Murat Kartal

Murat Kartal

Son dakika Murat Kartal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Murat Kartal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Murat Kartal haber sayfamızda...

Murat Kartal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.605 murat kartal haberi bulunmuştur.
Elleri kelepçeli halde cesedi bulunmuştu! Sanıklar hakim karşısında
Elleri kelepçeli halde cesedi bulunmuştu! Sanıklar hakim karşısında İstanbul Büyükçekmece'de elleri kelepçeli halde cesedi bulunan Murat Kartal cinayetiyle ilgili 2’si polis biri eski milletvekili 11 sanık hakim karşısına çıktı. Murat Kartal’ı gözaltına alıp başkasına teslim eden polislerden Ender Öntürk yaptığı savunmada, “İyi niyetimizin kurbanı olduk” dedi.
9.03.2023 Haberler
Elleri kelepçeli halde cesedi bulunmuştu! Sanıklar hakim karşısında
Elleri kelepçeli halde cesedi bulunmuştu! Sanıklar hakim karşısında İstanbul Büyükçekmece'de elleri kelepçeli halde cesedi bulunan Murat Kartal cinayetiyle ilgili 2’si polis biri eski milletvekili 11 sanık hakim karşısına çıktı. Murat Kartal’ı gözaltına alıp başkasına teslim eden polislerden Ender Öntürk yaptığı savunmada, “İyi niyetimizin kurbanı olduk” dedi.
9.03.2023 Gündem
Tacize kayıtsız kalmamanın bedelini canıyla ödedi!
Tacize kayıtsız kalmamanın bedelini canıyla ödedi! Afyonkarahisar’da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 36 yaşındaki genç adamın taciz edilen 2 genç kızı korumaya çalışırken boynundan bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.
3.12.2022 Gündem
Büyükçekmece'de kelepçeyle gömülen Murat Kartal cinayetinde iddianame hazırlandı
Büyükçekmece'de kelepçeyle gömülen Murat Kartal cinayetinde iddianame hazırlandı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Pınarbaşı Mahallesi'ndeki boş arsada günlerce süren kazı çalışması sonucu cesedi bulunan Murat Kartal cinayetiyle ilgili iddianameyi hazırladı. İddianamede, 2 polis memurunun da aralarında olduğu 11 şüpheli hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
2.12.2022 Gündem
Kayınvalideyi taciz eden damattan şok sözler: Bana 2 adet renkli hap verdi
Kayınvalideyi taciz eden damattan şok sözler: Bana 2 adet renkli hap verdi Bolu'da, kayınvalidesi V.D.'ye (55) cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan R.A.(40)'nın mahkemedeki sözleri 'pes' dedirtti.
2.12.2022 Gündem
Cüneyt Arkın kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Cüneyt Arkın filmleri ve hayatı
Cüneyt Arkın kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Cüneyt Arkın filmleri ve hayatı Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın ölümü tüm sevenlerini üzdü. Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın önceki gece rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alınmıştı. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Peki, Cüneyt Arkın neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Cüneyt Arkın'ın hayatı.
29.06.2022 Cadde
Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi? Usta oyuncu Cüneyt Arkın kaç yaşındaydı kimdir? Yönettiği ve oynadığı filmler...
Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi? Usta oyuncu Cüneyt Arkın kaç yaşındaydı kimdir? Yönettiği ve oynadığı filmler... Cüneyt Arkın 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Yeşilçam'ın usta isimlerinden olan Battalgazi, Kara Murat, Malkoçoğlu gibi filmlerde canlandırdığı karakterler ve yaptığı dövüş sahneleri ile akıllarda yer eden Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi sanat camiası ve sevenlerini yasa boğdu. Cüneyt Arkın'ın ölüm haberinin duyulmasının ardından sevenleri Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın'ın hayatı, kariyeri ve hayat verdiği filmler hakkında tüm bilgiler....
28.06.2022 Gündem
İntikam için öldürüldüğü iddia edilen Murat Kartal davasında mütalaa açıklandı
İntikam için öldürüldüğü iddia edilen Murat Kartal davasında mütalaa açıklandı Büyükçekmece’de günlerce süren arama çalışmaları sonucunda cesedine ulaşılan ve intikam için öldürüldüğü öne sürülen Murat Kartal’ın, Baybaşin ailesine mensup Edip Fırat’ı öldürdüğü gerekçesiyle yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcı, Murat Kartal’ın Edip Fırat’ı öldürdüğüne dair delil bulunmadığını, vuran kişinin teşhis edilemediğini belirtti.
