Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğrenci ve öğretmen başvuruları ne zaman ve nasıl yapılır?
Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğrenci ve öğretmen başvuruları ne zaman ve nasıl yapılır? Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) maratonu başladı. Dün kurs merkezi başvurularının alınması ve il/ilçe millî eğitim müdürlüklerince onaylanması süreci başladı. Şimdi öğrenciler ve veliler, "Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğrenci ve öğretmen başvuruları ne zaman ve nasıl yapılır?" sorusunu yöneltiyor.
10.09.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmen alımında çarpıcı açıklama! 20 bin sözleşmeli öğretmen...
Sözleşmeli öğretmen alımında çarpıcı açıklama! 20 bin sözleşmeli öğretmen... Sözleşmeli öğretmen alımı için mülakatlar başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınacak olan 20 bin sözleşmeli öğretmeninin doğu ve güneydoğu illeri ağırlıklı olarak dağılımının yapılacağı Bakan İsmet Yılmaz tarafından duyuruldu. İsmet Yılmaz sözleşmeli öğretmenlik atamalarında Güneydoğu'da en fazla ağırlık verilecek illerin ise Gaziantep ve Şanlıurfa olduğunu söyledi. Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat yerleri MEB'in resmi sitesinden öğrenilebiliyor.
6.04.2017 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır?
Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmen başvuruları dün itibariyle başladı. MEB, "Sözleşmeli Öğretmenlik - Ön Başvuru" ekranını erişime açmasıyla aday öğretmenler başvurulara başladı. Öğretmen adayları 21 Mart 2017 tarihine kadar başvurulara devam edebilirler.
17.03.2017 Gündem