Özel Hastane

Özel Hastane

Son dakika özel hastane haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan özel hastane gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan özel hastane haber sayfamızda...

Özel Hastane

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.314 özel hastane haberi bulunmuştur.
Hamza Dağ: İzmir'in yeni organize sanayi bölgelerine ihtiyacı var
Hamza Dağ: İzmir'in yeni organize sanayi bölgelerine ihtiyacı var AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nı (EBSO) ziyaretinde yaptığı konuşmada, İzmir'in yeni organize sanayi bölgelerine ihtiyacı olduğunu belirtip, "Bunun için iyi çalışmamız, yoğunlaşmamız gerekiyor. İzmir'in dezavantajlarından birisi genişleme alanının fazla olmaması. Yeşile dokunmadan nasıl yeni alanlar oluşturabiliriz, üzerinde çalışmamız gerekiyor" dedi.
21.02.2024 Ekonomi
Ev kredisinde hesap değişti! Yeni destek mi geliyor?
Ev kredisinde hesap değişti! Yeni destek mi geliyor? Konut kredisinde yükselen faizlerle birlikte piyasada durgun seyir sürüyor. Uzmanlar, ‘Piyasanın hareketlenmesi için yeni bir desteğe ihtiyaç var’ görüşünü dile getiriyor.
16.02.2024 Ekonomi
İstanbul’da “kentsel dönüşüm” için 16 öneri
İstanbul’da “kentsel dönüşüm” için 16 öneri İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “Kentsel dönüşüm sürecinde ‘müktesep hakların korunması’ talebi en başta geliyor” ifadesini kullandı.
15.02.2024 Ekonomi
'Sağlıklı' denilen bebekleri öldü, ailenin dünyası başına yıkıldı
'Sağlıklı' denilen bebekleri öldü, ailenin dünyası başına yıkıldı İkinci çocuklarını bekleyen Özen çifti, özel bir hastanede sezaryenle doğan bebeklerinin hayatını kaybetmesiyle adeta yıkıldı. Hamilelik boyunca hiçbir hastalığın tespit edilmediğini söyleyen Özen çifti, hastane hakkında şikayetçi oldu.
28.01.2024 Gündem
Özel Hastane Muayene Ücretleri 2024: Özel Hastanelerde Muayene Ücreti Ne Kadar?
Özel Hastane Muayene Ücretleri 2024: Özel Hastanelerde Muayene Ücreti Ne Kadar? Sağlık problemleri nedeniyle devlet hastanesi yerine özel hastaneyi tercih eden kişilerin tedavi ücret ödemesi gerekir. Özel hastane muayene ücretleri hizmet veren kuruma göre değişiklik göstermektedir. Çeşitli sağlık problemleri nedeniyle devlet hastanesi yerine özel hastaneyi tercih eden kişilerin ödeyeceği ücret ayrıca doktorun unvanı, bölümü, kişinin sigortalı veya sigortasız olmasına göre farklı olabilir. Özel hastanelerde muayene ve tahlil ücreti ne kadar? “Özel Hastane Muayene Ücretleri 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Ekonomi
Diş Teli Fiyatları 2024: Şeffaf Plak, Lingual, Porselen ve Metal Diş Teli Fiyatları Ne Kadar?
Diş Teli Fiyatları 2024: Şeffaf Plak, Lingual, Porselen ve Metal Diş Teli Fiyatları Ne Kadar? Hem görsel açıdan hem de sağlık sorunu nedeniyle diş teli tedavisi oldukça tercih edilir. Genellikle bozuk diş yapısına sahip olan kişilere uygulanır. Diş teli fiyatları çeşitleri ve kişinin çene, ağız yapısına ve malzeme kalitesine göre farklılık gösterir. Piyasada en çok tercih edilen diş teli çeşitleri şeffaf plak ve metal diş telidir. Diş teli taktırma işlemi özel hastane veya kliniklerde yapılabildiği gibi devlet hastanelerinde uygulanabilir. Devlet hastanelerinde diş teli 18 yaş altı çocuklara belli bir miktarı SGK tarafından karşılanarak takılır. Şeffaf plak ve metal diş teli fiyatları ne kadar? diyorsanız ‘Diş Teli Fiyatları 2024’ içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.01.2024 Sağlık
AK Parti'den yeni çalışma: Emeklilere özel indirim... Erdoğan'dan 50 ile ziyaret
AK Parti'den yeni çalışma: Emeklilere özel indirim... Erdoğan'dan 50 ile ziyaret AK Parti'de, seçim kampanyası için süren çalışmalara ilişkin son bilgileri aktarıldı. Emeklilere özel indirim planlanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting programı belli oldu.