21.04.2022 Gündem
Murat Kartal soruşturmasında yeni gelişme
Murat Kartal soruşturmasında yeni gelişme İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Büyükçekmece Pınarbaşı Mahallesi'nde kazı çalışmasıyla cesedi bulunan Murat Kartal'la ilgili soruşturma dosyasını, yetkisizlik kararıyla Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi. Soruşturma dosyasında, tutuklu iki polis memurunun ifadelerinde çarpıcı bilgiler ortaya çıktı. Şüpheli polis memurları, Murat Kartal'ı araçlarıyla önce takip ettiklerini, otomobilini durdurduğu sırada yanına giderek eski bir sabıkası ile ilgili emniyete götüreceklerini söyleyip kandırdıklarını ve kendi araçlarına bindirdiklerini anlattılar. Şüpheliler, Murat Kartal'ın araçlarına bindiği sırada cep telefonunun kendisinde olduğunu, hatta bir telefon görüşmesi yaptığını ve konuştuğu kişinin nişanlısı olduğunu söylediğini ifade ettiler.
15.02.2022 Gündem
Murat Kartal'ın cesedi gizemli kazıda bulunmuştu! Fatura yüzünden tartıştılar iddiası
Murat Kartal'ın cesedi gizemli kazıda bulunmuştu! Fatura yüzünden tartıştılar iddiası Büyükçekmece’de 4 gün süren arama çalışmaları sonucunda Murat Kartal’ın cesedi, bileğinde kelepçe takılı ve toprağa gömülü halde bulunmuştu. 2015 yılında bin 750 liralık fatura yüzünden tartıştığı Baybaşin ailesine mensup Edip Fırat’ı öldüren kiracısı Murat Kartal’ın, intikam için öldürüldüğü öne sürüldü.
10.02.2022 Gündem
Büyükçekmece'de cesedi bulunan Murat Kartal son yolculuğuna uğurlandı
Büyükçekmece'de cesedi bulunan Murat Kartal son yolculuğuna uğurlandı Büyükçekmece'de boş bir arazide cesedi bulunan Murat Kartal son yolculuğuna uğurlandı. Kartal, Maltepe'deki Gülsuyu Cemevi'nde kılınan cenaze namazının ardından Gülsuyu mezarlığına defnedildi. Cenazede Kartal'ın annesi Döndü Kartal, oğlunun tabutunun arkasından koşarak gözyaşı döktü.
9.02.2022 Gündem
Türkiye’yi sarsan Murat Kartal cinayetinde ses kaydı ortaya çıktı
Türkiye’yi sarsan Murat Kartal cinayetinde ses kaydı ortaya çıktı İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde dört gün boyunca yapılan gizemli kazıyla cesedi bulunan Murat Kartal'ın, öldürülmeden dakikalar önce kendi telefonuna aktardığı ses kaydı ortaya çıktı. Sahte gözaltı formülüyle 2 polis tarafından evinden alınarak hasım olduğu Baybaşin ailesinin fertlerine teslim edilen Kartal ile polisler arasında geçtiği iddia edilen konuşmalarda sarsıcı diyaloglar geçiyor.
8.02.2022 Haberler
Türkiye’yi sarsan Murat Kartal cinayetinde ses kaydı ortaya çıktı
Türkiye’yi sarsan Murat Kartal cinayetinde ses kaydı ortaya çıktı İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde dört gün boyunca yapılan gizemli kazıyla cesedi bulunan Murat Kartal'ın, öldürülmeden dakikalar önce kendi telefonuna aktardığı ses kaydı ortaya çıktı. Sahte gözaltı formülüyle 2 polis tarafından evinden alınarak hasım olduğu Baybaşin ailesinin fertlerine teslim edilen Kartal ile polisler arasında geçtiği iddia edilen konuşmalarda sarsıcı diyaloglar geçiyor.
8.02.2022 Gündem
Murat Kartal cinayetinde şok detaylar! Elleri ve ayakları bağlanarak öldürüldü
Murat Kartal cinayetinde şok detaylar! Elleri ve ayakları bağlanarak öldürüldü Büyükçekmece'de kazı yapılan alanda cesedi bulunan Murat Kartal cinayeti ile ilgili adli tıp uzmanlarının ön incelemesine göre elleri ve ayakları halatla bağlandıktan sonra yüzüne sert ve delici bir cisimle vurularak öldürüldüğü ve başına poşet geçirilerek gömüldüğü anlaşıldı. Beylikdüzü’nde geçtiğimiz Cuma günü cesedi bulunan Murat Kartal’ın, elleri ve ayakları halatla bağlandık sonra sert bir cisimle yüzü ezilerek öldürüldüğü ve toprağa gömüldüğü öğrenildi.
