Para Cezası

Para Cezası

Son dakika para cezası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan para cezası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan para cezası haber sayfamızda...

Para Cezası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26.933 para cezası haberi bulunmuştur.
Fahiş fiyata ve stokçuya yüksek ceza
Fahiş fiyata ve stokçuya yüksek ceza Fahiş fiyat ve stokçuluğa sert tedbirler ve cezalar öngören Türk Ticaret Kanunu’nda değişiklik öngören kanun teklifi; TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’nda kabul edildi.
11.05.2024 Ekonomi
Ruhsatsız tehdit yanı başımızda
Ruhsatsız tehdit yanı başımızda Türkiye’de silahlı şiddet nedeniyle yaşanan ölümlerin yüzde 90’ında ruhsatsız tabancalar kullanılıyor. İnternet üzerinden bir günde silaha ulaşmak mümkün. Ruhsatsız silahla yaşamını kaybedenlerin aileleri ise silaha erişimin hem yasal düzenlemeler hem de denetimle önlenmesini istiyor.
11.05.2024 Gündem
Tahkim Kurulu'ndan Al Musrati kararı!
Tahkim Kurulu'ndan Al Musrati kararı! TFF Tahkim Kurulu, Al Musrati'ye verilen 2 maçlık cezayı onadı.
10.05.2024 Beşiktaş
Rekabet Kurumu açıkladı: Fransız Liselerine ceza yağdı
Rekabet Kurumu açıkladı: Fransız Liselerine ceza yağdı Rekabet Kurulu, İstanbul'daki bazı Fransız Liselerine ilişkin soruşturmasını tamamladı.
10.05.2024 Eğitim
Arnavutköy'de bisiklet yolundan giden sürücüye ceza
Arnavutköy'de bisiklet yolundan giden sürücüye ceza Arnavutköy'de bisiklet ve yaya yolu üzerinde aracıyla seyreden sürücü, polis tarafından tespit edilip bin 390 lira para cezası kesildi.
10.05.2024 Haberler
Lüks sitede kış bahçesi krizi! Dairelerinin metrekarelerini büyüttüler
Lüks sitede kış bahçesi krizi! Dairelerinin metrekarelerini büyüttüler İstanbul Eyüpsultan'da yaklaşık 350 dairenin bulunduğu lüks sitede bazı mülk sahipleri, tahsis alanları kış bahçesi adı altında işgal etti. Sitede yaşayanlar duruma tepki göstererek kaçak yapılarla dairelerin metrekarelerinin arttırıldığını iddia edip, durumu yargıya taşıdı.
10.05.2024 Haberler
100 bin lira karşılığında ormanı yaktı! 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
100 bin lira karşılığında ormanı yaktı! 2 kez ağırlaştırılmış müebbet Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2 yıl önce terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda bulunan bir yakınının isteği üzerine 100 bin lira karşılığında ormanı yakan İbrahim Soncul (27), 'devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak' suçundan tutuklu yargılandığı davada 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.  
10.05.2024 Gündem
Lüks sitede kış bahçesi krizi! Dairelerinin metrekarelerini büyüttüler
Lüks sitede kış bahçesi krizi! Dairelerinin metrekarelerini büyüttüler İstanbul Eyüpsultan'da yaklaşık 350 dairenin bulunduğu lüks sitede bazı mülk sahipleri, tahsis alanları kış bahçesi adı altında işgal etti. Sitede yaşayanlar duruma tepki göstererek kaçak yapılarla dairelerin metrekarelerinin arttırıldığını iddia edip, durumu yargıya taşıdı.
10.05.2024 Gündem
Ankaragücü'nden Emre Belözoğlu ve Atakan Çankaya tepkisi
Ankaragücü'nden Emre Belözoğlu ve Atakan Çankaya tepkisi MKE Ankaragücü, Emre Belözoğlu ve Atakan Çankaya'ya edilen küfürlerin ardından Beşiktaş'ın PFDK'ya sevk edilmemesine tepki gösterdi.
10.05.2024 Ankaragücü
Ölüm makinasına ulaşmak bu kadar kolay! ‘Bizden çıkınca ne yaparsanız yapın’
Ölüm makinasına ulaşmak bu kadar kolay! ‘Bizden çıkınca ne yaparsanız yapın’ Okul Müdürü İbrahim Oktugan’ın, daha önce ruhsatsız silah bulundurmaktan suç kaydı olan 17 yaşındaki Y.K. tarafından öldürülmesi, silaha ulaşmanın kolaylığını ve cezasızlık algısını bir kez daha gündeme getirdi. Alıcı gibi ulaştığımız bir silah satıcısına “Birini vuracağım. Sizin için sıkıntı olmaz değil mi?” diye sorduğumuzda gelen “Kargo bizden çıktıktan sonra sorun yok” yanıtı da durumun sıradanlığını anlatıyor.