21.12.2023 Haberler
AK Parti'den yeni çalışma: Emeklilere özel indirim... Erdoğan'dan 50 ile ziyaret
AK Parti'den yeni çalışma: Emeklilere özel indirim... Erdoğan'dan 50 ile ziyaret AK Parti'de, seçim kampanyası için süren çalışmalara ilişkin son bilgileri aktarıldı. Emeklilere özel indirim planlanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting programı da belli oldu.
22.12.2023 Gündem
29 yaşındaki Muhammed'in ölümü sonrası soruşturma! 'Belgelerde her şey var'
29 yaşındaki Muhammed'in ölümü sonrası soruşturma! 'Belgelerde her şey var' Eskişehir'de özel bir hastanede beyindeki tümörün alınması için ameliyata giren Muhammed Pınar (29), hayatını kaybetti.
17.12.2023 Gündem
Gebze'de kan donduran iddia! Dördüz bebekler kuvözde yandı, mikrop kaparak üçü öldü
Gebze'de kan donduran iddia! Dördüz bebekler kuvözde yandı, mikrop kaparak üçü öldü Kocaeli'nin Gebze ilçesinde özel bir hastanede doğum yapan ve dördüz bebek dünyaya getiren Hamide Okutucu'nun bebeklerinin kuvözde yandnığı üçünün ise mikrop kaparak öldüğü iddia edildi. Yaşanan olayın ardından ailenin açıklamaları ise dehşete düşürdü.
15.12.2023 Gündem
2 yıl önce hastanın vücudunda sargı bezi unutan doktordan ikinci vukuat! 'Kürtaj yaptırın'
2 yıl önce hastanın vücudunda sargı bezi unutan doktordan ikinci vukuat! 'Kürtaj yaptırın' Antalya’da özel bir hastanede doktor D.A. bir hastanın 2 yıl önce doğumunda vücudunda 30 santimlik gazlı bez unutmuştu. Şoke eden ikinci vakası  daha ortaya çıktı.
13.12.2023 Gündem
Mide küçültme ameliyatı sonrası feci ölüm! Aile peşini bırakmadı
Mide küçültme ameliyatı sonrası feci ölüm! Aile peşini bırakmadı Antalya'da geçen yıl özel bir hastanede mide küçültme ameliyatına giren İngiliz turist, hastanede yoğun bakıma alındıktan 2 gün sonrası hayatını kaybetti. Hastane yönetimi ölümü doğal olarak belirtirken, cenazeyi teslim alan aile hastanenin kusurlu olduğu iddia ederek suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.
11.11.2023 Gündem
Dev şehir hastaneleri
Dev şehir hastaneleri Devletin tıbbi hizmet kısmında yer aldığı yap-kirala-devret modelinde, sağlık tesislerinin yapımı, fiziksel donanımının sağlanması, tıbbi olmayan hizmetlerin sunumu ve ticari alanların işletilmesi sözleşme süresince özel sektöre veriliyor.
27.10.2023 Sağlık
Estetik için İrlanda'dan geldi! 6 gün sonra otel odasında şüpheli ölüm
Estetik için İrlanda'dan geldi! 6 gün sonra otel odasında şüpheli ölüm İstanbul’da özel bir hastanede yanak ve kol gerdirme ameliyatı olan İrlanda uyruklu Annetta Barbara Rohder (62), işlemleri yaptırdıktan 6 gün sonra kaldığı otelde fenalaştı. Rohder, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
13.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 yıl önce hastaneden kurtarmıştı! İşte son hali...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 yıl önce hastaneden kurtarmıştı! İşte son hali... 15 yıl önce tüp patlaması sonucu yaralanan İbrahim Yıldız, kaldırıldığı özel hastanede 230 TL’lik ödemeyi yapamadığı için hastanede rehin tutulmuştu. Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girmesiyle Yıldırım taburcu edilmiş hastane de bir hafta kapatılmıştı. İşte o genç büyüdü ve son hali ortaya çıktı...
13.09.2023 Haberler
Erdoğan 15 yıl önce hastaneden kurtarmıştı! İşte son hali...
Erdoğan 15 yıl önce hastaneden kurtarmıştı! İşte son hali... 15 yıl önce tüp patlaması sonucu yaralanan İbrahim Yıldız, kaldırıldığı özel hastanede 230 TL’lik ödemeyi yapamadığı için hastanede rehin tutulmuştu. Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girmesiyle Yıldırım taburcu edilmiş hastane de bir hafta kapatılmıştı. İşte o genç büyüdü ve son hali ortaya çıktı...
13.09.2023 Gündem
Anne olma hayali yanlış tedavi ile son buldu! 'Sonuna kadar hakkımı arayacağım'
Anne olma hayali yanlış tedavi ile son buldu! 'Sonuna kadar hakkımı arayacağım' Karın ağrısı şikayetiyle gittiği özel hastanede kendisine ‘rahim kanseri’ tanısı konulup, sol yumurtalığında bulunan kist sebebiyle ameliyat olması gerektiği söylenilen Derya Kara sağlam yumurtalığının alındığını iddia etti.
