Morrissey

Morrissey

Son dakika morrissey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan morrissey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan morrissey haber sayfamızda...

Morrissey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 108 morrissey haberi bulunmuştur.
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı Western filmi 'Rust'ın setinde kullanılan silahlardan sorumlu bir kişi, 2021 yılında Alec Baldwin tarafından vurulan görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ilişkin 'taksirle öldürmekten' suçlu bulundu.
16.04.2024 Dünya
İngiltere bunu konuşuyor! Hakim Ziyech'in restoranı Leonardo Di Caprio'yu solladı
İngiltere bunu konuşuyor! Hakim Ziyech'in restoranı Leonardo Di Caprio'yu solladı Galatasaraylı Hakim Ziyech'in Londra'daki restoranı, Britanya'da ünlülere ait en iyi mekanlar sıralamasında üçüncülüğü elde etti.
29.03.2024 Galatasaray
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
İkiye On Kala'nın 'Arıyosam Açma'sının vitamini son 22 saniyede saklı
İkiye On Kala'nın 'Arıyosam Açma'sının vitamini son 22 saniyede saklı 'Kafamda Kentsel Dönüşümler'le pandemi döneminin en büyük yıldızlarından birine dönüşen İkiye On Kala, son olarak 'Arıyosam Açma' ile karşımızda. Yeni İkiye On Kala şarkısı 'Arıyosam Açma' tıpkı İngilizlerin ve birçoklarımızın üstadı Morrissey'in başyapıtı, hatta direkt 'taşyapıt'ı 'Let Me Kiss You' gibi 'vitamini sonda' bir şarkı olmayı başarıyor...
19.12.2022 Müzik
Ece Mumay 'Lila' ile canlı renkte, doğru yolda
Ece Mumay 'Lila' ile canlı renkte, doğru yolda 'Vanilya' ile 2022 yazını karşılayan Ece Mumay, arayı çok açmadan bu kez de 'Lila' ile karşımıza çıktı. Son yılların en sempatik popçularından biri olmayı başaran Ece Mumay, sadece 2 dakikalık 'Lila' ile hem canlı renkte hem de doğru yolda...
7.07.2022 Müzik
Göksel 'Haklıydın'la 'Yalnız Kuş'a 10 yıl sonra cevap veriyor
Göksel 'Haklıydın'la 'Yalnız Kuş'a 10 yıl sonra cevap veriyor Dile kolay, tam çeyrek asırdır hüzün ve sevincimize ortak olan Göksel 2022'yi 'Haklıydın'la karşılıyor. Göksel 'Haklıydın'la 2012 tarihli 'Bende Bi' Aşk Var' albümünün en büyük hit'i 'Yalnız Kuş'a 10 yıl sonra cevap veriyor...
3.02.2022 Müzik
Julia yerine Meryem!
Julia yerine Meryem! Meryem Uzerli, yönetmen Alp Kamber’in yeni filmi ‘Güzel Bir Rüya’ için kamera karşısına geçti.
4.07.2021 Cadde
ABD’nin sırtını döndüğü yerlere bakan ‘yabancı’
ABD’nin sırtını döndüğü yerlere bakan ‘yabancı’ Çinli Chloé Zhao’nun Akademi Ödülleri’nde En İyi Yönetmen Ödülü’nü kazanan ikinci kadın ve ilk Asyalı kadın olması, ‘yabancı’nın zaferi olarak yorumlandı. Oysa tarihi boyunca yabancı yönetmenlerin sırtında yükselen Hollywood, bir kez daha dışarıdan gelen ve tenhalara bakan bir bakışa takdir sundu
28.04.2021 Kültür Sanat
Vejetaryen olmayı seçen 18 ünlü isim
Vejetaryen olmayı seçen 18 ünlü isim Hayvansal gıdaları, giyecekleri ve diğer tüm yan ürünleri kullanmayı reddederek veganlığı seçen ya da yalnızca et tüketmeyen ünlüler kimler?
27.03.2019 Ünlüler
NIck Cave 14 yıl sonra İstanbul’da
NIck Cave 14 yıl sonra İstanbul’da İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali bu yıl 25. yaşını kutluyor.
23.01.2018 Gündem
Televizyonda N'oluyo
Televizyonda N'oluyo Esprili bir tarafı da var Başrollerinde David Morrissey ve Kelly Reilly’in olduğu “Britannia” son dönemin en çok merak edilen yabancı dizilerinden bir tanesiydi...
20.01.2018 Cumartesi
Teoman'ın 'Koyu Antoloji'sinin yıldızı 'Güzel Bir Gün'