10.05.2024 Gündem
PFDK'dan Van Spor FK'ya 3 puan silme cezası!
PFDK'dan Van Spor FK'ya 3 puan silme cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bursaspor maçında sahadan çekilen Van Spor FK'ya 3 puan silme cezası verdi.
9.05.2024 2.Lig
PFDK'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kararı! Cezası belli oldu
PFDK'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kararı! Cezası belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 60 gün hak mahrumiyeti ve 520 bin TL para cezası verdi.
9.05.2024 Fenerbahçe
Tunceli'de salep kaçakçılarına suçüstü
Tunceli'de salep kaçakçılarına suçüstü Tunceli'de köylüler, kimliği belirsiz kişilerin ‘salep yumrusu’ topladığı ihbarında bulundu.
9.05.2024 Haberler
Tunceli'de salep kaçakçılarına suçüstü
Tunceli'de salep kaçakçılarına suçüstü Tunceli'de köylüler, kimliği belirsiz kişilerin ‘salep yumrusu’ topladığı ihbarında bulundu.
9.05.2024 Gündem
Jandarma 'Ağlayan Gelin'in başından başından ayrılmıyor
Jandarma 'Ağlayan Gelin'in başından başından ayrılmıyor Muş’ta jandarma ekipleri terörü temizledikleri dağlarda yılda bir kez açan ve bir aylık ömürleri olan ağlayan gelin olarak bilinen ters laleleri korumak için nöbet tutuyor.
9.05.2024 Gündem
Filistin destekli ürünleri satıştan kaldıran e-ticaret devine ‘ayrımcılık’ cezası
Filistin destekli ürünleri satıştan kaldıran e-ticaret devine ‘ayrımcılık’ cezası Türkiye, Filistin saldırısı nedeniyle İsrail ile ticari faaliyetlerini durdururken, Filistin’i destekleyen ürünler satılmasına engel olduğu gerekçesiyle e-ticaret devlerinden Trendyol’a da Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu’ndan (TİHEK) para cezası geldi.
9.05.2024 Ekonomi
Biyolojik kaçakçılara rekor ceza! Yasak olmasına rağmen Tunceli'de topladılar
Biyolojik kaçakçılara rekor ceza! Yasak olmasına rağmen Tunceli'de topladılar Tunceli'de jandarma biyolojik kaçakçılara göz açtırmadı. Yasak olmasına rağmen toplanan ürünler için 10 kişiye rekor bir ceza kesildi. İşte detaylar...
8.05.2024 Gündem
Şarkıcı Kalben gözaltına alındı!
Şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı.
8.05.2024 Haberler
SON DAKİKA | PFDK'dan Sofiane Feghouli'ye tarihi ceza!
SON DAKİKA | PFDK'dan Sofiane Feghouli'ye tarihi ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fatih Karagümrük'ün yıldızı Sofiane Feghouli'ye verilen cezayı açıkladı.
8.05.2024 Karagümrükspor
'İçim yanıyor, aşk acısı çekiyorum' dedi, itfaiye istedi
'İçim yanıyor, aşk acısı çekiyorum' dedi, itfaiye istedi 112 Acil Çağrı Merkezi'ni değişik istek ve taleplerle meşgul eden vatandaşların birbirinden ilginç çağrıları devam ediyor.
8.05.2024 Gündem
Polisle alkollü sürücü arasında ilginç diyalog! Ehliyet isteğine ayakkabı cevabı
Polisle alkollü sürücü arasında ilginç diyalog! Ehliyet isteğine ayakkabı cevabı Aksaray’da polisin uygulama yaptığını fark eden alkollü sürücü uygulama noktasına 60 metre kala araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışırken polis ve bekçiler tarafından yakalandı. Kaçarken ayakkabısı ayağından çıkan sürücü ile polis arasında ilginç diyalog yaşandı.
7.05.2024 Gündem
Sattığı hayali biletlere 79 milyon dolar ödeyecek!
Sattığı hayali biletlere 79 milyon dolar ödeyecek! Qantas Havayolları, iptal edilen binlerce uçuşa “hayali” bilet sattığı için 79 milyon dolar tazminat ve para cezası ödemeyi kabul etti.
7.05.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Para Cezası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.