Nedir

Nedir

Son dakika nedir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nedir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nedir haber sayfamızda...

Nedir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 73.550 nedir haberi bulunmuştur.
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, CNN Türk'ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi.
26.04.2024 Haberler
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu: ABD'nin en büyük şirketleri İstanbul'a geliyor
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu: ABD'nin en büyük şirketleri İstanbul'a geliyor Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, CNN Türk'ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi.
26.04.2024 Gündem
Gözler pa.edu.tr 'de 👮🏻‍♂️ Bekçilik başvurusu başladı mı, nasıl yapılır? 2024/1. Dönem Bekçi alımı ne zaman, başvuru şartları nedir?
Gözler pa.edu.tr 'de 👮🏻‍♂️ Bekçilik başvurusu başladı mı, nasıl yapılır? 2024/1. Dönem Bekçi alımı ne zaman, başvuru şartları nedir? Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımına yönelik haberler yakından takip ediliyor. Bekçi olmak isteyenler, Bekçi alımı ne zaman? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? sorularına cevap arıyor. Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla görevlendirilen bekçiler ile ilgili son güncel durum haberimizde...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
TAKVİM HAZIR 📍 DGS: Dikey Geçiş Sınavı ne zaman? 🏫 2024 DGS başvuru tarihi hangi ay, ayın kaçında? DGS başvuru ücreti 2024 ne kadar, başvuru şartları nedir?
TAKVİM HAZIR 📍 DGS: Dikey Geçiş Sınavı ne zaman? 🏫 2024 DGS başvuru tarihi hangi ay, ayın kaçında? DGS başvuru ücreti 2024 ne kadar, başvuru şartları nedir? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için hazırlıkta olan adaylar, başvuru, sınav tarihleri hakkında bilgi almak istiyor. Aynı zamanda DGS başvuru ücreti ile ilgili de araştırma yapan adaylar, DGS başvuru ücreti 2024 ne kadar, belli oldu mu? sorularını araştırıyor. ÖSYM tarafından uygulanacak olan DGS'nin bu yılki takvimi şöyle...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
GRAM-ÇEYREK ALTIN NE KADAR? TCMB faiz kararı sonrasında altın fiyatlarında son durum nedir? 26 Nisan Cuma altın fiyatları canlı takip ekranı
GRAM-ÇEYREK ALTIN NE KADAR? TCMB faiz kararı sonrasında altın fiyatlarında son durum nedir? 26 Nisan Cuma altın fiyatları canlı takip ekranı Altın fiyatlarında yaşanan değişimler hem yatırımcısı hem de vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Geçtiğimiz hafta rekor seviyeleri test eden yeni haftada ise düşüş trendine geçen değerli metalin TCMB faiz kararı sonrasında son durumu yakından takip ediliyor. Peki Gram-Çeyrek altın faiz kararı sonrasında nasıl bir seyir izliyor?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm'
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm' Fenerbahçe’nin Seçimli Yüksek Divan Kurulu’nda adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım döneminin etkili isimlerinden olan Şekip Mosturoğlu, Fanatik'ten Caner Kolağasıgil'e konuştu.
26.04.2024 Fenerbahçe
ANOREKSİYA NERVOZA NEDİR? Nihal Candan'ın hapishaneden tahliye olmasına neden olan Anoreksiya Nervoza belirtileri nelerdir?
ANOREKSİYA NERVOZA NEDİR? Nihal Candan'ın hapishaneden tahliye olmasına neden olan Anoreksiya Nervoza belirtileri nelerdir? Anoreksiya Nervoza nedir, belirtileri nelerdir sorusu yakından takip edilmeye devam ediliyor. 5.5 aydır hapishanede olan Nihal Candan için mahkemeden tahliye kararı çıktı. Anoreksiya Nervoza hastalığına yakalandığı için 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan'ın hastalığı merak konusu oldu. Peki Anoreksiya Nervoza nedir, belirtileri nelerdir?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
BU HAFTAKİ CUMA HUTBESİ KONU BAŞLIĞI VE İÇERİĞİ | Cuma hutbesi 26 Nisan konu başlığı ve PDF tam metni...
BU HAFTAKİ CUMA HUTBESİ KONU BAŞLIĞI VE İÇERİĞİ | Cuma hutbesi 26 Nisan konu başlığı ve PDF tam metni... Cuma hutbesi yayımlandı. 26 Nisan Cuma günü camilerde okunacak Cuma hutbesinin konu başlığı ve içeriği Diyanet tarafından belirlendi. Cuma namazı öncesinde hutbe konu başlığı ve içeriğini merak eden vatandaşlar bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir sorusuna yanıt arıyor. İşte 26 Nisan Cuma hutbesi konu başlığı ve PDF tam metni...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Meteoroloji yayımladı! Çöl Tozu haritası 🌍 İller için Toz Taşınımı Uyarı Sistemi: Çöl Tozu hangi illerde etkili, kaç gün sürecek, ne zaman bitecek?
Meteoroloji yayımladı! Çöl Tozu haritası 🌍 İller için Toz Taşınımı Uyarı Sistemi: Çöl Tozu hangi illerde etkili, kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? Çöl tozu ile ilgili haberler araştırılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geldiği belirtildi. Peki Çöl tozu ne kadar sürecek, hangi iller etkilenecek? 2024 Çöl tozu geldi mi, ne zaman gelecek? İşte son güncel durum
25.04.2024 Bilgi Rehberi
GÖRÜMCE FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede, kaç yılında çekildi?
GÖRÜMCE FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede, kaç yılında çekildi? Görümce filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2016 yılı Aralık ayında vizyona giren yönetmen koltuğunda Kıvanç Barönü'nün yer aldığı senaristliğini ise Gupse Özay yaptığı Görümce filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşuyor. Peki, Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede, kaç yılında çekildi? İşte Görümce filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 SON DURUM: Öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir?
