Ankara'da Teoman coşkusu
Ankara'da Teoman coşkusu Rock müziğin önde gelen isimlerini bir araya getiren 'Milyonfest Ankara'nın ikinci gününe Teoman damgasını vurdu.
14.10.2017 Cadde
Milyonfest Ankara!
Milyonfest Ankara! 12-13-14-15 Ekim tarihlerinde ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Tesisleri’nde Umut Kuzey'in öncülüğünde gerçekleşecek olan Milyonfest Ankara 4 gün boyunca müzikseverlere %100 müzik ve eğlence garantisi veriyor.
21.09.2017 Cadde
Sidar Baran Taş ve Ceyda Safçı düeti Dağılmış Sahne büyük beğeni topladı
Sidar Baran Taş ve Ceyda Safçı düeti Dağılmış Sahne büyük beğeni topladı Söz ve müziği Sidar Baran Taş’a ait olan “Dağılmış Sahne” dinleyicisiyle buluştu. Sidar Baran Taş ve Ceyda Safçı’nın düet yaptığı şarkı kısa sürede büyük beğeni topladı. “Moonstagemusic” etiketi ile çıkan şarkının aranjesini “İsmail İlgün” üstlenirken, şarkının kaydı “Studio Bahnhof İstanbul” stüdyolarında gerçekleşti. Şarkının klibini ise yönetmen Ertuğrul Teber çekti.
4.05.2021 Kültür Sanat
Gündüz deniz akşam müzik
Gündüz deniz akşam müzik Festivaller ve konserler, deniz, kum, güneş kadar yazın vazgeçilmezi. Rock, caz, pop, rap… Her ilgiye göre bir müzik etkinliği bulmak mümkün.
18.08.2019 Gündem
Manga şehir şehir dolaştı
Manga şehir şehir dolaştı Türk alternatif rock müziğin MTV ödüllü grubu maNga, Mart ayında gerçekleştirdiği konser turnesini unutulmaz bir İstanbul konseri ile kapattı.
4.04.2019 Cadde
maNga Mart turnesinden sonra Nisan'da da devam ediyor
maNga Mart turnesinden sonra Nisan'da da devam ediyor Türk alternatif rock müziğin MTV ödüllü grubu maNga, Mart ayında gerçekleştirdiği konser turnesini unutulmaz bir İstanbul konseri ile kapattı.
4.04.2019 Kültür Sanat
Manga, Edirne'yi salladı
Manga, Edirne'yi salladı Müzik dünyasının en köklü rock gruplarından MTV Müzik ödüllü ve Eurovision 2'ncisi maNga, kariyerinde 13'üncü yılı geride bırakırken, yeni albüm öncesi yoğun turne programına devam ediyor.
10.10.2017 Cadde
Manga, Edirne'yi salladı!
Manga, Edirne'yi salladı! Müzik dünyasının en köklü rock gruplarından MTV Müzik ödüllü ve Eurovision 2.si maNga kariyerinde 13. yılı geride bırakırken yeni albüm öncesi yoğun bir turne programına devam ediyor.
9.10.2017 Cadde
Manga Türkiye turnesine devam ediyor
Manga Türkiye turnesine devam ediyor Müzik dünyasının en köklü rock gruplarından MTV Müzik ödüllü ve Eurovision 2.si maNga kariyerinde 13. yılı geride bırakırken yeni albüm öncesi yoğun bir turne programına devam ediyor.
9.10.2017 Kültür Sanat
maNga'dan 1 ayda 11 konser !
maNga'dan 1 ayda 11 konser ! Müzik dünyasının en köklü rock gruplarından MTV Müzik ödüllü ve Eurovision 2.si maNga kariyerinde 13. yılı geride bırakıyor.
21.09.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri