Molotoflu Saldırı

Molotoflu Saldırı

Son dakika molotoflu saldırı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan molotoflu saldırı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan molotoflu saldırı haber sayfamızda...

Molotoflu Saldırı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 340 molotoflu saldırı haberi bulunmuştur.
Malezya'da 'Allah' yazılı çorap sattığı iddia edilen bir mağazaya molotoflu saldırı
Malezya'da 'Allah' yazılı çorap sattığı iddia edilen bir mağazaya molotoflu saldırı Çoğunluğu Müslüman olan etnik Malayların, 34 milyonluk nüfusunun üçte ikisini oluşturduğu Malezya'da din oldukça hassas bir konu.
31.03.2024 Dünya
Yine aynı ev! 15 gün sonra ikinci kez molotof atıldı
Yine aynı ev! 15 gün sonra ikinci kez molotof atıldı Çorlu'da giriş katta bulunan bir eve 15 gün önce atılan molotofun ardından yine bir saldırı gerçekleştirildi. İşte haberin ayrıntıları...
16.08.2023 Gündem
İstanbul'da dolapta yakalanmıştı! Bombalı eylem planı
İstanbul'da dolapta yakalanmıştı! Bombalı eylem planı İstanbul Küçükçekmece'de bir fırında dolaba saklanırken yakalanan şüpheliyle ilgili dikkat çeken bilgiler ortaya çıktı.
13.04.2023 Haberler
İstanbul'da dolapta yakalanmıştı! Bombalı eylem planı
İstanbul'da dolapta yakalanmıştı! Bombalı eylem planı İstanbul Küçükçekmece'de bir fırında dolaba saklanırken yakalanan şüpheliyle ilgili dikkat çeken bilgiler ortaya çıktı.
13.04.2023 Gündem
Biden'ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi tansiyon yükseliyor! 4 adet boru tipi bomba bulundu
Biden'ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi tansiyon yükseliyor! 4 adet boru tipi bomba bulundu ABD Başkanı Joe Biden’ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi polis, Londonderry kenti yakınlarındaki Creggan'daki bir mezarlıkta 4 adet boru tipi bomba buldu.
11.04.2023 Dünya
Kuzey İrlanda’da polis aracına molotoflu saldırı
Kuzey İrlanda’da polis aracına molotoflu saldırı Kuzey İrlanda’da yüzleri maskeli bir grup, polis aracına molotof kokteyli ile saldırı düzenledi.
11.04.2023 Dünya
Maltepe'de eski milletvekilinin aracına molotoflu saldırı
Maltepe'de eski milletvekilinin aracına molotoflu saldırı Maltepe'de, 23. Dönem AK Parti Milletvekili Mahmut Dede'nin aracına molotofkokteylli saldırı düzenlendi. Dede'nin aracında maddi hasar meydana gelirken, polis olay yerinde inceleme yaptı.
2.07.2022 Gündem
Son dakika! Diyarbakır'da AK Parti İlçe Başkanı'nın kardeşi silahlı saldırıda yaralandı
Son dakika! Diyarbakır'da AK Parti İlçe Başkanı'nın kardeşi silahlı saldırıda yaralandı Diyarbakır'da, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hazro İlçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu'nun kardeşi Ömer Faruk Mehmetoğlu'nun (21) kullandığı otomobile, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Silahlı saldırıda, Ömer Faruk Mehmetoğlu ayağından yaralandı. Polis ekipleri, saldırganların yakalanmasına yönelik operasyon başlattı.
19.06.2021 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, AK Parti Hani İlçe Başkanlığına yönelik saldırıyı kınadı
TBMM Başkanı Şentop, AK Parti Hani İlçe Başkanlığına yönelik saldırıyı kınadı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Hani İlçe Başkanlığına molotofkokteyliyle düzenlenen saldırıyı kınadı.
18.06.2021 Siyaset
Sözcü Çelik'ten AK Parti binasına yapılan saldırıya tepki
Sözcü Çelik'ten AK Parti binasına yapılan saldırıya tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından AK Parti Diyarbakır Hani İlçe binasına yönelik molotoflu saldırıya tepki gösterdi.
18.06.2021 Siyaset
Diyarbakır'da AK Parti Hani ilçe binasına molotoflu saldırı
Diyarbakır'da AK Parti Hani ilçe binasına molotoflu saldırı AK Parti Hani İlçe Başkanlığına molotofkokteylli saldırıyla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı. Konuya dair Diyarbakır Valiliği, "Olayın faili olduğu tespit edilen M.E. ve olay esnasında gözcülük yapan Ş.B. isimli şahıslar yakalanarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınmışlardır." açıklamasında bulundu. Öte yandan saldırıya siyasilerden tepkiler peş peşe geldi.