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 SON DURUM: Öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir? Öğretmen atamalarında son durum yakından takip ediliyor. 2024 yılında atanmak isteyen öğretmen adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının akabinde heyecanla beklemeye koyuldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama geldi. Peki 2024 öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen branş ve kontenjan dağılımı nedir? İşte öğretmen atamalarında son durum...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
RAFAEL CEMO ÇETİN KİMDİR? Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile adı aşk iddialarına karışan Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında?
RAFAEL CEMO ÇETİN KİMDİR? Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile adı aşk iddialarına karışan Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında? Rafael Cemo Çetin kimdir sorusu magazin gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşadıkları iddia edilen Rafael Cemo Çetin'in hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler arama motoru üzerinden sorgulanıyor. İşte Rafael Cemo Çetin kimdir sorusunun yanıtı...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
HIDIRELLEZ NE ZAMAN, HANGİ TARİHLERDE? Hıdırellez nedir, duası nasıl? 2024 Hıdırellez hangi güne denk geliyor?
HIDIRELLEZ NE ZAMAN, HANGİ TARİHLERDE? Hıdırellez nedir, duası nasıl? 2024 Hıdırellez hangi güne denk geliyor? Hıdırellez tarihi araştırılıyor. 2024 yılı Mayıs ayının yaklaşması ile birlikte Hıdırellez aramaları da arttı. Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir. Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan Hıdırellez günü, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hâkimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülür ve kutlanır. Peki, bu yıl Hıdırellez Günü hangi tarihlere denk geliyor?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim
Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim Müzik piyasasına 2004 yılında 'Zalim' şarkısı ile adım atan Yalın, profesyonel kariyerinin 20'nci yılında Beşiktaş Park'ta konser verecek. Dev organizasyon öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen popçu, dört senedir beklettiği yeni parçasını da konserde seslendireceğini söyledi.
24.04.2024 Cadde
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel dün TBMM resepsiyonunda sürpriz bir şekilde bir araya geldi. Erdoğan, kendisinden görüşme talebinde bulunan Özel ile buluşması için “Haftaya görüşeceğiz” dedi.
24.04.2024 Gündem
BİZİM KÖYÜN ŞARKISI FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Bizim Köyün Şarkısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
BİZİM KÖYÜN ŞARKISI FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Bizim Köyün Şarkısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Bizim Köyün Şarkısı filmi bu akşam Star TV ekranında izleyici ile buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop'un oturduğu komedi türündeki filmin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Peki, Bizim Köyün Şarkısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? 2018 yılında vizyona giren Bizim Köyün Şarkısı filminin konusu ve oyuncu kadrosu!
23.04.2024 Bilgi Rehberi
JUMANJİ: VAHŞİ ORMAN KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Jumanji: Vahşi Orman filmi nerede çekildi, konusu nedir ve oyuncuları kimler?
JUMANJİ: VAHŞİ ORMAN KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Jumanji: Vahşi Orman filmi nerede çekildi, konusu nedir ve oyuncuları kimler? Jumanji: Vahşi Orman filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Jumanji: Vahşi Orman filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşuyor. 2017 yılında vizyona giren ve Havai'nin Honolulu şehrinde çekilen Jumanji: Vahşi Orman filminin yönetmen koltuğunda Jake Kasdan oturuyor. Peki, Jumanji: Vahşi Orman filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte merak edilen soruların cevapları...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
AKİF FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
AKİF FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Akif filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Mehmet Akif'in, İstanbul'un işgalinden İstiklal Marşı'nın kabul edildiği tarihe kadarki dönemini anlatan "Akif" filmi beyazperdenin ardından televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Peki, Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi? İşte Akif filmi konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu?
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu? İngiltere hükümetinin ülkeye yasa dışı yollarla giren bazı sığınmacıları Doğu Afrika ülkesi Ruanda'ya göndermek için iki yıldır geçirmeye uğraştığı plan Avam Kamarası'nda onaylandı.
23.04.2024 Dünya
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde emeklilerle ilgili bir çalışma yapıldığını ve tamamlandığında bunun toplum ile paylaşılacağını söyledi. Peki emeklilere hangi destekler verilecek? Temmuzda emeklilere ne kadar zam olacak? En düşük emekli aylığı için beklentiler neler? İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Reformlar ve 104 yıl öncesi
Reformlar ve 104 yıl öncesi Eğer reformların tarihi yazılsaydı, Meclis’in kurulduğu 1920 ve Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı 1938 arasındaki dönem çok özel bir yer kaplardı.
23.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nedir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.