Muhbir

Muhbir

Son dakika muhbir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan muhbir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan muhbir haber sayfamızda...

Muhbir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 449 muhbir haberi bulunmuştur.
Goldman Sachs'a işlem ücreti soruşturması
Goldman Sachs'a işlem ücreti soruşturması Goldman Sachs vadeli işlemlerden aldığı ücretler nedeniyle soruşturma geçiriyor.
9.02.2024 Uzmanpara
Çağlar Ökten'den Seda Sayan'a: İyi ki almışım seni!
Çağlar Ökten'den Seda Sayan'a: İyi ki almışım seni! Şarkıcı Çağlar Ökten, Bahçeşehir'de bir mekanın açılış gecesinde konser verdi. Seda Sayan, Nisan 2022'de nikâh masasına oturduğu kendisinden 25 yaş küçük eşini en önden dinledi. Sahnede birlikte pasta kesen ikiliden Çağlar Ökten'in sözleri dikkat çekti.
27.01.2024 Cadde
Karargah saldırısında Rus muhbir parmağı: Kiev'e ilettiler
Karargah saldırısında Rus muhbir parmağı: Kiev'e ilettiler Ukrayna’nın 22 Eylül’de Sivastopol’deki Rusya Karadeniz Filosu karargahına ve Rusya’nın çıkarma gemisi “Minsk”e düzenlediği saldırının, bazı Rus subaylarının Kiev’e ilettiği istihbarat sayesinde gerçekleştiği öne sürüldü.
27.09.2023 Dünya
'Babaların babası' komadan çıkamadı! 30 yıl sonra yakalanıp 9 ayda öldü
'Babaların babası' komadan çıkamadı! 30 yıl sonra yakalanıp 9 ayda öldü Ocak ayında 30 yıldır her yerde aranan ve 'Babaların babası' olarak anılan İtalyan mafya lideri Matteo Messina Denaro bir klinikte yakalandı. Aylar sonra girdiği komadan çıkmayan Denaro'nun ölüm sebebi, yakalanma sebebiyle aynı oldu.
25.09.2023 Dünya
Uzaylılar bizden gizleniyor mu?
Uzaylılar bizden gizleniyor mu? ABD’de uzay istihbaratçısı Grusch “Atomik yapıya ve radyolojik imzalara sahip egzotik objelerin varlığı artık açıklanmalı” dedi. Bir başka istihbaratçı da “Yalnız değiliz” deyince, gündem yine uzaylılara odaklandı
11.06.2023 Dünya
Sosyal medyadan halkı kin ve düşmanlığa karşı kışkırtan şüphelilerin 2'si yakalandı
Sosyal medyadan halkı kin ve düşmanlığa karşı kışkırtan şüphelilerin 2'si yakalandı İstanbul’da, kullandıkları sosyal medya hesapları üzerinden seçim sürecinde halka karşı nefret suçu işleyen, provokatif ve manipülasyon içerikli paylaşımlar yapıp yayan sosyal medya hesaplarına yönelik düzenlenen operasyonda A.A. ve H.D. adlı 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 5 hesap sahibinden birinin Malta’da yaşadığı ortaya çıktı.
30.05.2023 Gündem
Provokatif paylaşımlara soruşturma
Provokatif paylaşımlara soruşturma İstanbul’da Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sosyal medyada provokatif paylaşımlar yapan şüphelilere resen soruşturma başlatılarak gözaltı kararı verildi.
29.05.2023 Gündem
Cesedin cebinden çıkan beyin yakıcı notlar! FBI bile devreye girdi ama elde var sıfır
Cesedin cebinden çıkan beyin yakıcı notlar! FBI bile devreye girdi ama elde var sıfır Sıcak bir haziran gününde, takvimler 1999 yılını gösterirken mısır tarlasında genç adamın ölüsü bulundu. 1.60 boylarında, 41 yaşındaki birine ait cesedin cebinden çıkan notlar ise ardında ne olduğunu FBI'ın bile çözemediği büyük bir gizem bıraktı.
5.05.2023 Dünya
Moskova'dan Berlin'e misilleme: Alman diplomatlar sınır dışı ediliyor
Moskova'dan Berlin'e misilleme: Alman diplomatlar sınır dışı ediliyor Rusya Dışişleri Bakanlığı, Almanya'nın Rus diplomatları sınır dışı etme kararına misilleme olarak aynı şekilde Alman diplomatın sınır dışı edilmesine karar verildiğini duyurdu.
