Elias Jelert: Galatasaray, UEFA Kupası'nı kazandığında daha doğmamıştım
Elias Jelert: Galatasaray, UEFA Kupası'nı kazandığında daha doğmamıştım Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Kopenhag'da forma giyen oyuncular Elias Jelert ve Mohamed Elyounoussi, sahalarında oynayacak olmalarının kendilerine avantaj sağlayacağını belirtti. Elias Jelert, Galatasaray'ın 2000 yılında Parken'de kazandığı UEFA Kupası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
11.12.2023 Şampiyonlar Ligi
Mohamed Elyounoussi'nin yeni adresi Kopenhag!
Mohamed Elyounoussi'nin yeni adresi Kopenhag! Southampton'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Mohamed Elyounoussi, Kopenhag ile anlaşma sağladı.
27.07.2023 Dünyadan Futbol
Elyounoussi öne çıktı
Elyounoussi öne çıktı Beşiktaş Yönetimi; Mohamed Elyounoussi, Yevhen Konoplyanka ve Yannick Bolasie üçlüsünden birini getirmek için görüşmelerine hız verdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Basel-Wolsburg maçı nefes kesti
Basel-Wolsburg maçı nefes kesti Hazırlık maçında karşı karşıya gelen Basel ile Wolfsburg bol gollü geçen maçta 3-3 berabere kaldılar. Maçta Basel'in golleri Marc Janko, Daniel Hoegh ve Mohamed Elyounoussi'den gelirken, Wolfsburg'un golleri Marcel Schafer, Max Kruse ve Leandro Putaro'dan geldi.
20.07.2016 Futbol
Norveçli Cristiano Ronaldo!
Norveçli Cristiano Ronaldo! Norveç'de oynanan Sarpsborg - Viking maçında Sarpsborg forması giyen Mohamed Elyounoussi, yaptığı harika hareketler ile akıllara Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'yu getirdi.
3.04.2013 Futbol