Ramazan ne zaman? 2022 Ramazan hangi ayda başlıyor, bayram tarihleri hangi günler?
Ramazan ne zaman? 2022 Ramazan hangi ayda başlıyor, bayram tarihleri hangi günler? Ramazan ayı ne zaman? 2022 Ramazan ayı ile ilgili araştırmalar başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan ayı başlangıcını ve Ramazan Bayramı tarihlerini duyurdu. Peki Ramazan hangi ayda başlıyor, bayram tarihleri hangi günler? İşte 2022 Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı hakkında merak edilenler...
17.02.2022 Gündem
Glutatyon nedir, hangi besinlerde bulunur? Glutatyonun sağlığımız için önemi ve faydaları nelerdir?
Glutatyon nedir, hangi besinlerde bulunur? Glutatyonun sağlığımız için önemi ve faydaları nelerdir? Glutatyon nedir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son yıllarda artan sağlıklı, organik beslenme çabaları beraberinde insanların tükettikleri besinleri daha özenle seçmelerine ve tüketilen her şeyin araştırılmasını da beraberine getirdi. Vücudun ürettiği en güçlü antioksidan olarak bilinen Glutatyon kanserojen ve toksik maddeleri etkisiz hale getirerek vücuttan atar ve bağışıklık sistemini korur. Peki Glutatyon nedir, hangi besinlerde bulunur, insan sağlığı için önemi nedir?
8.02.2021 Genel Sağlık
Gebelikte tarama testlerinin önemi
Gebelikte tarama testlerinin önemi Medicana International Ankara Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Türkan Örnek Gülpınar, 'Ekonomik ve fiziki şartlar el verdiği ölçüde bütün hamileler anomali taramasından geçmelidir. Anne adayının bebeğin nasıl bir problemle doğacağını bilmesi gerekir' dedi.
6.07.2020 Hamilelik
Beynimiz bizi aldatıyormuş!
Beynimiz bizi aldatıyormuş! Beynine çok güvenenler... Bakın aslında beyniniz, sizi nasıl kandırıyor...
9.03.2011 Populer Bilim

Benzer Haber Etiketleri