22.04.2023 Dünya
Rusya’nın BMGK  başkanlığı tepki çekti
Rusya’nın BMGK  başkanlığı tepki çekti Rusya’nın Ukrayna’daki savaşa rağmen, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne (BMGK) başkanlık yapacak olması tartışma yarattı.
1.04.2023 Dünya
Çiftlik evindeki işkence ve cinsel saldırıda, genç kıza 'baltalı işkence' yapan şüpheli tutuklandı
Çiftlik evindeki işkence ve cinsel saldırıda, genç kıza 'baltalı işkence' yapan şüpheli tutuklandı Balıkesir'in Edremit ilçesinde G.A. (18) isimli genç kızın, bir grup tarafından 'muhbir' olduğu gerekçesiyle kaçırılıp, cinsel saldırıya uğradığı ve işkence gördüğü ihbarı üzerine polis tarafından başlatılan çalışma kapsamında, esnafı haraca bağlayan, haracı ödemeyen mağdurlara ve başka kadınlara da çiftlik evinde işkence yaptığı belirlenen çete ile ilgili 9 şüphelinin tutuklandığı olayda, aranan 4 şüpheliden Rabia Dilruba Candaş da yakalanıp, tutuklandı. Candaş’ın G.A.'ya 'baltalı işkence' yaptığı ortaya çıktı.
20.12.2022 Gündem
Genç kıza 1 ay boyunca çiftlik evinde işkence! 4 parmağı kesildi, detaylar kan dondurdu
Genç kıza 1 ay boyunca çiftlik evinde işkence! 4 parmağı kesildi, detaylar kan dondurdu G.A. isimli genç kızın, bir grup tarafından 'muhbir' olduğu gerekçesiyle kaçırılıp, cinsel saldırıya uğradığı ve işkence gördüğü ihbarında bulundu. Olayla ilgili kan donduran detaylar da ortaya çıktı.
17.12.2022 Gündem
Yargı’da nefesler tutuldu! Serdar’ı Gül mü öldürdü?
Yargı’da nefesler tutuldu! Serdar’ı Gül mü öldürdü? Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’, son bölümüyle izleyiciden yine tam not aldı. Her pazar akşamında soluksuz izlenen ‘Yargı’, ekranda heyecanı yine zirveye taşıdı. Katilin kim olduğuna yönelik merak heyecanı artırırken, bölüm sonunda terasta yaşananlar aydınlandı.
21.11.2022 Cadde
Ortadoğu’da Kemalist ajanlar  cirit atmışlar!
Ortadoğu’da Kemalist ajanlar cirit atmışlar! Millî Mücadele ve Cumhuriyet’in ilk döneminde, Suriye ila Mısır’da faaliyet gösteren Atatürk’e bağlı Türk ajanlara ilişkin İngiliz belgeleri gün yüzüne çıkartıldı.
20.11.2022 Gündem
Sıla 'Yeni Ay'da haklıydı, yazmasaydı 'Şarkıcı' olamazdı!
Sıla 'Yeni Ay'da haklıydı, yazmasaydı 'Şarkıcı' olamazdı! Sıla Gençoğlu, "Albüm istiyoruz!" isyanımızı duydu, 6 yıl önce yayınlanan 'Mürekkep'ten beri koruduğu 'albüm sessizliği'ni 'Şarkıcı'yla bozdu. 'Velhasıl'la çıkışı yapılan 'Şarkıcı'nın en büyük yıldızı ise açık ara farkla 'Sek'...
25.05.2022 Müzik
FBI, eski ABD Başkanı Bush'a yönelik suikast planının engellendiğini duyurdu
FBI, eski ABD Başkanı Bush'a yönelik suikast planının engellendiğini duyurdu Amerikan yetkililer, bir DEAŞ sempatizanının eski ABD Başkanı George W Bush'u öldürmeye yönelik plan yaptığını ancak bunun Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından ortaya çıkarıldığını açıkladı.
25.05.2022 Dünya
Ülkenin başbakanı uyuşturucu kaçakçılığından gözaltında!
Ülkenin başbakanı uyuşturucu kaçakçılığından gözaltında! Virgin Adaları Başbakanı uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla ABD'de gözaltına alındı.
