Otostop

Otostop

Son dakika otostop haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan otostop gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan otostop haber sayfamızda...

Otostop

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 768 otostop haberi bulunmuştur.
Avcılar’da esrarengiz cinayet! Islak mendil paketleri ekipleri şaşırttı
Avcılar’da esrarengiz cinayet! Islak mendil paketleri ekipleri şaşırttı Avcılar’da gece saatlerinde araç içinde silahlı saldırıya uğrayan 2 genç ağır yaralandı. Yaralılardan 21 yaşındaki Mehmet Koç hayatını kaybederken, araç içinde ıslak mendil paketlerine saklanmış uyuşturucu madde bulundu.
25.04.2024 Gündem
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler'
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler' 19 yaşında polis okulunu kazanıp 21 yaşında meslek hayatına başlayan Zonguldak doğumlu Melih Bektaş, 10 yıl polis olarak görev yaptıktan sonra istifa edip dünya turuna çıktı. Ancak seyahatinin 6. ayında gittiği Malezya’da saldırıya uğradı. "Başımda bıçak bilediler, Samuray kılıcıyla beklediler" diyen Melih, 13 saatlik alıkonulma sürecini anlattı.
22.03.2024 Yaşam
Leyla Bilginel: Beş yaşındayken babam beni bıçakla kovaladı!
Leyla Bilginel: Beş yaşındayken babam beni bıçakla kovaladı! Oğlu Kayra ile 2014 yılında Tayland'ın dünyaca ünlü adası Phuket'te yerleşerek yeni bir hayat kuran, 2023'te ise Türkiye'ye kalıcı olarak geri dönen eski oyuncu Leyla Bilginel, çocukken başına gelenleri anlattı.
14.03.2024 Cadde
Antalya'da vahşet! 4 yavru köpeğin kulak ve kuyruklarını kestiler
Antalya'da vahşet! 4 yavru köpeğin kulak ve kuyruklarını kestiler Antalya’nın Alanya ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 4 yavru köpeğin kulak ve kuyruklarını kesti. Köpekleri bulduğu anları cep telefonuyla görüntüleyip sosyal medyadan paylaşan Fari Larsen, yaşananlara tepki gösterdi.  
27.02.2024 Gündem
Yok böyle vicdansızlık! Yeni doğmuş bebeği cami avlusuna bıraktılar
Yok böyle vicdansızlık! Yeni doğmuş bebeği cami avlusuna bıraktılar Şırnak’ta cami avlusuna bırakılan yeni doğmuş kız bebek, özel bir hastaneye sevk edildi. Bebeğin soğuk havada kalması nedeniyle hayati tehlikesinin devam etti belirtildi.
27.02.2024 Gündem
Oğlu 100 lirayı 100 bin lira anlayınca olanlar oldu
Oğlu 100 lirayı 100 bin lira anlayınca olanlar oldu Giresunlu iş adamı, oğlundan kendisinden borç isteyen kişiye 100 lira göndermesini istedi. Oğlunın yanlış anlama sonucu 100 lira yerine 100 bin lira gönderdiği Amasya'daki engelli şahıs, hesabına gelen 100 bin liradan 100 lirasını alarak geri kalan parayı iade etti.
27.02.2024 Haberler
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler İzmir’in Konak ilçesinde, derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çeken ve o anları paylaşan öğrenciler tepki çekti. İki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
27.02.2024 Gündem
Otostop yaparken tanıştığı kişiden 100 lira borç istedi! Hesabına gelen para şaşkına çevirdi!
Otostop yaparken tanıştığı kişiden 100 lira borç istedi! Hesabına gelen para şaşkına çevirdi! Giresunlu iş adamı, oğlundan kendisinden borç isteyen kişiye para göndermesini istedi. "100 lira gönder" dediği oğlu rakamı yanlış anladı. Hesabına yüklü miktarda para gelen engelli şahıs, 100 lirayı aldı, gerisini ise iade etti.
