Nyse

Nyse

Son dakika NYSE haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan NYSE gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan NYSE haber sayfamızda...

Nyse

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 127 nyse haberi bulunmuştur.
New York Borsası’nda gongu ‘Martı’ çalacak
New York Borsası’nda gongu ‘Martı’ çalacak Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) tüm onayları vermesinin ardından hisseleri MRT koduyla işlem görmeye başlayacak olan Martı’nın 13 Temmuz’da katılacağı tarihi seremoniyle Türk bayrağı da New York Borsası’nda dalgalanacak. Böylelikle Martı, kuruluşundan 4 yıl sonra New York Borsası’nda hisseleri işlem gören Türkiye’nin en genç teknoloji girişimi olarak tarihe geçecek.
7.07.2023 Ekonomi
13 Temmuz’da New York Borsası’nda açılış gongunu Martı çalacak
13 Temmuz’da New York Borsası’nda açılış gongunu Martı çalacak New York Borsası’nda hisseleri doğrudan işlem gören ilk Türk şirketi olması onuruna Martı’nın kurucusu ve CEO’su Oğuz Alper Öktem yönetim ekibiyle birlikte dünyanın en büyük borsasının açılış gongunu çalmak üzere 13 Temmuz 2023 Perşembe günü TSİ 16.30’da balkonda olacak!
6.07.2023 Advertorial
Dünyada en fazla kazandıran Borsa İstanbul oldu
Dünyada en fazla kazandıran Borsa İstanbul oldu Türkiye Sermaye Piyasası 2022 raporuna göre Borsa İstanbul, dünyadaki organize borsalar arasında 2022 yılında, dolar bazında yüzde 105 ile en fazla getiriyi sağlayan borsa oldu. Rapor Borsa İstanbul’un rekor getiri sağladığı 2022 yılında dünya genelinde 91 borsadan, 70’inin yılı kayıpla tamamladığını ortaya koydu.
9.06.2023 Uzmanpara
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Max Speur- Sabancı Holding / Dijital Grup Başkanı Küresel büyüme stratejisinde ‘yeni ekonomi’yi odağına alan Sabancı Holding, organizasyon yapısında da bu yönde bir değişikliğe gitti...
9.04.2023 Milliyet Executive
Martı New York’ta borsaya açılıyor
Martı New York’ta borsaya açılıyor Ulaşım uygulaması Martı, New York Borsası’na (NYSE) açılacağını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, New York Borsası’nda MRT sembolü ile işlem görecek şirketin bilançosuna brüt 280 milyon dolar nakit girmesi bekleniyor. Şirket, halka açılma ile birlikte sermayesini artırarak araç filosunu genişletecek ve yeni hizmetleri devreye alacak kaynaklara ulaşacak.
2.08.2022 Ekonomi
NYSE, NFT'ler için pazar yeri olmak istiyor
NYSE, NFT'ler için pazar yeri olmak istiyor New York Stock Exchange (NYSE) dijital varlıklara yönelik planlarında ilk adımı NFT'ler için attı.
16.02.2022 Uzmanpara
Sabancı Holding, Philip Morris Türkiye'deki hisselerini sattı
Sabancı Holding, Philip Morris Türkiye'deki hisselerini sattı Sabancı Holding, Philsa Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük Sanayi ve Ticaret AŞ (PHILSA) ve Philip Morris SA, Philip Morris Sabancı Pazarlama ve Satış AŞ'de (PMSA) sahip olduğu hisselerin tamamını, şirketlerin çoğunluk hissedarı Philip Morris International (PMI) ve/veya iştiraklerine devretmeyi planlıyordu. Philip Morris International, Türkiye’deki bağlı ortaklıklarının kalan %25'lik hissesini Sabancı Holding'den satın aldı.
6.01.2022 Ekonomi
SEC, VanEck'in başvurusunu reddetti
SEC, VanEck'in başvurusunu reddetti ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), varlık yöneticisi VanEck'in spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu onaylamadı.
13.11.2021 Uzmanpara
THY, New York Borsası’nda zili çaldı
THY, New York Borsası’nda zili çaldı Türk Hava Yolları (THY), dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası’na çıkma koşusu nedeniyle düzenlenen etkinlikte New York Borsası’nın kapanış zilini çaldı.
27.10.2021 Ekonomi
THY New York borsasında kapanış zilini çaldı