Teoman'ın 'Koyu Antoloji'sinin yıldızı 'Güzel Bir Gün' Teoman yeni albümü 'Koyu Antoloji'yi yayınladı. Birçoklarına sürpriz olan albümle ilgili söylememiz gereken ilk şey, yepyeni şarkılardan oluşmadığı. Teoman, best of tadında eski şarkılarını farklı düzenlemelerle tekrardan söylediği, oldukça iri bir albümle karşımızda. Albümü dinlemeye başladıkça aklınıza birkaç soru takılıyor...
21.09.2021 Müzik
Yılmaz, Arka Pencere’den bakıyor
Yılmaz, Arka Pencere’den bakıyor 2017’nin aralık ayında ilk basılı sayısını okuyucuyla buluşturan popüler sinema dergisi Arka Pencere Mecmua, ocak sayısının kapağını 5 Ocak’ta gösterime girecek ‘Arif V 216’ vesilesiyle Cem Yılmaz’a ayırdı.
1.01.2018 Gündem
Milliyet Sanat kapağında Ethan Hawke
Milliyet Sanat kapağında Ethan Hawke Milliyet Sanat dergisi 1 Ocak’ta okurla buluşacak olan 2018 yılının ilk sayısının kapağında ‘Şövalyeliğin Kuralları’ kitabı Türkçeye çevrilen tanınmış oyuncu Ethan Hawke’u taşıyor
29.12.2017 Gündem
Hollywood cinsel taciz skandalına Morrissey'den garip yorum
Hollywood cinsel taciz skandalına Morrissey'den garip yorum Morrissey dedik, canevimizden vurulduk... The Smiths grubuyla hayatımıza giren şahane İngiliz müzisyen Morrissey, son dönemde tüm dünyayı sallayan Hollywood'daki cinsel taciz skandallarıyla ilgili enteresan yorumlarda bulundu. Herkesin görüşüne elbette saygımız var. Ama söz konusu cinsel taciz skandalı olduğunda bari biraz kinayeli, ya da ironik bir yorum olsa diyoruz. Fakat Morrissey gayet ciddi. Spiegel'e konuşan Morrissey resmen Harvey Weinstein mağdurlarının haksız olduğuna getirmiş konuyu bilmem duydunuz mu?
13.03.2018 Ünlüler
Malatya Film Festivali bugün başlıyor
Malatya Film Festivali bugün başlıyor 7. Malatya Uluslararası Film Festivali, 9-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.
9.11.2017 Kültür Sanat
Tony Kaye, Malatya'ya geliyor
Tony Kaye, Malatya'ya geliyor Ses getiren 1998 yapımı ‘American History X' (Geçmişin Gölgesinde) filminin yönetmeni Tony Kaye, filmin yapımcısı John Morrissey’le birlikte verecekleri masterclass için 12 Kasım’da Malatya’ya geliyor.
6.11.2017 Cadde
Joey Barton, oyunculuk performansını sergiledi!
Joey Barton, oyunculuk performansını sergiledi! Rock şarkıcısı Morrissey'in klibinde efsane futbolcu Joey Barton da rol aldı.
18.10.2017 Futbol
Filmin fragmanı yayınlandı
Filmin fragmanı yayınlandı Morrissey’nin gençliğini filme döken England Is Mine‘ın ilk fragmanı paylaşıldı.
3.07.2017 Cadde
MorrIssey konserini  iptal etti
MorrIssey konserini iptal etti Geçen mayıs ayında, 19 Ağustos tarihinde İstanbul’da sahneye çıkacağı duyurulan İngiliz müzisyen Morrissey’in konserini iptal ettiği ortaya çıktı.
18.07.2016 Gündem
Morrissey bu yaz İstanbul’da
Morrissey bu yaz İstanbul’da Morrissey’in yakın zamanda İstanbul’da konser vereceği söylentileri doğru çıktı.
8.06.2016 Gündem
Morrissey’i oynayacak aktör Lowden oldu
Morrissey’i oynayacak aktör Lowden oldu Ünlü İngiliz müzisyen Morrissey’in hayatını konu alacak ‘Steven’ında başrolde yer alacak isim belli oldu.
20.03.2016 Gündem
Morissey’in ilk romanı eylül sonunda
Morissey’in ilk romanı eylül sonunda İngiliz şarkıcı Morrissey, geçtiğimiz yıllarda kanserle mücadele ettiği için birçok konserini iptal etmek zorunda kalmıştı.
1.09.2015 Gündem
Morrissey roman yazıyor
Morrissey roman yazıyor The Smiths grubundaki başarılı kariyerinden sonra solo müzik kariyerine devam eden Morrissey’in ilk romanı ‘List of the Lost’, eylül ayında raflarda olacak.
25.08.2015 Gündem
İstanbul 2014'te dünya starlarını ağırladı
İstanbul 2014'te dünya starlarını ağırladı Her geçen yıl birbirinden görkemli uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan İstanbul, 2014 yılında dünyaca ünlü starları ağırladı.
31.12.2014 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Morrissey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.