika mezbaha haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mezbaha gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mezbaha haber sayfamızda...

Mezbaha

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 307 mezbaha haberi bulunmuştur.
Tesisat için girdi, avuç avuç kemik buldu! 200 yıllık evde neye uğradığını şaşırdı
Tesisat için girdi, avuç avuç kemik buldu! 200 yıllık evde neye uğradığını şaşırdı 36 yaşındaki genç adam, banyodaki sorununu gidermek için gittiği evde hayatı boyunca unutamayacağı bir olay yaşadı. İşte klozet ve zemin kaplamasını söktükten sonra gittiği bu yerde bambaşka bir gerçekle karşı karşıya kalan tesisatçının yaşadıkları.
14.04.2024 Yaşam
Pusulan vicdanın olsun
Pusulan vicdanın olsun “Titus Kompleks” haklı iddiasıyla sezonun öne çıkan yapımlarından. İntikam ateşinin körüklediği şiddet dozunu sorgulayan oyun farklı rejisiyle ve oyuncularının gücüyle övgü topluyor.
25.02.2024 Kültür Sanat
Mezbaha çalışanı boğa saldırısında hayatını kaybetti
Mezbaha çalışanı boğa saldırısında hayatını kaybetti Amasya'da bir boğa mezbaha çalışanına saldırdı. Kızgın boğa 55 yaşındaki Kadir Bilen'i ağır yaraladı. Kanlar içerisinde kalan talihsiz adam hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen mezbaha çalışanı hayatını kaybetti.
14.12.2023 Gündem
Boğa saldırısı sonucu hayatını kaybetti! O anlar anbean kaydedildi
Boğa saldırısı sonucu hayatını kaybetti! O anlar anbean kaydedildi Amasya’da mezbaha çalışanı Kadir Bilen (58), boğanın saldırısı sonucu hayatını kaybetti. O anlar ise güvenlik kameralarınca kaydedildi.
14.12.2023 Haberler
Boğa saldırısı sonucu hayatını kaybetti! O anlar anbean kaydedildi
Boğa saldırısı sonucu hayatını kaybetti! O anlar anbean kaydedildi Amasya’da mezbaha çalışanı Kadir Bilen (58), boğanın saldırısı sonucu hayatını kaybetti. O anlar ise güvenlik kameralarınca kaydedildi.
14.12.2023 Gündem
Giresun’dan 28 milyon euroluk ihracat
Giresun’dan 28 milyon euroluk ihracat Giresun 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir tekstil firması yaklaşık bin 100 kişiye istihdam sağlarken dünya markaları için yaptıkları üretimlerle yıllık yaklaşık 28 Milyon Euro’luk ihracat gerçekleştiriyor.
13.10.2023 Ekonomi
İntihara sürükleyen çeteye operasyon
İntihara sürükleyen çeteye operasyon İstanbul’da organize bir şekilde tefecilik yaptıkları belirlenen 2 ayrı çeteye düzenlenen operasyonlarda 14 şüpheli yakalanıp gözaltına alındı.
5.10.2023 Gündem
Yağmur sonrası şaşırtan görüntü! “Sokak jakuzi gibi köpürmeye başladı”
Yağmur sonrası şaşırtan görüntü! “Sokak jakuzi gibi köpürmeye başladı” Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sağanak yağmur sonrası cadde köpükle kaplandı. Araçlar köpükle kaplanan caddede ilerlemekte zorluk çekerken, o anlar vatandaş kamerasına yansıdı. Köpüğün sebebi ilse bilinmiyor.
1.09.2023 Haberler
Kurban öncesi kene uyarısı
Kurban öncesi kene uyarısı Kurban Bayramı öncesi kene ısrığı ölümlerinin artması, endişe yarattı. Uzmanlar, bayramda memleketlerine veya kırsal bölgelere gidecek olanların yanı sıra, kurban kesmek için hayvanlara temas edenleri keneler konusunda uyarıyor.
12.06.2023 Gündem
Ortalık bir anda karıştı! Mezbahadan kaçan boğa emlak,çıya girdi
Ortalık bir anda karıştı! Mezbahadan kaçan boğa emlak,çıya girdi Kırklareli'nde mezbahadan kaçan dana emlakçı dükkanında yakalandı. O sırada emlakçıda bulunan Ahmet Korkmaz yaşadıklarını anlattı.
25.05.2023 Gündem
Mezbahaneden kaçan dana emlakçıda böyle yakalandı
Mezbahaneden kaçan dana emlakçıda böyle yakalandı Kırklareli’de mezbahaneden kaçan dana emlakçı dükkanında yakalandı.
25.05.2023 Yaşam
Turuncu kodla uyarı yapılan Antalya'da tarlalar ve yollar göle döndü
Turuncu kodla uyarı yapılan Antalya'da tarlalar ve yollar göle döndü Turuncu kodla uyarılan Antalya'da şiddetli yağmurla ırmaklar taştı. Restoranları su basarken, tarlalar ve yollar da göle döndü. Öte yandan Gazipaşa'da denizde hortum oluştu.