27.02.2024 Gündem
CHP'li belediye başkan adayına gasp şoku
CHP'li belediye başkan adayına gasp şoku Kayseri'de otostop çeken 2 kişiyi otomobiline alan CHP Yeşilhisar Belediye Başkan adayı Deniz Onaç (27), gasbedilip, bıçaklandı.
9.02.2024 Gündem
Tık sesiyle hayata dönüş! Enkazdan çıkarıldı, ilk isteği çay oldu
Tık sesiyle hayata dönüş! Enkazdan çıkarıldı, ilk isteği çay oldu Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinde Aksaray'dan AFAD gönüllüsü olarak giderek bölgede görev yapan Doktor Nihan Başaran, depremde 2 saat arayla kurtardığı Serpil teyze ve Muhammed’in kurtarılış hikayelerini gözyaşıyla anlattı.
6.02.2024 Haberler
Tık sesiyle hayata dönüş! Enkazdan çıkarıldı, ilk isteği çay oldu
Tık sesiyle hayata dönüş! Enkazdan çıkarıldı, ilk isteği çay oldu Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinde Aksaray'dan AFAD gönüllüsü olarak giderek bölgede görev yapan Doktor Nihan Başaran, depremde 2 saat arayla kurtardığı Serpil teyze ve Muhammed’in kurtarılış hikayelerini gözyaşıyla anlattı.
6.02.2024 Gündem
Matematikçi 'Yıkıcı deprem geliyor' dedi, önlemek için 13 kişiyi kurban etti!
Matematikçi 'Yıkıcı deprem geliyor' dedi, önlemek için 13 kişiyi kurban etti! Hem zekâsı hem de sosyal ilişkileriyle parmakla gösterilen, öğretmenlerinin 'umut vadediyor' dediği bir çocuktu. Ancak yaşadığı talihsiz olay yüzünden tüm dengesini kaybederek hata üstüne hata yaptı. Bardağı taşıran son damla ise 'Yıkıcı deprem geliyor' sözlerini duyması oldu. Felaketi önlemek için tam 13 kişiyi tek tek kurban etti!
1.02.2024 Yaşam
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri Uzun, kısa, kolay, komik ve zorlayıcı halleri ile eğlendiren tekerlemeler “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Ölçülü ve kafiyeli olan tekerlemeler çocukların dil ve konuşma gelişimine katkıda bulunurken diksiyon için de ayrıca yararlıdır. Masal ve çocuk oyunlarının başında, aralarında ya da sonunda yer alırlar. Gerçek hayatla bağdaşmayan tekerlemelerin amacı şaşırtıcı etki oluşturmak ve hoş vakit geçirilmesine yardımcı olmaktır. Zor, uzun, diksiyon tekerleme örnekleri için “Uzun Tekerlemeler” içeriğimizden faydalanabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
TIR şoförünü rehin alan şahsı Bakan Yerlikaya ikna etmişti! Flaş gelişme
TIR şoförünü rehin alan şahsı Bakan Yerlikaya ikna etmişti! Flaş gelişme Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, Kuzey Marmara Otoyolu'nda TIR şoförünü tabancayla rehin alan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın kendisini telefonla arayıp ikna etmesi üzerine teslim olan Fatih Başkaya (28), tutuklandı.
25.12.2023 Gündem
Beton mikseri dehşet saçtı! 4 araç kağıt gibi ezildi
Beton mikseri dehşet saçtı! 4 araç kağıt gibi ezildi Ankara’da, 5 metre kot farkı olan binanın otoparkına devrilen beton mikseri ile 4 araç, hurdaya döndü.
31.10.2023 Gündem
Kahreden son! Otostop yaparak bindiği araçta can verdi
Kahreden son! Otostop yaparak bindiği araçta can verdi Batman’da otostop çeken genç, bindiği kamyonette hayatını kaybetti. Ekiplerin konu ile ilgili soruşturması devam ediyor.
