Orhan

Orhan

Son dakika Orhan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Orhan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Orhan haber sayfamızda...

Orhan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.946 orhan haberi bulunmuştur.
109 yıl sonra 57. Alay’ın izinde
109 yıl sonra 57. Alay’ın izinde Türkiye’nin 81 ilinden gelen 1200’ü aşkın genç, Gelibolu Yarımadası’na çıkarma yapan düşman kuvvetlerine karşı Yarbay Mustafa Kemal’in emriyle Conkbayırı’na giden 57. Alay’ın yürüyüşünü canlandırdı... Etkinlikte konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, “Şehitletimiz en güçlü donanmaları, orduları burada yendiler. Herkese, tüm dünyaya ‘Çanakkale geçilmez’ efsanesini anlattılar” dedi...
26.04.2024 Gündem
Kontrolden çıkan otomobil karşı yönden gelen araca çarptı o anlar kamerada
Kontrolden çıkan otomobil karşı yönden gelen araca çarptı o anlar kamerada Düzce'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, karşı yöne geçerek başka bir otomobille çarpıştı. 4 kişinin yaralandığı kaza, araç içi kamerasına yansıdı.
25.04.2024 Haberler
Prof. Dr. Orhan Şen'den 'aşırı sıcak hava' uyarısı!
Prof. Dr. Orhan Şen'den 'aşırı sıcak hava' uyarısı! CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, hava durumuna ilişkin tahminlerini paylaştı. Çöl tozunun İstanbul'u yarın terk edeceğini söyleyen Şen, önümüzdeki günlerde sıcak havanın beklendiğini söyledi. Şen, "Aşırı sıcaklarla karşı karşıya kalacağız bu sene. Sıcaklarla ilgili problem yaşayanlar veya başka bir nedenle sıcağa karşı alerjik olanlar bu sene çok dikkat edecek. Çünkü bazı günlerde belki sokağa bile çıkmamalarını önereceğiz. Geçen senenin de üzerinde geçecek" ifadelerini kullandı.
25.04.2024 Haberler
Terliklerini almak istedi! 3 yaşına girdiği gün feci şekilde can verdi
Terliklerini almak istedi! 3 yaşına girdiği gün feci şekilde can verdi Tokat'ta 3 yaşına girdiği gün servis minibüsünün altında kalarak vefat eden yabancı uyruklu Amini, bugün toprağa verildi.
25.04.2024 Gündem
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarı geldi. Bugün 44, yarın 35 kent için sarı alarm verildi. Öte yandan pazar gününü işaret eden Meteoroloji ise önümüzdeki hafta için İstanbul, Ankara, İzmir dahil yurt geneli için alarm verdi. İşte tüm yurt için yapılan uyarılar…
25.04.2024 Gündem
Çizginin unutulmaz ustası
Çizginin unutulmaz ustası Usta çizer Latif Demirci vefatının ikinci yılında, yarım asırlık sanat hayatını anlatan bir sergiyle anılıyor. Sergi Demirci’nin çizimleri Türkiye’nin yakın tarihine hicivle bakma imkânı tanıyor.
25.04.2024 Kültür Sanat
‘Toz’lanıyoruz!
‘Toz’lanıyoruz! Çöl tozu bize de geldi. Prof. Dr. Orhan Şen, çöl tozlarının bugünden itibaren başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde karşımıza çıkacağını söyledi.
25.04.2024 Gündem
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik'
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik' Geçtiğimiz salı günü Dubai şiddetli sağanak yağışların etkisinde kalmış ve havalimanlarından sokaklara kadar her yer sular altında kalmıştı. Bu durum gözleri, Suudi Arabistan’ın çöllerin ortasına tarım arazisi kurarak dışa bağımlılıktan kurtulmasını sağlayan 'bulut tohumlama' sistemine çevirmişti. Oysa şehir kurulurken yapılan hayati bir hata, herkesçe gözden kaçırıldı.
25.04.2024 Yaşam
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz Kocaeli’nin İzmit ilçesinde lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın (15) öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirterek, “Oğlum geri dönüşü olmayan yola gitmiştir. Benim oğlum hayvan değildi, insandı” dedi. Baba Orhan Uman ise “15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz. 8 yıl. Hayvana yapılan saldırılarda bile insanlar daha fazla ceza alıyor” ifadelerini kullandı. Kıvanç Uman’ın dövülerek öldürüldüğü olaya ilişkin mahkeme dosyasında yer alan görüntüler de ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
Husumetlisini öldürdü, korkunç detay! 'Babasına sarıldığını görünce kaçtım'
