Göz çevresi problemlerinde cerrahisiz tedavi: Frozen Eyes
Göz çevresi problemlerinde cerrahisiz tedavi: Frozen Eyes Yüzümüzde estetik açıdan en çok sorun yaşadığımız bölgelerin başında göz çevresi geliyor. Özellikle pandemi döneminde maske kullanımı ile birlikte göz çevresi tedavilerine olan ilgi daha da artmış durumda. Frozen Eyes, göz çevresinde oluşan gözaltı torbaları, kırışıklıklar, gözaltı morlukları ve renk eşitsizlikleri gibi birçok sorunun tedavisi için cerrahi gerektirmeyen, yeni bir çözüm. Uzman Estetisyen Nur Bilen Yavuzer ve Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof Dr Reha Yavuzer Frozen Eyes'i anlattı.
21.03.2022 Estetik
Koleksiyon hazırlığı
Koleksiyon hazırlığı Nur Bilen Yavuzer, Kanyon’daydı...
25.01.2020 Cadde
Eda ile Ne Konuştuk? - Nur Bilen Yavuzer
Eda ile Ne Konuştuk? - Nur Bilen Yavuzer "Eda ile Ne Konuştuk?"un ilk bölümünde Güzellik Danışmanı ve Influencer Nur Bilen Yavuzer, Eda Özdemir'in konuğu oldu.
19.11.2019 Güzellik
Nur Bilen Yavuzer Frozen Face'i anlattı
Nur Bilen Yavuzer Frozen Face'i anlattı Yaz aylarında cildimiz özellikle güneş ışınları nedeniyle yıpranıyor ve lekeye yatkın hale geliyor. Sonbahar ve kış aylarınyla birlikte hem leke tedavileri hem de cilt yenileme için en uygun döneme giriyoruz. Cilt üzerinde tedavi edici özellikteki cihazlar, gelişen yeni teknolojiler bize farklı alternatifler sunmaya devam ediyor.
1.10.2019 Estetik
Instagram'da mutlaka takip etmeniz gereken 30 şahane moda blogger'ı
Instagram'da mutlaka takip etmeniz gereken 30 şahane moda blogger'ı Instagram trendi yayıldı yayılalı herkes moda, yemek veya seyahat blogger'ı oluverdi. Aralarında iyi olanları, gerçekten bu işi tutkuyla yapanları ayırmak gittikçe zorlaşıyor. İşte tam bu noktada ben devreye giriyorum :) Günlük stilinizde ya da genel olarak kombinlerinizde ilham alabileceğiniz moda blogger’ları huzurlarınızda!
14.03.2018 Stil