THY New York borsasında kapanış zilini çaldı Türk Hava Yolları (THY), dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası'na çıkma koşusu nedeniyle düzenlenen etkinlikte New York borsasının kapanış zilini çaldı.
25.10.2021 Ekonomi
Bitcoin’de yeni hedef 90 bin dolar olur mu?
Bitcoin’de yeni hedef 90 bin dolar olur mu? Dünyanın en popüler kripto para birimi olan Bitcoin, 66 bin doların üzerine çıktıktan sonra bir miktar geri çekilse de bazı analistler yükselişin sürebileceğini düşünüyor.
23.10.2021 Ekonomi
Bitcoin rekor kırdı
Bitcoin rekor kırdı Kripto para birimi Bitcoin, ABD'de Bitcoin vadeli işlem kontratlarına dayalı ilk borsa yatırım fonunun (ETF) işlem görmeye başlamasının ardından 66 bin doların üstüne çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.
20.10.2021 Ekonomi
Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırdı
Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırdı Kripto para birimi Bitcoin, ABD'de Bitcoin vadeli işlem kontratlarına dayalı ilk borsa yatırım fonunun (ETF) işlem görmeye başlamasının ardından 66 bin doların üstüne çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.
20.10.2021 Uzmanpara
New York borsası yükselişle kapandı
New York borsası yükselişle kapandı New York borsası, büyük şirketlerin güçlü gelmeye devam eden üçüncü çeyrek bilançolarının etkisiyle günü yükselişle tamamladı. Kapanışta Dow Jones endeksi 200 puana yakın değer kazandı ve yüzde 0,56 artışla 35.457,31 puana yükseldi.
19.10.2021 Ekonomi
Bitcoin'de kritik gelişme! İşlem görmeye başladı
Bitcoin'de kritik gelişme! İşlem görmeye başladı ABD'de Bitcoin vadeli işlem kontratlarına dayalı ilk borsa yatırım fonu (ETF), New York Menkul Kıymetler Borsası'nda (NYSE) işlem görmeye başladı.
19.10.2021 Ekonomi
New York borsası düşüşle açıldı
New York borsası düşüşle açıldı New York borsası, Çin'de açıklanan 3. çeyrek büyüme verisinin beklentilerin altında kalması ve enflasyonist endişelerin etkisiyle haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı.
18.10.2021 Uzmanpara
Bitcoin borsa yatırım fonu yarın işleme açılacak
Bitcoin borsa yatırım fonu yarın işleme açılacak ProShares'in Bitcoin vadelilerine endeksli borsa yatırım fonu, yarın New York Borsası'nda (NYSE) işlem görmeye başlayacak.
18.10.2021 Uzmanpara
Bitcoin kritik gelişmeyle yön buldu
Bitcoin kritik gelişmeyle yön buldu Kripto para yatırımcıları bugün ABD’den gelen kritik gelişmeye kilitlendi. ABD’li regülatör kuruluş SEC, Bitcoin ETF işlemlerine onay verdi. Bu gelişmenin ardından piyasanın lideri Bitcoin, 62 bin dolar seviyesinin üzerine çıktı ve ardından düşüşe geçti. İşte detaylar…
18.10.2021 Uzmanpara
New York borsası yükselişle açıldı
New York borsası yükselişle açıldı New York borsası, güne yükselişle başladı.
30.09.2021 Uzmanpara
New York borsası düşüşle açıldı
New York borsası düşüşle açıldı New York borsası, haftanın son işlem gününe düşüşle başladı.
24.09.2021 Uzmanpara
New York borsası düşüşle açıldı
New York borsası düşüşle açıldı New York borsası, haftanın ilk işlem gününe sert düşüşle başladı.
20.09.2021 Uzmanpara
New York borsası düşüşle açıldı
New York borsası düşüşle açıldı New York borsası, haftanın son işlem gününe düşüşle başladı.
17.09.2021 Uzmanpara
New York borsası karışık seyirle açıldı
New York borsası karışık seyirle açıldı New York borsası, ekonomik verilerden gelen farklı sinyaller sonrası güne karışık seyirle başladı.
16.09.2021 Uzmanpara
New York borsası yükselişle açıldı
New York borsası yükselişle açıldı New York borsası, haftanın son işlem gününe yükselişle başladı.
20.08.2021 Uzmanpara
New York borsası düşüşle açıldı
New York borsası düşüşle açıldı New York borsası, perakende satışların temmuzda beklenenden fazla azalmasının etkisiyle güne düşüşle başladı.
17.08.2021 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Nyse ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.