31.10.2023 Gündem
Otostop çektiği araçta cinayet işledi! Taciz iddiası sonrası yeni görüntüler ortaya çıktı
Otostop çektiği araçta cinayet işledi! Taciz iddiası sonrası yeni görüntüler ortaya çıktı Denizli'de 22 yaşındaki genci, otostop çektiği için aracına aldıktan sonra elle taciz ettiği iddiasıyla göğsünden 4 kez bıçaklanarak öldürülen sürücünün kaza anına ait görüntü ortaya çıktı.
25.10.2023 Haberler
Otostop çektiği araçta cinayet işledi! Taciz iddiası sonrası yeni görüntüler ortaya çıktı
Otostop çektiği araçta cinayet işledi! Taciz iddiası sonrası yeni görüntüler ortaya çıktı Denizli'de 22 yaşındaki genci, otostop çektiği için aracına aldıktan sonra elle taciz ettiği iddiasıyla göğsünden 4 kez bıçaklanarak öldürülen sürücünün kaza anına ait görüntü ortaya çıktı.
25.10.2023 Gündem
Etil alkol iddiası! Arkadaşının evinde öldü
Etil alkol iddiası! Arkadaşının evinde öldü Samsun'da 'etil alkol içtiği' iddia edilen bir kişi misafir olarak gittiği arkadaşının evinde öldü.
23.10.2023 Gündem
Otostop çektiği sürücü taciz edince öldürdü
Otostop çektiği sürücü taciz edince öldürdü Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 22 yaşındaki bir genç, otostop çekerek bindiği aracın sürücüsünü taciz ettiği iddiasıyla öldürdü.
23.10.2023 Gündem
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! İçişleri Bakanlığı teröristin kimliğini açıkladı
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! İçişleri Bakanlığı teröristin kimliğini açıkladı İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki bombalı saldırı girişimine ilişkin yeni bir açıklama geldi.
2.10.2023 Gündem
Teröristlerden 'davul patladı' yalanı! Bomba yüklemesi Adana'da yapıldı
Teröristlerden 'davul patladı' yalanı! Bomba yüklemesi Adana'da yapıldı ​Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde yaşanan bombalı eyleme ilişin yeni detaylar ortaya çıkıyor.
2.10.2023 Gündem
Terörün sonu! Kahraman polisler teröristlere geçit vermedi
Terörün sonu! Kahraman polisler teröristlere geçit vermedi İçişleri Bakanlığı yerleşkesinin Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Başkanlığı binasına PKK’lı 2 terörist bombalı saldırı girişiminde bulundu. İki polis memuru teröristleri fark etti. Bunun üzerine teröristlerden biri üzerindeki bombayı patlattı, diğeri etkisiz hale getirildi. Olay yerinde 9.7 kilo C-4 patlayıcı madde ve çok sayıda silah ele geçirildi.
2.10.2023 Gündem
Özel hastanede taciz iddiası! 'Kamerasının olmadığı yerlerde arkamdan geliyordu'
Özel hastanede taciz iddiası! 'Kamerasının olmadığı yerlerde arkamdan geliyordu' Kocaeli'nin Gebze ilçesinde özel bir hastanede çalışan A.Ö., hastanede görevli bir personelin sözlü ve fiziksel tacizine uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu. Hastane yönetimi tarafından işten çıkarılan A.Ö., "Çaresizim, intihara bile kalkıştım" dedi.
20.09.2023 Gündem
Otostop yapan üniversiteli İrem'in kabus dakikaları
Otostop yapan üniversiteli İrem'in kabus dakikaları Üniversite öğrencisi İrem B., Marmaris'ten Menteşe’ye dönmek için otostop yaptı. Korcan H.'nin otomobiline binen İrem, sürücünün aracı ormana sürmesi üzerine kabus dolu anlar yaşadı.
20.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otostop ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.