Organize İşler Sazan Sarmalı

Organize İşler Sazan Sarmalı

Son dakika Organize İşler Sazan Sarmalı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Organize İşler Sazan Sarmalı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Organize İşler Sazan Sarmalı haber sayfamızda...

Organize İşler Sazan Sarmalı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 157 organize işler sazan sarmalı haberi bulunmuştur.
'Sazan sarmalı' yöntemiyle dolandırıcılık yapan çete çökertildi
'Sazan sarmalı' yöntemiyle dolandırıcılık yapan çete çökertildi Diyarbakır ve İstanbul'da 'sazan sarmalı' yöntemiyle oto dolandırıcılığı yapan çete çökertildi. Düzenlenen operasyonun ayrıntıları da ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem
Ekin Türkmen, 'Yargı'ya övgüler yağdırdı: Yönetmen, oyuncular, senaryo hepsi çok iyi!
Ekin Türkmen, 'Yargı'ya övgüler yağdırdı: Yönetmen, oyuncular, senaryo hepsi çok iyi! 'Organize İşler: Sazan Sarmalı', 'Adanalı' ve '41 Kere Maşallah' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Ekin Türkmen, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Türkmen, Kanal D'de yayınlanan 'Yargı' dizisinden övgüyle bahsetti.
7.03.2024 Cadde
Komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisinde sahneden düştü!
Komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisinde sahneden düştü! Stand-up gösterileriyle tanınan ünlü komedyen Özgür Turhan, sahneden düştü. Turhan'ın yaşadığı korkunç kaza sonrası sağlık durumuyla ilgili eşinden açıklama geldi.
2.03.2024 Cadde
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
'Herkes doğru bildiğini söylemekte özgür!'
'Herkes doğru bildiğini söylemekte özgür!' Ekmek Teknesi'nin Songül'ü, Küçük Kadınlar'ın Elif'i Ekin Türkmen, 'yapımcıların takipçi sayısına göre oyuncu seçtiği' iddiasına, "Bunu reddediyorum" diyerek tepki göstermişti. Türkmen, basın mensuplarının bu sözlerini hatırlatması üzerine yeni bir açıklamada bulundu.
4.11.2023 Cadde
'Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı!'
'Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı!' 'Ekmek Teknesi', 'Acı Hayat', 'Küçük Kadınlar', 'Adanalı', 'Anadolu Kartalları' ve 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' gibi projelerde rol alan Ekin Türkmen, yeni projesi ve özel hayatı hakkında konuşurken, 'yapımcıların takipçi sayısına göre oyuncu seçtiği' iddiasına tepki gösterdi.
15.10.2023 Cadde
Atakan Çelik'ten minik kızıyla yeni poz
Atakan Çelik'ten minik kızıyla yeni poz 2017'de hayatını birleştiren Atakan Çelik ile Zeynep Mızrak Çelik, geçtiğimiz günlerde anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Atakan Çelik, minik kızıyla yeni karesini sosyal medya hesabından paylaştı.
11.07.2023 Cadde
Atakan Çelik baba oldu
Atakan Çelik baba oldu Atakan Çelik-Zeynep Mızrak Çelik çiftinin kızları dünyaya geldi. İkili, bebeklerine 'Nefes' adını verdi.
23.06.2023 Cadde
Okan Çabalar'ın panik anları! 'Niçin ilişkilerimi konuşuyoruz ki?'
Okan Çabalar'ın panik anları! 'Niçin ilişkilerimi konuşuyoruz ki?' Son olarak 'Güven Bana' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Okan Çabalar, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir kadın arkadaşıyla birlikte objektiflere takıldı. Gazetecilerin soruları karşısında ilginç cevaplar veren Çabalar ve görüntülenince tepki gösteren arkadaşının panik anları, kameralara yansıdı.
8.04.2023 Cadde
Talha Karcı ile Didem Ruhi evlendi
Talha Karcı ile Didem Ruhi evlendi 'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de canlandırdığı tiplemelerle tanınan Talha Karcı ile Didem Ruhi nikah masasına oturdu. Selen Esen Çelebi, Talha Karcı ve Didem Ruhi'nin nikah sonrası pozuna "Bir ömür boyu çok mutlu olun" diyerek paylaştı.
