Paşa

Paşa

Son dakika paşa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan paşa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan paşa haber sayfamızda...

Paşa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.469 paşa haberi bulunmuştur.
İmamoğlu'dan Filistin açıklaması: Uluslararası toplumu barış için daha fazla çaba göstermeye çağırıyorum
İmamoğlu'dan Filistin açıklaması: Uluslararası toplumu barış için daha fazla çaba göstermeye çağırıyorum İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da görev yapan yabancı ülke misyon şefleriyle Sarıyer'de bir araya geldi. Ramallah Belediye Başkanı Issa Kassis'i İstanbul'da ağırlayacağını vurgulayan İmamoğlu, "Uluslararası toplumu, barış için daha fazla çaba göstermeye çağırıyorum. Gazze nüfusunun üçte ikisi, yani yaklaşık 1,5 milyon Filistinli, evlerinden edildi ve savaştan kaçarak, Refah'a sığındı. Zaten savunmasız ve aşırı kalabalık olan bir şehre yapılan bu saldırı, zalimliğin de ötesindedir" dedi.
10.05.2024 Gündem
Abdullah Avcı: Kupayı müzemize götürmek istiyoruz!
Abdullah Avcı: Kupayı müzemize götürmek istiyoruz! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük maçı sonrası konuştu.
8.05.2024 Türkiye Kupası
“Rize Çayeli’nde günlük 1 ton petrol denize sızmaya devam ediyor”
“Rize Çayeli’nde günlük 1 ton petrol denize sızmaya devam ediyor” Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın Sinop, Trabzon ve Rize’de petrol bulunabilecek alanlarda çalışma yapılması için takvim hazırlandığına dair açıklamalarını değerlendiren Gümüşhane Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nafiz Maden, “Petrol sızıntısını seçim vaadi olarak görenler yanıldı, Rize’de günde 1 ton petrol denize sızıyor” dedi.
8.05.2024 Ekonomi
201 eserin daha restorasyonu tamamlandı
201 eserin daha restorasyonu tamamlandı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu yapılan ve aralarında Kariye Camii’nin de bulunduğu 201 eserin toplu açılış töreni dün gerçekleştirildi.
7.05.2024 Gündem
Meteoroloji yeni hafta için uyardı! Kar ve sağanak alarmı
Meteoroloji yeni hafta için uyardı! Kar ve sağanak alarmı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Birçok ile sarı kodlu uyarı verilirken bazı kentlerde kar yağışı beklendiği görüldü. Meteoroloji bu hafta için de yeni uyarıda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Cennet ve cehennemin kapıları İstanbul’da açılıyor
Cennet ve cehennemin kapıları İstanbul’da açılıyor Melih Esen Cengiz, yeni romanı “Ayasofya’da Bir Çığlık”ta okuru İkinci Dünya Savaşı yıllarına götürüyor.
5.05.2024 Kültür Sanat
Otomobil hemzemin geçitte yolcu treni ile çarpıştı! 1 yaralı var
Otomobil hemzemin geçitte yolcu treni ile çarpıştı! 1 yaralı var Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yolcu treni ile çarpışan otomobilin devrilmesi sonucunda araç sürücüsü yaralandı.
3.05.2024 Gündem
İstanbul'da son durum: Bazı noktalardaki kısıtlamalar kaldırıldı
İstanbul'da son durum: Bazı noktalardaki kısıtlamalar kaldırıldı İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramı tedbirleri çerçevesinde ulaşıma kapatılan bazı noktalardaki kısıtlamaların saat 16.00 itibarıyla kaldırıldığını açıkladı.
1.05.2024 Gündem
1 MAYIS BUGÜN İSTANBUL'DA YOLLAR KAPALI MI? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar
1 MAYIS BUGÜN İSTANBUL'DA YOLLAR KAPALI MI? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlamaları ülke genelinde her sene gerçekleşiyor. İşçilerin dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta İstanbul'da çeşitli önlemler alınıyor. İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Çarşamba alınan önlemler kapsamında bazı yollar trafiğe kapatıldı. Kapalı yollara alternatif güzergahlar da Valilik tarafından duyuruldu. Peki, 1 Mayıs Çarşamba (bugün) hangi yollar kapalı?
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Şarkıcı Çelik doktora yapmış! 'Notlarım da pek yüksek'
