2024 Öğretmen Alan değişikliği atama sonuçları açıklandı! Öğretmen alan değişikliği atama sonucu sorgulama ekranı...
2024 Öğretmen Alan değişikliği atama sonuçları açıklandı! Öğretmen alan değişikliği atama sonucu sorgulama ekranı... 2024 yılı Öğretmen Alan değişikliği atama sonuçları Personel MEB üzerinden açıklandı. MEB bünyesinde kadrolu olarak çalışan öğretmenlere alan değişikliği hakkı tanınmıştı. 18-22 Aralık tarihleri arasında alınan başvuruların ardındam gözler MEB'den yapılacak olan sonuç açıklamasına çevrilmişti. Beklenen açıklama geldi. Öğretmen Alan değişikliği atama sonuçları erişime açıldı.
26.12.2023 Bilgi Rehberi
Ders sürelerinde kısalma olacak mı? Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı
Ders sürelerinde kısalma olacak mı? Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı Millî Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin alan değişikliği başvurularının 18-22 Aralık tarihleri arasında MEBBİS üzerinden alınacağını ve atama işlemlerinin 26 Aralık tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin herkesin merak ettiği ders sürelerindeki kısalmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
7.12.2023 Gündem
Öğretmen alan değişikliği başvuruları ne zaman ve nasıl yapılır?
Öğretmen alan değişikliği başvuruları ne zaman ve nasıl yapılır? Öğretmen alan değişikliği ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı duyuru yayımladı. Başvuru tarihlerini yayımlayan MEB başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin bilgiler de verdi. İşte detaylar...
29.11.2019 Eğitim
Alan değişikliği konusunda merak edilen konular
Alan değişikliği konusunda merak edilen konular Öğretmenlerimizin son dönemde en çok merak ettiği sorulardan bir tanesi olan alan değişikliği konusunda çok merak edilen soruları siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmak istiyoruz.
20.09.2014 Gündem