Plastik Fabrikası

Plastik Fabrikası

Son dakika plastik fabrikası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan plastik fabrikası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan plastik fabrikası haber sayfamızda...

Plastik Fabrikası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 257 plastik fabrikası haberi bulunmuştur.
İzmir'de 2 fabrikada yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor
İzmir'de 2 fabrikada yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor İzmir'de 1'i kauçuk, 1'i plastik olmak üzere 2 ayrı fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler yangına müdahale ediyor.
18.04.2024 Gündem
Çatalca’da plastik fabrikası alev alev yandı
Çatalca’da plastik fabrikası alev alev yandı Çatalca’da Harput Sanayi Sitesi’nde bulunan bin metrekarelik alana kurulu tek katlı plastik fabrikasında yangın çıktı. Alev alev yanan fabrikadaki alevler yan tarafında bulunan mutfak dolapları üreten fabrikaya sıçradı. Yangında ölü ve yaralı olmazken İtfaiye ekiplerinin yaklaşık iki buçuk saatlik çalışması sonucu yangın söndürüldü. İki fabrikada da maddi hasar meydana geldi.
5.02.2023 Gündem
Kömürden çıkış, 12,5 yıllık sağlık harcamasını engelleyecek
Kömürden çıkış, 12,5 yıllık sağlık harcamasını engelleyecek Avrupa enerji yasa tasarılarını geliştirirken sadece karbon maliyetini değil, sağlık maliyetlerini de dikkate aldı. Türkiye’de henüz bu çok yeni. Net sıfıra ulaşmak, kömürden elektrik üretimindeki karbon emisyonları azaltmaktan geçiyor. Bunun için, kömürün payını kademeli olarak azaltmak gerekiyor.
1.02.2023 Milliyet Enerji
Plastik fabrikasının deposunda korkutan yangın
Plastik fabrikasının deposunda korkutan yangın Adana'da bir plastik fabrikasının deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin bir saatlik müdahalesi sonucu söndürüldü.
14.11.2022 Haberler
Gebze'de plastik fabrikasında yangın! Gökyüzünü dumanlar kaplandı
Gebze'de plastik fabrikasında yangın! Gökyüzünü dumanlar kaplandı Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki plastik fabrikasında yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyüdüğü yangında 1 işçi yoğun dumandan etkilendi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
29.05.2022 Gündem
Karaman'da plastik fabrikasında yangın
Karaman'da plastik fabrikasında yangın Karaman'da plastik fabrikasında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
6.04.2022 Haberler
Karaman'da plastik fabrikasında yangın
Karaman'da plastik fabrikasında yangın Karaman’da organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye, AFAD ve emniyete ait TOMA'larla müdahale edildi. Yangın, 2,5 saatlik müdahaleyle kontrol altına alındı.
6.04.2022 Gündem
Son dakika... Çekmekö'de plastik fabrikasında yangın!
Son dakika... Çekmekö'de plastik fabrikasında yangın! Gelen bir son dakika haberine göre, İstanbul Çekmeköy'de bulunan plastik fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken yangın uzun süren çalışmalar sonucu kontrol altına alındı.
14.06.2021 Gündem
Son dakika... Ankara'da korkutan yangın! Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi
Son dakika... Ankara'da korkutan yangın! Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi Gelen bir son dakika haberine göre, Ankara Kahramankazan'da plastik üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
28.05.2021 Gündem
Kınık’ı ekranlara taşıdı
Kınık’ı ekranlara taşıdı Eski bakan Kürşat Tüzmen, Haber Global ekranlarında yayınlanan “Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim” programı için Kınık’ı ziyaret etti.
23.01.2021 Ege
Yangına giden itfaiye eri merdivenlerden düştü!
Yangına giden itfaiye eri merdivenlerden düştü! İstanbul Bayrampaşa'da 3 katlı binanın deposunda yangın çıktı. Yangına müdahale ederken yaralanan bir itfaiye eri, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
19.03.2020 Gündem
Elazığ'daki fabrika yangını söndürüldü
Elazığ'daki fabrika yangını söndürüldü  Elazığ’da bir plastik fabrikasının deposunda çıkan yangın 10 itfaiye aracı 70 personelin müdahalesi ile 2 saat süren çalışma sonrasında söndürüldü.
15.10.2019 Haberler
Gebze'de korkutan yangın!
Gebze'de korkutan yangın! Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki orman yangını söndürüldü. Kocaeli Valiliğinden, Gebze ilçesindeki orman yangınında 30 hektarlık alanın zarar gördüğü, bazı fabrikalarda hasar oluştuğu bildirildi.
12.08.2019 Gündem