Husumetlisini öldürdü, korkunç detay! 'Babasına sarıldığını görünce kaçtım' Rize’de tartıştığı husumetlisi Orhan Kork'u (30) öldüren Celal K. (21) yakalandı. Sorgusunda suçunu itiraf eden Celal K., "Konuşmak için buluşmuştuk. Tartışma sırasında ateş ettim. Çocuğunun babasına sarıldığını görünce korktum, kaçtım" dedi.
24.04.2024 Gündem
Dili boğazına kaçan antrenöre teknik ekip müdahale etti
Dili boğazına kaçan antrenöre teknik ekip müdahale etti Bursa'da U 17 karşılaşması sonrası iki takımın antrenörleri arasında çıkan tartışma yumruklu, tekmeli kavgaya dönüştü. Kavgada yüzüne tekme gelen antrenörün dili boğazına kaçarken, o anlar cep telefonu ile görüntülendi.
24.04.2024 Gündem
Çöl tozu Türkiye'ye geliyor! Gökyüzü kızıla mı bürünecek?
Çöl tozu Türkiye'ye geliyor! Gökyüzü kızıla mı bürünecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Haberler
İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e: Haddini bil!
İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e: Haddini bil! 'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine sinirlendi. Canlı yayına bağlanan ünlü türkücü, "Söyledikleri hadsizlik. Gündemde kalmak için yapıyor" dedi.
24.04.2024 Cadde
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcak ve ve güneşli havaları beklerken önümüzdeki 3 gün için yeni uyarı geldi. Toz taşımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. İstanbul için bu gece işaret edildi. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Gündem
Fırtınanın ortasında kalan feribottan yeni görüntü! Her şey son 10 dakika içinde yaşandı
Fırtınanın ortasında kalan feribottan yeni görüntü! Her şey son 10 dakika içinde yaşandı Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik anlarına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik güvenlik kameralarına yansıdı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı. Orhan, "Bu olay sonrasında 7 araç ve 1 motosiklette hasar gerçekleşmiştir. Bu hasara ilişkin sigorta birim yöneticiliğimiz tarafından tüm işlemler başlatılmış ve hasarların tazmini yönünde gerekli işlemler yapılmaktadır" dedi.
23.04.2024 Haberler
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Peki sağanak ve soğuk havalar kaç gün daha devam edecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.04.2024 Gündem
Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat
Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Peki sağanak ve soğuk havalar kaç gün daha devam edecek.
22.04.2024 Haberler
Petek’li kutlama
Petek’li kutlama Petek Dinçöz, önceki akşam Baltalimanı’nda verilen bir davette misafirlerini müziğe doyurdu.
21.04.2024 Cadde
Fahrudin Omerovic: Üzgünüz, bu sonucu beklemiyorduk!
Fahrudin Omerovic: Üzgünüz, bu sonucu beklemiyorduk! Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Alanyaspor maçı sonrası konuştu.
20.04.2024 Konyaspor
Orhan Çıkırıkçı: Belki Avrupa hayalimizi gerçekleştirebiliriz!
Orhan Çıkırıkçı: Belki Avrupa hayalimizi gerçekleştirebiliriz! Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Konyaspor maçı sonrası konuştu.
20.04.2024 Alanyaspor
Gülşen Bubikoğlu'ndan Türker İnanoğlu paylaşımı! '50 yıllık dans'
Gülşen Bubikoğlu'ndan Türker İnanoğlu paylaşımı! '50 yıllık dans' Yeşilçam efsanelerinden Gülşen Bubikoğlu, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Ünlü oyuncu, kaybettiği 50 yıllık eşi, 'Bay Sinema' lakaplı Türker İnanoğlu'nu nostaljik bir fotoğraf ve romantik bir mesajla andı.
20.04.2024 Cadde
Bülent Serttaş'tan estetik itirafı: Benimki o kadar abartı değil!
Bülent Serttaş'tan estetik itirafı: Benimki o kadar abartı değil! Türk halk müziği sanatçısı, söz yazarı, ve oyuncu Bülent Serttaş (59), önceki gün ressam Orhan Umut’un ‘Gece Görüşü’ adlı sergisinin açılışına katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, objektiflere poz verdiği sırada gözlerinin sulanması üzerine estetik itirafında bulundu.
20.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Orhan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.