Şarkıcı Çelik doktora yapmış! 'Notlarım da pek yüksek' 90'lı yıllara damga vuran; 'Hercai', 'Ateşteyim','Meyhaneci’ ve ‘Kızımız Olacaktı’ gibi hit parçalara imza atan Çelik Erişçi, üniversite yıllarına dair nostaljik paylaşımıyla dikkat çekti.
30.04.2024 Cadde
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
İstanbul'da bu yollara dikkat! Valilikten açıklama geldi
İstanbul'da bu yollara dikkat! Valilikten açıklama geldi Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu için trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.
28.04.2024 Gündem
‘Gizli’ hazinelere dünya da hayran
‘Gizli’ hazinelere dünya da hayran CNN International, Şerefiye Sarnıcı, Dara Sarnıcı, Göbeklitepe, Derinkuyu, Rumeli Han, Sancaklar Camii ve Yeraltı Camii’ni “Türkiye’nin altında saklı harika yapılar” diye tanıttı.
28.04.2024 Gündem
Avrupa’ya gümüş balığı ihracat ediliyor
Avrupa’ya gümüş balığı ihracat ediliyor Denize kıyısı olmayan ve bozkırın ortasında yer alan Yozgat’ın Çekerek ilçesinde barajda avlanan tonlarca gümüş balığı, başta Fransa ve Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesine ihraç ediliyor. Türkiye’de yeterince rağbet görmeyen gümüş balığını Avrupalılar çerez niyetine tüketiyor.
26.04.2024 Ekonomi
Motosikletliyi otomobille öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı
Motosikletliyi otomobille öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı Adana'da alkol aldıktan sonra sevgilisi Bahar T.’yi (20) bırakmak için masadan kalkan İzzet Sefa R. (21), arkadaşı Ezgi M.’nin otomobilini haber vermeden alıp mekandan ayrıldı. Kavşakta çarptığı motosikletli Ziyad S.’nin (33) ölümüne neden olup, 3 araca çarpan İzzet Sefa R., otomobili ve sevgilisini bırakıp kaçtı.
26.04.2024 Gündem
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu Konya'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin tutuklu yargılanan Mehmet Ali Yaman, 42,5 yıl hapse çarptırıldı.
25.04.2024 Gündem
Münire Sultan’ın mushafına rekor fiyat
Münire Sultan’ın mushafına rekor fiyat Sotheby’s’te dün gerçekleşen İslam Dünyası ve Hindistan Sanatları Müzayedesi’nde, Osmanlı mücevherleri de dahil olmak üzere çok sayıda önemli eser yeni sahiplerine kavuştu.
25.04.2024 Kültür Sanat
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip!
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip! Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Semih Kılıçsoy için Premier Lig'in dev takımları yakın takipte bulunuyor. 18 yaşındaki forvet, attığı goller ve oynadığı futbolla adından sıkça söz ettirirken Avrupa kulüplerinin onun için kurguladıkları transfer planı da ortaya çıktı.
23.04.2024 Beşiktaş
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini gelecek nesillerde gören ve her bulduğu fırsatta onların elinden tutmaya çalışan Atatürk, cephelerde geçen ömründe çocuklara olan sevgisini manevi evlatlarının elinden tutarak gösterdi. Bu çocuklardan biri de çobanlık yaparken Atatürk'le karşılaşan 'Sığırtmaç Mustafa' oldu.
23.04.2024 Gündem
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı!
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiğini belirten Bahçeli, 'Müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur.' dedi.
22.04.2024 Gündem
Ataşehir'de alkollü TIR şoförü park halindeki 2 TIR'a çarptı: 1 yaralı
Ataşehir'de alkollü TIR şoförü park halindeki 2 TIR'a çarptı: 1 yaralı Ataşehir'de, alkollü TIR şoförü, park halindeki 2 TIR'a çarptı. Kazada, TIR şoförü yaralandı.
22.04.2024 Gündem
İstanbul’un göbeğinde kurşun yağdırdı! 'Sevgilimin gözü önünde küçük düşürdüler'
İstanbul’un göbeğinde kurşun yağdırdı! 'Sevgilimin gözü önünde küçük düşürdüler' Beyoğlu’nda sevgilisini evine bırakan genç, motosikletiyle sokakta gürültü yapınca bina sakinlerinin tepkisi ile karşılaştı. Sevgilisinin önünde küçük düşürüldüğünü iddia eden genç ertesi sabah, binaya kurşun yağdırdı. Ekipler tarafından evinde silahla yakalanan saldırgan tutuklandı.
21.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Paşa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.