29.04.2022 Dünya
Virgin Adaları Başbakanı uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla ABD'de gözaltına alındı
Virgin Adaları Başbakanı uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla ABD'de gözaltına alındı İngiltere'ye bağlı Virgin Adaları'nın Başbakanı Andrew Fahie, uyuşturucu kaçakçılığı ve kara para aklama suçlamalarıyla ABD'de gözaltına alındı.
29.04.2022 Dünya
Rusya içinde rahatsızlık
Rusya içinde rahatsızlık Ukrayna'da kaybedilen Rus askerlerinin sayısı açıklanmazken, 7 bin ila 15 bin asker kaybının ülke içindeki sonuçlarının nasıl olacağı merak konusu.
25.03.2022 Dünya
Haberci Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Haberci Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Günümüzde ister dergi ve gazetelerde ister sanal ortamda çözülen bulmacalar hâlâ çok sevilmektedir. Popülerliğini hiç kaybetmeyen bu kelime ve sayı oyunları beyin jimnastiği yapmamıza yardımcı olmaktadır. Ayrıca hafızayı da güçlendirdiği bilinmektedir. Ancak bulmacalarda kimi zaman zorlu sorular karşımıza çıkar. Haberci bulmaca sorusu da bunlar arasındadır. Peki, haberci bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada haberci yanıtları nelerdir detayları ile derledik.
18.02.2022 Eğitim
Hafiyelik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Hafiyelik Yapmak Ne Demek?
Hafiyelik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Hafiyelik Yapmak Ne Demek? 17. yüzyıldan beri kullanılan hafiyelik kelimesi, hafi sözcüğünden türetilmiştir. Hafi, gizli, üstü örtülü, saklı anlamına gelir. Hafiye ise gizli şeyleri açığa çıkartmaya çalışan kişi demektir. Bu kelime daha sonraki yıllarda dedektif ve ajan manasında da kullanılmıştır. Hafiyelik yapmak kelimesinin anlamını örnek cümlelerle derledik.
20.01.2022 Sözlük
İstihbarat dünyasını sarsan yasak aşk skandalı! Karısını ihbar eden de var, idrar çalan da...
İstihbarat dünyasını sarsan yasak aşk skandalı! Karısını ihbar eden de var, idrar çalan da... İstihbarat servislerinin adının son karıştığı skandalda İsrail gizli servisi Mossad başrolde! Mossad’ın eski şefi Yossi Cohen’in 2018 yılı sonlarında gizli aşk yaşamaya başladığı kadın ile kocasına, devlet sırlarını anlattığı öne sürüldü. Şaşırtıcı ancak istihbarat dünyasını sarsan bu skandal ilk değil...
26.02.2022 Dünya
Muhabir Banka Nedir, Özellikleri Nelerdir? Muhabir Banka Masrafları Kime Ait Olur?
Muhabir Banka Nedir, Özellikleri Nelerdir? Muhabir Banka Masrafları Kime Ait Olur? Muhabir banka uluslararası çapta önemli bir yere sahip terimler içerisinde yer alır. Dünyanın farklı ülkelerinde gerçekleştiği gibi Türkiye üzerinden de öne çıkar. Peki Muhabir banka nedir, özellikleri nelerdir? Muhabir banka masrafları kime ait olur detayları ile derledik.
8.12.2021 Eğitim
Uğur Aslan kimdir, evli mi, eşi kim? Uğur Aslan'ın oynadığı diziler nelerdir?
Uğur Aslan kimdir, evli mi, eşi kim? Uğur Aslan'ın oynadığı diziler nelerdir? Bu akşam Şarkılar Bizi Söyler adlı programa konuk olacak isimlerden biri de Uğur Aslan. İzleyiciler Uğur Aslan kimdir, evli mi, eşi kim sorularını araştırmaya başladı. Peki Uğur Aslan'ın oynadığı diziler hangileri? İşte Uğur Aslan'ın biyografisi haberimizde...
4.12.2021 Cadde
Son dakika... Deprem dağları yıktı, şok görüntüler yayılıyor!
Son dakika... Deprem dağları yıktı, şok görüntüler yayılıyor! İran'ın güneyini sarsan depremlerin merkez üssü, liman kenti Bender Abbas'a yaklaşık 60 kilometre mesafede. Basra Körfezi'nin karşısındaki Birleşik Arap Emirlikleri ve Umman da sallandı. Deprem anını gösteren görüntüler ise infial yarattı, dağların yıkıldığı anlar tüyler ürpertici.
14.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Muhbir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.