MASTERCHEF ORHAN kimdir? 2023 MasterChef All Star Orhan Eren kaç yaşında, nereli?
MASTERCHEF ORHAN kimdir? 2023 MasterChef All Star Orhan Eren kaç yaşında, nereli? Orhan Eren, MasterChef All Star yarışmasında ana kadro için mücadele eden isimlerden. Daha çnce 2019 MasterChef yarışında yer aldı. Tabakları ile dikkat çeken MasterChef Orhan Eren aslen nereli, kaçıncı olmuştu?
14.06.2023 Bilgi Rehberi
2  kişiyi vurdu! 'Onların beni öldürmesinden korktum'
2 kişiyi vurdu! 'Onların beni öldürmesinden korktum' Bursa'da tartıştığı Orhan Eren ve Orhan Aksu’yu av tüfeğiyle vurarak öldüren Levent K., adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilişi sırasında gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna, “Eski bir husumet, ölüm korkusu. Pişmanım” diye cevap veren şüphelinin polisteki ifadesinde, “Aramızda 15 gün önce tartışma çıkmıştı. Aracımda bulundurduğum otomatik tüfekle ikisine de ateş ettim. Onların beni öldürmesinden korktum” dediği öğrenildi.
16.01.2021 Gündem
'MasterChef Türkiye'de korkutan anlar!
'MasterChef Türkiye'de korkutan anlar! TV8'de yayınlanan 'MasterChef Türkiye' yarışmasının 14'üncü bölümünde ekrana gelen dokunulmazlık oyununun sonuçları açıklanırken, Orhan Eren heyecana daha fazla dayanamadı. Baygınlık geçiren yarışmacı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
17.09.2019 Cadde
Eski bakan Orhan Eren vefat etti
Eski bakan Orhan Eren vefat etti 43. Hükümet Döneminde Devlet Bakanlığı ve İçişleri  Bakanlığı görevlerinde bulunan Orhan Eren vefat etti.
28.09.2017 Siyaset