18.06.2021 Gündem
İstanbul’da PKK operasyonu: 12 gözaltı
İstanbul’da PKK operasyonu: 12 gözaltı İstanbul’da, bölücü terör örgütü PKK/KCK’ya düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındaki 12 hücre üyesi yakalandı. Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün sözde kuruluş yıl dönümünü bahane ederek el yapımı patlayıcı ve molotoflu saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü PKK/KCK üyesi 12 şüpheliyi belirledi. Çoğu örgütün gençlik ve şehir yapılanmasına mensup oldukları ifade edilen şüphelilerin yakalanması için bu sabah saatlerinde 6 farklı ilçede 13 adrese baskın düzenleyen terör polisi, terör örgütü adına kırsalda eğitim alarak eylemlere katıldığı belirlenen 12 kişiyi gözaltına aldı. Sabah erken saatlerde zırhlı araçlar ve Özel Harekat Polisleri eşliğinde daha önce tespit edilen adreslere düzenlenen baskında çok sayıda örgütsel dokümana da el konuldu. Gözaltına alınan PKK/KCK üyesi 12 kişi emniyete götürüldü. Şüphelilerin polisteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.
11.09.2019 Haberler
İstanbul’da terör örgütü PKK’ya operasyon
İstanbul’da terör örgütü PKK’ya operasyon İstanbul’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. İstanbul Terörle Mücadele Şube ekipleri, örgütten gelen talimatlar doğrultusunda İstanbul genelinde hususi araç ve belediye otobüsleri ile çeşitli noktalara yönelik molotoflu saldırı ve kundaklama olaylarına karıştıkları tespit edilen bölücü terör örgütü PKK üyelerine yönelik operasyon düzenledi. 6 ilçede 13 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 10 PKK’lı gözaltına alındı. Örgütün kırsal kadrosunda da yer alan PKK’lıların barındıkları adreslerde yapılan aramalarda örgütsel dokümanlar ve eylem talimatlarının bulunduğu dijital veriler ele geçirildi. Gözaltına alınan 10 şüpheli sorgulanmak üzere İstanbul Terörle Mücadele Şubesine götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
PKK’nın gençlik yapılanmasına operasyon: 16 gözaltı
PKK’nın gençlik yapılanmasına operasyon: 16 gözaltı İstanbul’da terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanmasına düzenlenen operasyonda 16 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube ekipleri, 2015 ve 2016 yıllarında örgütten gelen talimatlar doğrultusunda İstanbul genelinde hususi araç ve belediye otobüsleri ile çeşitli noktalara yönelik molotoflu saldırı ve kundaklama olaylarına karıştıkları tespit edilen terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması DGH üyelerine operasyon düzenledi. Emniyet güçleri, elde edilen delillerden yola çıkarak PKK’nın araç ve iş yeri kundaklama talimatlarını veren ve eyleme karışan DGH üyelerinin yakalanması için bu sabah saatlerinde 3 ayrı ilçede 18 farklı adrese baskın düzenleyerek, örgüt üyesi 16 şahsı gözaltına aldı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda 1 av tüfeği ile bu silaha ait çok sayıda fişek, örgütsel dokümanlar ve eylem talimatlarının bulunduğu dijital veriler ele geçirildi. Gözaltına alınan 16 şüphelinin, sorgulanmak üzere İstanbul Terörle Mücadele Şubesine götürüldüğü belirtildi.
11.09.2019 Haberler
Kuşadası’nda turist otobüsüne molotoflu saldırı
Kuşadası’nda turist otobüsüne molotoflu saldırı Kuşadası’na tatile gelen yerli bir turist aynı otelde kaldığı ve tartıştığı Sırp turistlerin BG 1339 IR plakalı otobüsüne molotoflu saldırıda bulundu. Otobüsteki yangın kısa sürede söndürülürken, Saldırgan olayın ardından yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’na bağlı Hacıfeyzullah Mahallesi Sabri Mumcu Caddesi üzerinde bulunan Çankaya Otel’de kalan Türk vatandaşı bir yerli turist ile Sırp turist kafilesi arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, aşırı derecede alkol alan Türk vatandaşı ile Sırp turistler arasındaki tartışma otel yöneticilerinin araya girmesi ile büyümeden önlendi. Olayın ardından otelin dışına çıkan alkollü Türk turist bir benzinciye giderek benzin aldı ve aldığı benzini de iki bira şişesine doldurdu. Daha sonra tekrar otelin bulunduğu caddeye gelen saldırgan, yolun karşısından iki adet molotof kokteylini otelin önünde park etmiş durumda bulunan Sırp turistleri taşıyan otobüse fırlattı. Saldırının ardından patlamayla yanmaya başlayan otobüse ilk olarak otel personeli, ardından da itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın kısa süre içerisinde kontrol altına alınırken, kaçmaya çalışan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.