17.03.2023 Haberler
Meteoroloji'den 'çok kuvvetli yağış' uyarısı uyarısı! Bu iller dikkat
Meteoroloji'den 'çok kuvvetli yağış' uyarısı uyarısı! Bu iller dikkat Meteoroloji 13 ve 15’inci bölge müdürlükleri 3 il için şiddetli yağış uyarısı yaptı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise; "Bu yağış sel, taşkın yapabilir. Büyük bir ihtimalle de öyle olacak. O nedenle dikkat etmemiz gerekiyor. Yağış pazar gününden itibaren bölgeyi terk edecek" dedi.
17.03.2023 Gündem
Turuncu kodla uyarı yapılan Antalya'da tarlalar ve yollar göle döndü
Turuncu kodla uyarı yapılan Antalya'da tarlalar ve yollar göle döndü Turuncu kodla uyarılan Antalya'da şiddetli yağmurla ırmaklar taştı. Restoranları su basarken, tarlalar ve yollar da göle döndü. Öte yandan Gazipaşa'da denizde hortum oluştu.
17.03.2023 Gündem
Menemen’i güzel günler bekliyor
Menemen’i güzel günler bekliyor Menemen’e çıkarma yapan İzmir Büyükşehir Başkanı Soyer, il genelindeki 16’ncı Masal Evi ile Türkelli mezbahasını hizmete açtı, İZBAN Asarlık durağının açılacağını müjdeledi.
18.01.2023 Ege
Sevimli dostlara 11 ton mama
Sevimli dostlara 11 ton mama Muğla Büyükşehir Belediyesi, mama üretim tesisinde bugüne kadar 11 bin 157 kg üretimle belediye bütçesinde önemli bir tasarruf sağladı.
11.01.2023 Ege
182 milyon lira tasarruf etti
182 milyon lira tasarruf etti Muğla Büyükşehir Belediyesi güneşten ve çöpten bugüne kadar 144 milyon 481 bin kw elektrik üreterek hem çevreyi korudu hem de 182 milyon 110 bin lira tasarruf sağladı.
26.12.2022 Ege
Muğla’nın enerjisi yenilenebilir
Muğla’nın enerjisi yenilenebilir ‘Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’nın 4. Belediyeler Buluşmasında konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, kent olarak yenilenebilir kaynaklardan enerji ürettiklerini ve bu yatırımlara devam edeceklerini açıkladı.
13.12.2022 Ege
Can dostlar emin ellerde
Can dostlar emin ellerde Bodrum Belediyesi, sokak hayvanları için otel ve restoranlardan artan yemek ve mezbaha atıklarından kompost teknolojisi kullanarak mama üretimi gerçekleştiriyor.
23.10.2022 Ege
İspanya'da mezbahalara kamera zorunluluğu
İspanya'da mezbahalara kamera zorunluluğu İspanya'da mezbahalara kamera yerleştirilmesi zorunluluğu getirildi.
24.08.2022 Dünya
Mezbahaya götürülürken araçtan atladı, ortalığı birbirine kattı
Mezbahaya götürülürken araçtan atladı, ortalığı birbirine kattı Tokat'ta kesilmek için mezbahaya götürülen 4 yaşındaki boğa araçtan atlayarak kaçtı. Tokat-Turhal karayolunu yönüne giden boğa, 1 saat süren takip sonrasında uyuşturucu iğne sakinleştirildikten sonra kesilerek mezbahaya götürüldü.
1.08.2022 Haberler
Büyükşehir mezbahaları 31.6 milyon kilo et üretti
Büyükşehir mezbahaları 31.6 milyon kilo et üretti  Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin, Menteşe, Marmaris, Milas mezbaha tesislerinde 2014 yılından bu yana 184 bin 929 hayvan kesilerek 31 milyon 630 bin kilogram kırmızı et üretildi.
25.07.2022 Ege
Skandal görüntüler üzerine ekipler denetimleri sıkılaştırdı
Skandal görüntüler üzerine ekipler denetimleri sıkılaştırdı Bir mezbahada üstlerinde giysi olmadan, ağızlarında sigara ile tavuk kesenlerin görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri denetimleri sıkılaştırdı.
25.07.2022 Gündem
Ağızlarında sigara ve üstleri çıplak şekilde tavuk kestiler
Ağızlarında sigara ve üstleri çıplak şekilde tavuk kestiler Adana’da bir mezbahada üstlerinde giysi olmadan, ağızlarında sigara ile tavuk kesenlerin görüntüleri pes dedirtti.
25.07.2022 Haberler
Mezbahadaki görüntüler 'pes' dedirtti! Kesip birçok yere satıyorlardı
Mezbahadaki görüntüler 'pes' dedirtti! Kesip birçok yere satıyorlardı Adana’da bir mezbahada üstlerinde giysi olmadan, ağızlarında sigara ile tavuk kesenlerin görüntüleri pes dedirtti.
25.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mezbaha ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.