1.09.2023 Gündem
Ayağına 6 dikiş atıldı! Alman turistin 972.07 euroluk fatura şaşkınlığı!
Ayağına 6 dikiş atıldı! Alman turistin 972.07 euroluk fatura şaşkınlığı! Yürüyüş yaparken çürüyen köprü saçının kestiği ayağına özel bir hastanede 6 dikiş atıldı. Fatura karşısında şaşıran turist, turistlere uygulanan fiyatlar konusunda yetkililerden yardım istedi.
31.08.2023 Gündem
Hastanenin 'alçı' faturası şoke etti: Annem Ukrayna'ya gidip muayene olacak
Hastanenin 'alçı' faturası şoke etti: Annem Ukrayna'ya gidip muayene olacak Antalya'da kızıyla pazar alışverişi yaparken bileği kırılan ve ardından özel bir hastanenin tedavi faturasıyla şoka uğrayan 61 yaşındaki Ukraynalı kadın, “Bu hem Türkiye hem de Ukrayna’da yaşayanlar için çok para” dedi. Talihsiz kadının kızı ise, annesinin Ukrayna’da muayene olacağını söyledi.
12.08.2023 Gündem
Markete köpeğiyle girmek isteyen hamile kadına dehşeti yaşattılar! Bebeğimi kaybettim
Markete köpeğiyle girmek isteyen hamile kadına dehşeti yaşattılar! Bebeğimi kaybettim Gebze’de 1 aylık hamile olan Cansel Dursun, 6 yaşındaki çocuğu ve köpeği ile markete girerken, iddiaya göre köpeğe tepki gösteren tanımadığı bir kişinin saldırısına uğradı. Köpeğe tekme atan kişi, daha sonra Cansel Dursun'u darbetti. Hamile kadın darp sonrası bebeğini kaybettiğini söyledi. Kocası ise eşini darbeden kişiyi bacağından yaralayıp kaçtı.
30.07.2023 Gündem
Şiddetli karın ağrısı ile hastaneye gitti! Hayatının şokunu yaşadı
Şiddetli karın ağrısı ile hastaneye gitti! Hayatının şokunu yaşadı Ankara’da tedavi gördüğü özel hastanede yapılan ameliyattan yaklaşık 8 ay sonra şiddetli karın ağrısı şikayetiyle başka bir hastaneye başvuran Şadiye Boyun’un (54) çekilen röntgeninde karın bölgesinde ameliyat makası olduğu ortaya çıktı.
16.07.2023 Haberler
Şiddetli karın ağrısı ile hastaneye gitti! Hayatının şokunu yaşadı
Şiddetli karın ağrısı ile hastaneye gitti! Hayatının şokunu yaşadı Ankara’da tedavi gördüğü özel hastanede yapılan ameliyattan yaklaşık 8 ay sonra şiddetli karın ağrısı şikayetiyle başka bir hastaneye başvuran Şadiye Boyun’un (54) çekilen röntgeninde karın bölgesinde ameliyat makası olduğu ortaya çıktı.
16.07.2023 Gündem
Bakan Koca tek tek sıraladı! İşte yeni dönemde yapılacaklar
Bakan Koca tek tek sıraladı! İşte yeni dönemde yapılacaklar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni dönemde yapılacakları açıkladı. Twitter hesabından paylaşım yapan Bakan Koca, "Yeni dönemde de görevlerimizin her biri öncelikli. Öncelikli görevlerimizin bir kısmını şöyle sıralayabiliriz." dedi.
5.06.2023 Gündem
Tuğba öğretmen varis ameliyatı sonrası öldü, soruşturma başlatıldı
Tuğba öğretmen varis ameliyatı sonrası öldü, soruşturma başlatıldı Diyarbakır'da özel bir hastanede 15 Nisan’da varis ameliyatı olup aynı aynı gün taburcu edilen 2 çocuk annesi öğretmen Tuğba Parlak (37), ertesi gün evinde fenalaştı. Kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan Parlak, 24 Nisan’da yaşamını yitirdi. Parlak’ın yakınları doktor, hastane yönetimi ile ihbarın ardından eve 27 dakika geç geldikleri iddiasıyla 112 Acil Çağrı Merkezi personeli hakkında suç duyurusunda bulundu.
26.04.2023 Gündem
Gerçek ortaya çıktı, aile yıkıldı! '4,5 yıl acı çektirdiler'
Gerçek ortaya çıktı, aile yıkıldı! '4,5 yıl acı çektirdiler' Antalya'da geçen yıl eylül ayında, 4,5 yaşında yaşamını yitiren Ata Özdemir'in doğum öncesi rahatsızlıklarının teşhis edilememesi nedeniyle hastane hakkında açılan davada, talep edilen adli tıp raporunun 22 aydır gelmemesi, ailenin tepkisine neden oldu.
18.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özel Hastane ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.