Minimalist banyo dekorasyonu önerileri
Minimalist banyo dekorasyonu önerileri Minimalizm son yıllarda trend olan ve çoğu kişinin tercih ettiği bir yaşam tarzı haline gelmiştir. Minimalist oturma odaları, minimalist yatak odaları gibi birçok alanda karşımıza çıkan minimalist dekorasyon, şimdi ise minimalist banyolar ile karşımıza çıkıyor. Eğer banyonuzun daha ferah ve sade olmasını istiyorsanız, minimalist banyo tasarımlarını inceleyerek, banyonuzda ufak tefek dokunuşlar yapabilirsiniz.
18.10.2018 Banyo
Küçük evleri nasıl kullanışlı hale getirebiliriz?
Küçük evleri nasıl kullanışlı hale getirebiliriz? Yeni ev dekore ederken nelere dikkat edilmeli? Minimalist stili benimseyenler evlerini nasıl dekore etmeli? Küçük evler nasıl daha kullanışlı hale getirilir? Yüksek Mimar Emel Balcı PembeNar TV özel röportajında Gülşah Karaman'a anlattı.
15.10.2018 Yaşam
Minimalist Dekorasyon İçin İlham Veren İpuçları
Minimalist Dekorasyon İçin İlham Veren İpuçları Dışarıdaki hayatımız yoğunlaşıp kalabalıklaştıkça, her günümüzü yeni bir telaş aldıkça söz konusu durumdan kurtulmak için farklı yollara başvurmaya başlıyoruz...
18.03.2021 Dekorasyon
Minimalist İskandinav stili dekorasyon önerileri
Minimalist İskandinav stili dekorasyon önerileri İskandinav stil dekorasyonu aydınlık alanlar, modern çizgiler ve canlılık katan aksesuar kullanımlarıyla yenilikçi, bir o kadar da minimalist bir dekorasyon.
15.08.2018 Salon
Yatak Odasında Gereksiz Eşyalardan Kurtulma Vakti!
Yatak Odasında Gereksiz Eşyalardan Kurtulma Vakti! Yatak odanızın her şeyden önce huzurlu bir mekan olması gerekir...
18.03.2021 Dekorasyon
Minimalist pembe dekor trendi
Minimalist pembe dekor trendi Ev dekorasyonunda minimalist detayları seven ve dekorasyon trendlerini takip eden biriyseniz pembeye evinizde yer açın. Pembenin açık tonları rahatlatıcı bir etkiye sahipken parlak tonları enerji veriyor, canlandırıyor.
4.10.2016 Dekorasyon