Odası

Odası

Son dakika odası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan odası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan odası haber sayfamızda...

Odası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46.109 odası haberi bulunmuştur.
EGO Genel Müdürlüğü: Teleferik işletmemiz süresiz olarak kapatılmıştır
EGO Genel Müdürlüğü: Teleferik işletmemiz süresiz olarak kapatılmıştır EGO Genel Müdürlüğü, Mimarlar Odası tarafından 2013 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne açılan davanın sonucunda mahkemenin imar planının iptaline karar verdiğini, yeni bir düzenleme yapılana kadar teleferik işletmesinin süresiz olarak kapatıldığını duyurdu.
26.04.2024 Gündem
Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçı sonrası yaşanan skandalı anlattı! 'Maç dışında tehdit var'
Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçı sonrası yaşanan skandalı anlattı! 'Maç dışında tehdit var' Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçının ardından yaşanan olaylara dair suskunluğunu bozdu. Türk başantrenör, soyunma odası tünelindeki yaşanan gerilimi anlattı.
Silajlık mısır tohumu dağıtıldı
Silajlık mısır tohumu dağıtıldı Samsun Büyükşehir Belediyesi finansmanı ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen ‘Büyükşehir Belediyemiz Her Zaman Üreticinin Yanında Projesi’ kapsamında Çarşamba ilçesinde üreticilere silajlık mısır tohumu dağıtıldı.
26.04.2024 Ekonomi
Saldırıya tepki, Ergin Ataman'a destek! Skandal sonrası peş peşe açıklamalar
Saldırıya tepki, Ergin Ataman'a destek! Skandal sonrası peş peşe açıklamalar Bakan Bak ve AK Parti'li Çelik'ten Panathinaikos ile Maccabi Tel Aviv arasında oynanan maçın ardından yaşananlarla ilgili Ergin Ataman'a destek açıklaması geldi.
26.04.2024 Gündem
Dünya Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini bekliyor! 100 ülkede yayınlanacak
Dünya Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini bekliyor! 100 ülkede yayınlanacak Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. 27 Nisan Cumartesi saat 19.00’da başlayacak derbiyi 100 ülke canlı yayınlanacak.
26.04.2024 Fenerbahçe
ATO Başkanı Baran, Ankara'dan direkt uçuşlar konusunu değerlendirdi
ATO Başkanı Baran, Ankara'dan direkt uçuşlar konusunu değerlendirdi Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO’nun Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşlar konusunda yaptığı çalışmalarla pandemi öncesi dönemde bu konuda ilerleme kaydedildiğini dile getirerek, “Pandemi tüm gelişmeleri tersine çevirdi. Bugün İstanbul Havalimanı’ndan haftalık yurt dışı uçuş sayısı 4 bin iken Esenboğa Havalimanı’ndan sadece 160 uçuş gerçekleştirildiği görülüyor” dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim? Benim soyunma odamda ne yapıyor?
Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim? Benim soyunma odamda ne yapıyor? Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından soyunma odası koridorlarında İsrailli yetkililere sert tepki gösterdi.
Açık alanda kayısı hasadı başladı
Açık alanda kayısı hasadı başladı Mersin’in Mut ilçesinde sofralık kayısı hasadı başlarken, bu yıl 150 bin ton kayısı rekoltesi ve 80 bin ton ihracat bekleniyor.
26.04.2024 Ekonomi
Organik çilekle tarıma doping!
Organik çilekle tarıma doping! Ünü Türkiye’yi aşan Hüyük çileği ile Sason çileğinde ilk ürünler geri sayımda. Anadolu’dan çıkan bu iki organik tat, küçük ve engebeli arazileri üretime katarken; aynı zamanda şehirden köye göçü sağlayarak kırsal kalkınmanın iyi birer örneği oluyor.
26.04.2024 Ekonomi
Ergin Ataman'a skandal İsrail tehdidi! EuroLeague'de Panathinaikos - Maccabi maçı sonrası ortalık karıştı
Ergin Ataman'a skandal İsrail tehdidi! EuroLeague'de Panathinaikos - Maccabi maçı sonrası ortalık karıştı Turkish Airlines EuroLeague Playoff 2. maçında Panathinaikos, Maccabi ile karşı karşıya geldi. Maçı Yunan ekibi kazanırken başantrenör Ergin Ataman, kendisine söylenen skandal tehdidi mücadele sonunda açıkladı.
Hatay'da depremzedelerin kaldığı konteyner kentte yangın
Hatay'da depremzedelerin kaldığı konteyner kentte yangın Hatay'ın Antakya ilçesinde konteyner kentte yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti.
25.04.2024 Gündem
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında”
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Adana’nın yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında olduğunu belirterek, “Sürdürülebilir olması için iş birliği içinde, stratejik planlarla gelecek vizyonu oluşturulmalıdır” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Üç kent için uyarı geldi! ‘30 Nisan'a kadar temizlenmeyecek’
Üç kent için uyarı geldi! ‘30 Nisan'a kadar temizlenmeyecek’ Çevre Mühendisleri Odası yönetim kurulu, 3 kent için çöl tozu uyarısında bulundu. Yetkililer çöl tozunun en geç 2 gün içerisinde yağış ile atmosferden temizleneceğini belirtti ancak 30 Nisan'a kadar bölgede yağış beklenmediğinin de altını çizdi.
25.04.2024 Gündem
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi Evinde kızı tarafından cansız bedeni bulunan eski spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesi ölüm nedenini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem
“Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz”
“Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi Evinde kızı tarafından cansız bedeni bulunan eski spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesi ölüm nedenini açıkladı.
25.04.2024 Gündem
‘Nitelikli insan en temel faktör’
‘Nitelikli insan en temel faktör’ Teknoloji ve yüksek katma değerli üretimde bilgi ve becerilerini üretime yansıtabilen nitelikli insanın en temel faktör olduğunu söyleyen İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan “Üniversite ve meslek lisesi eğitimlerinin nitelikli insan, nitelikli işgücü ihtiyacına cevap verebilmesi büyük önem taşıyor” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Hububatta endişeli bekleyiş
Hububatta endişeli bekleyiş Konya başta olmak üzere İç Anadolu Bölgesi’nin nisanda yağış almaması hububat veriminde kritik bir süreci başlattı. Kar örtüsü olmayınca toprak su tutmadı; mevsim sıcak ve yağış yok; mevcut nemi de lodos uçurdu.
25.04.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş sağlığı ve güvenliği standartlarının yüksek tutulması ve kayıt dışı istihdamla mücadele konularında daha etkin adımlar atmamız gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle önümüzdeki süreç, denetimlerin çok daha sıkı yapılacağı bir süreç olacak. Bu konuda sıfır tolerans ve sıfır taviz ile çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz" dedi.
24.04.2024 Gündem
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı!
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı! Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi Popüler Doğu Ekspresi treninin yaz versiyonu ilk seferini önceki gün tamamladı. Ankara Garı’ndan hareket eden tren Malatya, Diyarbakır, Elazığ ve Kayseri rotasını 4 günde tamamlandı. Yolcular kültürel yolculuğun yanı sıra uğradıkları kentlere özel lezzetleri tatma imkanı buldu.
24.04.2024 Ekonomi
Bakan Tekin koltuğunu Irmak Genç'e devretti
Bakan Tekin koltuğunu Irmak Genç'e devretti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in koltuğuna oturan 6'ncı sınıf öğrencisi Irmak Genç (11), teneffüs ve tatil süreleriyle ilgili açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Odası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.