7.02.2022 Gündem
Aranan ceset bulundu
Aranan ceset bulundu Aktif görevdeki iki polis memurunun sahte müzekkereyle gözaltına alıp hasımları Baybaşin ailesine teslim ettiği Murat Kartal'ın cesedi bulundu. Büyükçekmece’de 4 gündür süren kazıda bileğindeki kelepçenin kepçeye takılmasıyla farkedilen cesedin üzerinde Kartal’a ait kıyafetler olduğu belirtildi.
5.02.2022 Gündem
Büyükçekmece'deki gizemli kazı! Aranan ceset bulundu
Büyükçekmece'deki gizemli kazı! Aranan ceset bulundu Büyükçekmece’de boş arazide gerçekleştirilen aramalarda ceset bulundu. Toprak altında kaldığı ve deforme olduğu gözlenen ceset kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. İncelemenin ardından cesedin Murat Kartal'a ait olup olmadığı tespit edilecek.
4.02.2022 Haberler
Son dakika... Büyükçekmece'deki gizemli kazı! Aranan ceset bulundu
Son dakika... Büyükçekmece'deki gizemli kazı! Aranan ceset bulundu Gelen son dakika haberine göre; Büyükçekmece'de dört gündür kazı çalışmasının sürdüğü alanda ceset bulundu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Pınarbaşı Mahallesi'nde Murat Kartal'ın cesedinin bulunması için başlatılan kazı çalışması dördüncü gününde toprak altından ceset çıkarıldı.
4.02.2022 Gündem
Gizemli aramada “köşk” detayı! Denizde de arama yapıldı
Gizemli aramada “köşk” detayı! Denizde de arama yapıldı Büyükçekmece’de bir arazide, geniş güvenlik önlemleri altında cesedi aranan Murat Kartal’ın Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 2 polis tarafından gözaltına alınıp, başka kişilere teslim edildiği ortaya çıkmıştı. Kartal’ın polislerden alındıktan sonra bir köşke götürüldüğü belirlenince önce köşkte sonra ise denizde aramalar yapıldı. Köşkte Kartal’a ait olduğu düşünülen kan izlerine rastlandı.
4.02.2022 Gündem
Çeteden 2 polis çıktı
Çeteden 2 polis çıktı Büyükçekmece’deki 3 gündür süren esrarengiz kazının kayıp Murat Kartal’ın cesedine ulaşmak için yapıldığı anlaşılırken, Kartal’ın 2 polisin de dahil olduğu 6 kişilik şebekenin “sahte gözaltı” oyunuyla öldürülüp gömüldüğü öğrenildi.
4.02.2022 Gündem
9 isim sorguda! Büyükçekmece'deki gizemli kazıdan yeni detaylar
9 isim sorguda! Büyükçekmece'deki gizemli kazıdan yeni detaylar İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde boş bir arazide üç gündür devam eden gizemli kazının detayları ortaya çıktı. Arazide uyuşturucu kaçakçısı Baybaşin ailesi tarafından öldürüldüğü düşünülen Murat Kartal'ın cesedini arayan ekipler, 2 polis ve uyuşturucu çetesinden 5 kişi tutuklandı.
3.02.2022 Gündem
Büyükçekmece'de helikopter destekli arama 3. gününde
Büyükçekmece'de helikopter destekli arama 3. gününde Büyükçekmece'de kayıp Murat Kartal'ın öldürülüp cesedinin gömüldüğü iddia edilen boş arazide arama çalışmaları devam ediyor. Polis arazinin etrafını olay yeri şeritleriyle kapatırken farklı noktalarda yeniden kazı çalışmaları başladı.
3.02.2022 Gündem
Dükkana girer girmez saldırdı!
Dükkana girer girmez saldırdı! Şişli'de güvenlik kamerası satan Murat Kartal, işyerine gelen ve sattığı malzeme yüzünden arasının açıldığı öğrenilen arkadaşının saldırısına uğradı. O anlar işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
16.07.2019 Gündem
Dükkana girer girmez saldırdı!
Dükkana girer girmez saldırdı! Şişli'de güvenlik kamerası satan Murat Kartal, işyerine gelen ve sattığı malzeme yüzünden arasının açıldığı öğrenilen arkadaşının saldırısına uğradı. O anlar işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
16.07.2019 Gündem
Lavantanın bilinmeyen faydaları
Lavantanın bilinmeyen faydaları Lavantanın yaralarda, baş ağrısında ve depresyon gibi birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanılabilecek aromatik bir bitki olduğu bildirildi
14.06.2019 Alternatif Tıp
İlaç sanayii için bitki yetiştiriliyor
İlaç sanayii için bitki yetiştiriliyor İstanbul’un Silivri ilçesinde, Türkiye’nin ilaç sanayiinde kullanılmak ve tıbbi hammadde ya da ürün  olarak yurt dışına ihraç edilmek üzere onlarca çeşit bitki yetiştiriliyor.
9.06.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Murat Kartal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.