5.04.2023 Cadde
Bülbülü altın kafese koymuşlar…
Bülbülü altın kafese koymuşlar… Ata Demirer’in yeni filmi “Bursa Bülbülü”, ‘80’ler Türkiye’sinden Yeşilçam kodlarıyla sımsıcak ve nostaljik bir hikâye anlatırken sinemanın sevilen isimlerinin filmlerini neden beyaz perdede izleyemediğimizi de sorgulatıyor.
22.01.2023 Kültür Sanat
Ata Demirer sabah 11.00'da geldiği mekandan gece 02.00'de çıktı!
Ata Demirer sabah 11.00'da geldiği mekandan gece 02.00'de çıktı! 'Eyvah Eyvah' serisi, 'Berlin Kaplanı', 'Niyazi Gül Dörtnala', 'Olanlar Oldu', 'Hedefim Sensin' ve konuk oyuncu olarak 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filmlerinde kamera karşısına geçen Ata Demirer, senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı yeni filmi 'Bursa Bülbülü' ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü komedyen, önceki gece Cihangir'de bir mekanda kadın arkadaşlarıyla görüntülendi. Mekanda tam 15 saat kalan Ata Demirer, ilginç bir rekora imza attı.
4.11.2022 Cadde
'Avrupa Yakası'nın Volkan'ı Ata Demirer'den 'dizi' cevabı!
'Avrupa Yakası'nın Volkan'ı Ata Demirer'den 'dizi' cevabı! 2004-2009 yılları arasında 'Volkan Sütçüoğlu' karakterine hayat verdiği 'Avrupa Yakası' dizisinden sonra tamamen sinemaya yönelen Ata Demirer; 'Eyvah Eyvah' serisi, 'Berlin Kaplanı', 'Niyazi Gül Dörtnala', 'Olanlar Oldu', 'Hedefim Sensin' ve konuk oyuncu olarak 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filmlerinde kamera karşısına geçti. 50 yaşındaki komedyen, "Tekrar dizi yapmayı düşünmüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.
20.10.2022 Cadde
Ekin Türkmen-Okan Can Yantır aşkı tam gaz devam!
Ekin Türkmen-Okan Can Yantır aşkı tam gaz devam! Daha önce 'Ekmek Teknesi', 'Acı Hayat', 'Küçük Kadınlar', 'Adanalı', 'Anadolu Kartalları' ve 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' gibi projelerde rol alan oyuncu Ekin Türkmen'in iş insanı Okan Can Yantır'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz haftalarda Emirgan'da birlikte görüntülenen ve aşklarını ilan eden ünlü çift, bu kez Tarabya'da objektiflere yansıdı. Flaşların patlamasıyla şoke olan ikiliden Yantır, mekan çalışanlarının muhabirleri engelleme talebine olumsuz yanıt verdi. İşte detaylar...
29.09.2022 Cadde
Sürpriz aşk: Ekin Türkmen-Okan Can Yantır
Sürpriz aşk: Ekin Türkmen-Okan Can Yantır 'Ekmek Teknesi'nin Songül'ü, 'Küçük Kadınlar'ın Elif'i Ekin Türkmen'in, iki yıllık birlikteliğin ardından 2017'de oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den ayrılan, 2018'de şarkıcı Sıla Gençoğlu ile adı sıkça anılan iş insanı Okan Can Yantır'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Emirgan'da objektiflere yansıyan ikiliden Ekin Türkmen, sürpriz ilişkiyi ilan etti.
10.09.2022 Cadde
'Fil Avcısı' operasyonu! Organize İşler Sazan Sarmalı filmi gerçek oldu
'Fil Avcısı' operasyonu! Organize İşler Sazan Sarmalı filmi gerçek oldu Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından büyük bir operasyon gerçekleştirdi. 'Fil Avcısı' ismi verilen operasyonda Organize İşler'deki Sazan Sarmalı tekniğini uygulayan çete üyelerinin 100 milyon liralık vurgun yaptığı ortaya çıktı.
