Niğde

Niğde

Son dakika niğde haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan niğde gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan niğde haber sayfamızda...

Niğde

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.466 niğde haberi bulunmuştur.
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarı geldi. Bugün 44, yarın 35 kent için sarı alarm verildi. Öte yandan pazar gününü işaret eden Meteoroloji ise önümüzdeki hafta için İstanbul, Ankara, İzmir dahil yurt geneli için alarm verdi. İşte tüm yurt için yapılan uyarılar…
25.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa dokunarak, 22 yıllık eser ve hizmet siyasetinde bir lokomotif olduğunu belirterek, “Bu doğrultuda, 2053 yılına kadar öngördüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık. Gelecek planımızın gereği olarak 2053 yılına kadar bölünmüş yol ağını 38 bin 60 kilometreye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Ali Yerlikaya duyurdu: 16 ilde Sibergöz operasyonları
Ali Yerlikaya duyurdu: 16 ilde Sibergöz operasyonları 16 ilde siber suçlulara karşı düzenlenen Sibergöz operasyonlarında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Operasyonların detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.
24.04.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. 'Çok kuvvetli yağış' radara girdi. İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
15.04.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde düzenlenen Mercek 17 operasyonlarında 869 şüpheli hakkında işlem yapıldığını belirtti.
15.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde düzenlenen Mercek 17 operasyonlarında 869 şüpheli hakkında işlem yapıldığını belirtti.
15.04.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Kuvvetli şekilde geliyor
Son dakika: Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Kuvvetli şekilde geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre yurdun doğu kesiminde kuvvetli yağışlar etkili olacak.
13.04.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! Cumartesi günü değişiyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Cumartesi günü değişiyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı yayımladı. Buna göre Cumartesi günü yurdun bazı bölgelerinde kuvvetli sağanak yağışlar etkili olacak.
11.04.2024 Gündem
Bolu'daki kazada otomobil kağıt gibi ezildi: 2 ölü, 1 yaralı
Bolu'daki kazada otomobil kağıt gibi ezildi: 2 ölü, 1 yaralı Bolu'da feci bir kaza meydana geldi. Kazada kağıt gibi ezilen araçta 2 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı. İşte detaylar...
10.04.2024 Gündem
Isparta'da feci kaza! Otomobil ile motosiklet çarpıştı
Isparta'da feci kaza! Otomobil ile motosiklet çarpıştı Isparta Gelendost'ta korkunç bir kaza meydana geldi. Otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 10 kişi yaralandı.
10.04.2024 Gündem
'Örümcek Adam' kostümüyle bayram namazı kıldı! Polisi arayıp ihbar ettiler
'Örümcek Adam' kostümüyle bayram namazı kıldı! Polisi arayıp ihbar ettiler Hatay İskenderun'da 'Örümcek Adam' kostümüyle bayram namazı kılan bir kişiyi gören vatandaşlar tedirgin oldu ve polisi aradı. Camiye gelen polis örümcek adam kostümlü adamı yaka paça dışarı aldı. İşte detaylar...
10.04.2024 Gündem
Niğde'de korkunç kaza! 4 araç birbirine girdi
Niğde'de korkunç kaza! 4 araç birbirine girdi Niğde feci bir kaza meydana geldi. 4 aracın birbirine girdiği zincirleme kazada 8 kişi yaralandı. İşte detaylar...
10.04.2024 Gündem
Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan toprağa verildi
Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan toprağa verildi Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Haberler
Şehit eşini 1 yaşındaki kızıyla uğurladı: Bugün bizim bayramımız Rüveyda
Şehit eşini 1 yaşındaki kızıyla uğurladı: Bugün bizim bayramımız Rüveyda Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi.
10.04.2024 Gündem
NİĞDE  BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA 2024? | Niğde'de Ramazan Bayramı Namazı Saat Kaçta Kılınacak? (Diyanet Bayram Namazı Vakti)
NİĞDE BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA 2024? | Niğde'de Ramazan Bayramı Namazı Saat Kaçta Kılınacak? (Diyanet Bayram Namazı Vakti) Niğde bayram namazı saati belli oldu. Ramazan Bayramı 2024 bayramın birinci günü kılınacak bayram namazı ile başlayacak. Diyanet İşleri il il bayram namazı saatlerini yayınladı. Peki, Niğde'de Ramazan Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? 2024 Niğde bayram namazı saati.
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Niğde’ye şehit ateşi düştü
Niğde’ye şehit ateşi düştü Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit-2 operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın şahadet haberi Niğde'deki babaevine ulaştı.
9.04.2024 Haberler
MSB duyurdu! Taciz atışı sonucu 1 askerimiz şehit oldu
MSB duyurdu! Taciz atışı sonucu 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanıp, hastaneye kaldırılan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın şehit olduğunu açıkladı.
9.04.2024 Gündem
Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto ile görüştü
Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Seçilmiş Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye ile Endonezya ikili ilişkileri ve küresel gelişmeler ele alındı.
8.04.2024 Gündem
Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı
Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı Niğde merkeze bağlı Çarıklı Köyü'nde toprak altındaki patates deposunda meydana gelen göçük nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 4 kişi yaralandı.
8.04.2024 Haberler
Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı
Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı Niğde merkeze bağlı Çarıklı Köyü'nde toprak altındaki patates deposunda meydana gelen göçük nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili açıklama yapan Niğde Valisi Cahit Çelik "Burada da bir vatandaşımız kendi tarlasına yer altı patates deposu yapmaya çalışırken maalesef bir çökme neticesinde oluşan basınç, buradaki çalışanları dışarı fırlatıyor." dedi.
8.04.2024 Gündem
Prof. Dr. Arık: 16 ilde obruk risk haritası oluşturulması planlanıyor
Prof. Dr. Arık: 16 ilde obruk risk haritası oluşturulması planlanıyor Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya ile özdeşleşen obrukların 16 farklı il için de risk oluşturduğunu, bu şehirlerde de Konya'daki gibi obruk risk haritasının planlandığının belirterek, "Karaman, Aksaray, Niğde yine Konya kuzeyindeki Ankara'da, Eskişehir'de, Sivas, Çankırı, Yozgat, Çorum'da, daha Doğu'ya doğru Bitlis'te, Siirt'te, Batman'da, Diyarbakır'da, daha batıya gittiğimizde Afyonkarahisar'da, Denizli'de, Manisa'da obruklar oluyor, olmaya devam ediyor" dedi.
8.04.2024 Haberler
Uzmanlar 16 ili uyardı! Yer çöküyor: Dev obrukların sayısı 700'ü buldu
Uzmanlar 16 ili uyardı! Yer çöküyor: Dev obrukların sayısı 700'ü buldu Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya ile özdeşleşen obrukların 16 farklı il için de risk oluşturduğunu, bu şehirlerde de Konya'daki gibi obruk risk haritasının planlandığını söyledi.
8.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Niğde ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.