Hadımköy'de fabrika yangını
Hadımköy'de fabrika yangını Hadımköy Atatürk Sanayi Sitesi içindeki plastik imalatı yapan bir fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.
11.09.2019 Haberler
Plastik fabrikasında korkutan yangın
Plastik fabrikasında korkutan yangın Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan bir plastik fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.
22.04.2019 Gündem
Fabrika yangınında 2 milyon TL'lik maddi zarar meydana geldi
Fabrika yangınında 2 milyon TL'lik maddi zarar meydana geldi İzmir'in Torbalı ilçesinde plastik fabrikasında çıkan yangında, 2 milyon liralık maddi zarar meydana geldi.
6.03.2019 Gündem
Tuzla’da plastik boya fabrikasında korkutan yangın
Tuzla’da plastik boya fabrikasında korkutan yangın İstanbul Tluzla’da bulunan bir plastik boya fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin çalışmalarının ardından söndürüldü. Yangın, saat 20.00 sıralarında Tuzla Orta Mahalle Atayol Caddesi üzerinde bulunan plastik boya fabrikasında çıktı. Edinilen bilgiye göre, Atayol Cadde üzerinde bulunan plastik boya fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen ihbar üzerine Kartal, Pendik, Tuzla ve Sultanbeyli’den itfaiye grupları sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangın müdahale ederken, polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonrasında kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ederken, yangın nedeniyle fabrikada maddi hasar meydan geldi. Ekipler yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.
11.09.2019 Haberler
Plastik fabrikası alevlere teslim oldu
Plastik fabrikası alevlere teslim oldu Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesindeki plastik geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri alevleri söndürmek için büyük çaba sarf ederken, olay bölgesinden uzaklaştırmak istenen çalışanlar ise polis tarafından güçlükle sakinleştirildi.
7.10.2018 Gündem
Plastik fabrikası alevlere teslim oldu
Plastik fabrikası alevlere teslim oldu Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesindeki plastik geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri alevleri söndürmek için büyük çaba sarf ederken, olay bölgesinden uzaklaştırmak istenen çalışanlar ise polis tarafından güçlükle sakinleştirildi.
7.10.2018 Gündem
Çinli gelin davul çaldı, harmandalı oynadı
Çinli gelin davul çaldı, harmandalı oynadı ANTALYALI iş insanı Aydın Bülbül (25), 6 bin 400 kilometre uzaklıktaki Çin'de tanıştığı Jiadi Yan (25) ile davullu zurnalı düğünle dünya evine girdi. Müslüman olan ve 'Dilara' adını alan Çinli gelin Jiadi, düğününde davul çaldı, harmandalı oynadı.
11.09.2018 Gündem
Konya'da plastik fabrikasında yangın
Konya'da plastik fabrikasında yangın Konya'da bir plastik fabrikasının ham madde deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı.Yılmaz Kazancı'ya ait merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki plastik fabrikasının deposunda yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı.Ham maddelerin tutuşmasından dolayı kısa sürede yayılan yangına, itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Güçlükle kontrol altına alınan yangına müdahale için bölgeye giden İbrahim Dönmez idaresindeki 42 AEJ 86 plakalı itfaiye aracı, Sedirler Kavşağı'nda devrildi.Yaralanan sürücü Dönmez, 112 Acil Servis ekiplerince Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Konya'da plastik fabrikasında yangın
Konya'da plastik fabrikasında yangın Konya'da bir plastik fabrikasının ham madde deposunda  çıkan yangın kontrol altına alındı.
20.08.2018 Gündem
Konya'da plastik fabrikasında yangın
Konya'da plastik fabrikasında yangın Konya'da bir plastik fabrikasının ham madde deposunda  çıkan yangın kontrol altına alındı.
20.08.2018 Gündem
Fabrikada korkunç ölüm
Fabrikada korkunç ölüm Adana'da plastik fabrikasında çatı yaparken demir iskelenin yüksek gerilim hattına değmesi sonucu akıma kapılan 2 işçi öldü, 1 işçi yaralandı. Ölen işçilerden birinin eşinin ağıtları yürekleri dağladı.
11.09.2019 Yaşam
TMSF, Dumankaya ve Fi Yapı’yı satıyor
TMSF, Dumankaya ve Fi Yapı’yı satıyor Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ operasyonları kapsamında TMSF’ye geçen Dumankaya ve Fi Yapı’nın satılacağını söyledi.
3.03.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Plastik Fabrikası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.