8.06.2022 Haberler
Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturması 9 kişiye yakalama kararı
Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturması 9 kişiye yakalama kararı Ankara'da, 2002'de Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma kapsamında, gözaltı kararı verilen 9 şüpheliden 7'si yakalandı. Gözaltı kararı olanlar arasında, emekli albay Mustafa Levent Göktaş'ın da bulunduğu belirtildi.
8.06.2022 Gündem
'Fil Avcısı' operasyonu! Organize İşler Sazan Sarmalı filmi gerçek oldu
'Fil Avcısı' operasyonu! Organize İşler Sazan Sarmalı filmi gerçek oldu Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından büyük bir operasyon gerçekleştirdi. 'Fil Avcısı' ismi verilen operasyonda Organize İşler'deki Sazan Sarmalı tekniğini uygulayan çete üyelerinin 100 milyon liralık vurgun yaptığı ortaya çıktı.
8.06.2022 Gündem
Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi konusu oyuncu kadrosu! Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi kaç yılında çekildi?
Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi konusu oyuncu kadrosu! Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi kaç yılında çekildi? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2019 yılında vizyona giren yönetmen koltuğunda Yılmaz Erdoğan'ın oturduğu Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral, Safa Sarı ve Cihan Talay gibi ilk filmde rol almayan isimlerde yer alıyor. İşte Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
16.05.2022 Cadde
Ahmet Mümtaz Taylan'ın kızı Ayşe Dilan mezun oldu
Ahmet Mümtaz Taylan'ın kızı Ayşe Dilan mezun oldu Şimdilerde 'Aziz' dizisinde 'Galip Payidar' karakterini canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan, büyük sevinç yaşıyor. Oyuncunun ABD'nin Florida eyaletinde eğitim gören kızı Ayşe Dilan mezun oldu. Kızının mezuniyet törenine katılan 56 yaşındaki sanatçı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duygularını dile getirdi.
14.05.2022 Cadde
Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncuları ve karakterler! Organize İşler 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncuları ve karakterler! Organize İşler 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi? Organize İşler Sazan Sarmalı filmi, 2018 yılında vizyona girdi ve başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Ezgi Mola, Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimleri barındırıyor. Film serinin ikinci yapımıdır. Peki, Organize İşler 2 Sazan Sarmalı nerede çekildi?
2.03.2022 Cadde
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Organize İşler' dizi oluyor
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Organize İşler' dizi oluyor Yılmaz Erdoğan, 2019 yılında 'Sazan Sarmalı' filmiyle vizyonda olan 'Organize İşler' serisini dizi olarak çekeceğini açıkladı. Usta sanatçının hem senaryosunu yazıp, hem de yönetmen koltuğunda oturacağı yapım sekiz bölümden oluşacak.
5.02.2022 Cadde
Organize İşler 2: Sazan Sarmalı oyuncuları kimler? Organize İşler Sazan Sarmalı nerede çekildi, konusu nedir?
Organize İşler 2: Sazan Sarmalı oyuncuları kimler? Organize İşler Sazan Sarmalı nerede çekildi, konusu nedir? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi bugün televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Yılmaz Erdoğan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda ise birçok isim yer alıyor. Peki Organize İşler 2: Sazan Sarmalı oyuncuları kimler, konusu nedir?
14.01.2022 Cadde
Yılmaz Erdoğan'dan yeni film: 'Organize İşler-Karun Hazinesi'
Yılmaz Erdoğan'dan yeni film: 'Organize İşler-Karun Hazinesi' 'Organize İşler' serisinin üçüncü filmi 'Organize İşler-Karun Hazinesi'ni seyirciyle buluşturmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan, aylardır senaryo yazımı üzerinde çalışıyor. Sanatçı, yazım aşamasından sonra oyuncu kadrosunu belirleyecek.
17.11.2021 Cadde
Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncuları kim? Organize İşler 2 filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncuları kim? Organize İşler 2 filmi nerede çekildi, konusu nedir? Organize İşler filminin devamı niteliğindeki Organize İşler 2: Sazan Sarmalı oyuncu kadrosuyla yine dikkatleri çekti. Filmin konusu da izleyeni ekrana bağlıyor. Sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında seyirci karşısına çıkan Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi ne zaman ve nerede çekildi?
24.10.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Organize İşler Sazan Sarmalı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.