11.09.2019 Haberler
Kuşadası’nda turist otobüsüne molotoflu saldırı
Kuşadası’nda turist otobüsüne molotoflu saldırı Kuşadası’na tatile gelen yerli bir turist aynı otelde kaldığı ve tartıştığı Sırp turistlerin otobüsüne molotoflu saldırıda bulundu. Otobüsteki yangın kısa sürede söndürülürken, Saldırgan olayın ardından yakalandı.
30.07.2018 Gündem
Kuşadası’nda turist otobüsüne molotoflu saldırı
Kuşadası’nda turist otobüsüne molotoflu saldırı Kuşadası’na tatile gelen yerli bir turist aynı otelde kaldığı ve tartıştığı Sırp turistlerin otobüsüne molotoflu saldırıda bulundu. Otobüsteki yangın kısa sürede söndürülürken, Saldırgan olayın ardından yakalandı.
30.07.2018 Gündem
Almanya'da camiye molotoflu saldırı
Almanya'da camiye molotoflu saldırı Hessen eyaletindeki Kassel kentinde bir camiye molotofkokteyli atıldı. Almanya'da yılbaşından bu yana 38'den fazla camiye  çeşitli şekillerde saldırı düzenlendiği kayıtlara geçti.
25.03.2018 Dünya
Almanya'da camiye molotoflu saldırı
Almanya'da camiye molotoflu saldırı Hessen eyaletindeki Kassel kentinde bir camiye molotofkokteyli atıldı. Almanya'da yılbaşından bu yana 38'den fazla camiye  çeşitli şekillerde saldırı düzenlendiği kayıtlara geçti.
25.03.2018 Dünya
Kosova'da Türk Bayrağı'na çirkin saldırı!
Kosova'da Türk Bayrağı'na çirkin saldırı! Kosova'nın bağımsızlığının 10. yıl dönümü nedeniyle şehrin dört bir yanına asılan bayrakların arasında Türk Bayrağı da yer alırken, Bajram Hoti adlı Facebook kullanıcı hesabından paylaşılan görüntülerde, bir saldırganın dün gece şehirdeki bir aydınlatma direğinde asılı duran Türk Bayrağı'nı indirdiği, ardından yere fırlatıp üzerine bastığı görülüyor.
13.02.2018 Dünya
Eylem hazırlığındaki PKK’lılara operasyon: 9 gözaltı
Eylem hazırlığındaki PKK’lılara operasyon: 9 gözaltı İstanbul’da eylem hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü PKK’ya mensup 9 terörist yakalandı. Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerince gerçekleştirilen çalışmada, 27 Kasım’da eylem yapmaya hazırlanan bölücü terör örgütü PKK/KCK üyesi bir grup tespit edildi. Bağcılar, Beyoğlu, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Sarıyer, Kağıthane, Sultanbeyli, Sultangazi ve Ümraniye’de daha önce belirlenen adreslere bu sabah eş zamanlı baskın yapan polis, örgütün kuruluş yıldönümünde bombalı, silahlı ve molotoflu saldırı hazırlığında olan 9 teröristi gözaltına aldı. Operasyonda PKK/KCK mensuplarıyla birlikte çeşitli düzenekler, bir tabanca ve bu silaha ait çok sayıda mermi ile eylem içeren örgütsel dokümanlar ele geçti. Gözaltına alınan zanlılar, İstanbul Terörle Mücadele Şubesine götürüldü. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
11.09.2019 Haberler
Eyüp'te markete molotoflu saldırı kamerada
Eyüp'te markete molotoflu saldırı kamerada Eyüp'te bir markete gerçekleşen molotoflu saldırı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde saldırı sonrası çıkan yangın ve yaşanan panik görülüyor. Eyüp Güzeltepe'de dün akşam bir markete yüzleri maskeli beş kişi tarafından molotof kokteyli saldırı gerçekleşmiş ve maddi hasar meydana gelmişti. Saldırı anına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.Görüntülerde market çalışanı bilgisayara bakarken saldırganlar olay yerine geliyor.Bu sırada molotof kokteylleri atılmaya başlıyor. Marketin yangın çıkarken, çalışan hızla kaçıyor.
11.09.2019 Yaşam
Eyüp’te markete molotoflu saldırı!
Eyüp’te markete molotoflu saldırı! İstanbul Eyüp’te yüzleri maskeli 5 şahıs molotof kokteyli ile bir markete saldırdı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken markette maddi hasar meydana geldi.
11.09.2019 Haberler
Eyüp’te markete molotoflu saldırı!
Eyüp’te markete molotoflu saldırı! İstanbul Eyüp’te yüzleri maskeli 5 şahıs molotof kokteyli ile bir markete saldırdı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken markette maddi hasar meydana geldi.
15.08.2017 Gündem
Selanik'te Türk Konsolosluğuna molotoflu saldırı
Selanik'te Türk Konsolosluğuna molotoflu saldırı Yunanistan'ın Selanik kentinde sabah saat 05.30da Selanik Türk Konsolosluğuna Molotof atıldı.
23.04.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Molotoflu Saldırı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.