Play-Off Final Maçı

Play-Off Final Maçı

Son dakika play-off final maçı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan play-off final maçı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan play-off final maçı haber sayfamızda...

Play-Off Final Maçı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.711 play-off final maçı haberi bulunmuştur.
Bucaspor 1928, Şanlıurfaspor karşısında dağıldı! 0-3
Bucaspor 1928, Şanlıurfaspor karşısında dağıldı! 0-3 TFF 2. Lig Play-Off Final maçında Bucaspor 1928'i 3-0 mağlup eden Şanlıurfaspor, Spor Toto 1. Lig'e yükseldi.
16.06.2023 2.Lig
Pendikspor-Bodrumspor maçı! Pendikspor-Bodrumspor play-off final maçı skoru...
Pendikspor-Bodrumspor maçı! Pendikspor-Bodrumspor play-off final maçı skoru... Süper Lig'e yükselecek son takım belli oluyor. Normal sezonu 3. sırada tamamlayarak play-off finaline direkt olarak katılan Pendikspor, play-off turlarını geçerek adını finale yazdıran Bodrumspor ile karşı karşıya geldi. Kazanan takım adını Süper Lig'e yazdırdı. Peki Pendikspor-Bodrumspor maçı kaç kaç bitti?
8.06.2023 1.Lig
İstanbulspor 17 yıl sonra yeniden Süper Lig'de!
İstanbulspor 17 yıl sonra yeniden Süper Lig'de! TFF 1. Lig play-off finalinde Bandırmaspor-İstanbulspor, Süper Lig'e yükselen son takım olabilmek için mücadele etti. Mücadeleyi 2-1 kazanan İstanbulspor, Süper Lig için son bileti alan takım oldu. Mücadeleye ise VAR kararları damga vurdu.
3.06.2022 1.Lig
Osman Çelik: 4. şampiyonluğu Samsunspor’da yaşamak istiyorum
Osman Çelik: 4. şampiyonluğu Samsunspor’da yaşamak istiyorum Samsunspor’un başarılı orta sahası Osman Çelik, daha önce Spor Toto 1. Lig’de 3 kez şampiyonluk sevinci yaşadığını, kırmızı-beyazlılar ile bu sezon 4. şampiyonluğu hedeflediğini söyledi.
29.03.2022 1.Lig
TFF Temsilciler Kurulu Üyesi Kerim Altıay istifa etti
TFF Temsilciler Kurulu Üyesi Kerim Altıay istifa etti Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilciler Kurulu Üyesi Kerim Altıay, istifa etti.
15.12.2021 Süper Lig
Portekiz'i elersek play-off final maçı Konya'da
Portekiz'i elersek play-off final maçı Konya'da A Milli Takımımız'ın play-off turundaki Portekiz sınavı 24 Mart 2022'de Dragao Stadı'nda oynanacak. Portekiz'i elediğimiz takdirde İtalya-Kuzey Makedonya maçının galibiyle oynayacağımız karşılaşma Konya'da yapılacak.
15.12.2021 Dünya Kupası
Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 111-71
Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 111-71 ING Basketbol Süper Ligi Play-off final ilk maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu konuk etti. Toplamda 3 galibiyete ulaşacak olan takımın adını finale yazdıracağı seride Anadolu Efes ilk maçı 111-71 kazandı.
Nefesler tutuldu! Kocaelispor-Sakaryaspor play-off final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Nefesler tutuldu! Kocaelispor-Sakaryaspor play-off final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Kocaelispor-Sakaryaspor maçı için geri sayım sürüyor. 2. Lig play-off final maçında bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek olan Türkiye'nin iki köklü kulübü Kocaelispor ve Sakaryaspor finalde kozlarını paylaşacak. Kazanan takım adının TFF 1. Lig'e yazdıracak. Maçın başlamasına saatler kala iki kulüp taraftarları maçın yayın bilgileri konusunda araştırmalarını sıklaştırdı. Peki Kocaelispor-Sakaryaspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
26.07.2021 2.Lig
Kocaelispor-Sakaryaspor 2. lig play-off final maçı bu akşam mı, ne zaman? Maçın yayın bilgileri belli oldu mu?
Kocaelispor-Sakaryaspor 2. lig play-off final maçı bu akşam mı, ne zaman? Maçın yayın bilgileri belli oldu mu? Kocaelispor-Sakaryaspor 2. lig play-off final maçı ne zaman sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2. lig play off eşleşmesinde Hekimoğlu Trabzon'u eleyen Kocaelispor ile Kırşehir Belediyesipor'u saf dışı bırakan Sakaryaspor final maçında karşı karşıya gelecek. TFF 1.Lig'den uzun süre uzak kalan iki köklü kulübün karşı karşıya geleceği final müsabakası öncesinde taraftarlar mücadelenin ne zaman oynanacağında dair araştırmalarını sürdürüyor. Peki Kocaelispor-Sakaryaspor 2. lig play-off final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
26.07.2021 2.Lig
Hüseyin Eroğlu: "Biz hata yaptık, onlar attılar ve kazandılar"
Hüseyin Eroğlu: "Biz hata yaptık, onlar attılar ve kazandılar" Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Altay'a 1-0 yenilerek Süper Lig biletini kaçıran Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, üzgün olduklarını söyledi.
27.05.2021 Futbol
Hollanda'da Orkun Kökçü fırtınası
Hollanda'da Orkun Kökçü fırtınası Orkun Kökçü, Hollanda'da bir kez daha ayın takımına seçilme başarısı gösterdi. Feyenoord'da görev yapan milli futbolcu Mart'ta da hem ayın takımına seçilmiş hem de ayın en iyi genç oyuncusu ödülünün sahibi olmuştu.
22.05.2021 Dünyadan Futbol
Adana Demirspor-Karagümrük maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Süper Lig'e çıkan son takım belli oluyor
Adana Demirspor-Karagümrük maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Süper Lig'e çıkan son takım belli oluyor Adana Demirspor-Karagümrük maçı için geri sayım sürüyor. TFF 1. Lig play-off final maçında bu akşam Eryaman Stadyumunda oynanacak olan mücadele Adana Demirspor-Karagümrük karşı karşıya gelecek. Play-off eşleşmesinde Bursaspor ve Akhisarspor'u saf dışı bırakan iki takım bu akşam finalde karşı karşıya gelecek. Kazanan takım adını Süper Lig'e yazdırırken önümüzdeki sezon 21 takımla oynanacak olan Süper Lig'e çıkan son takımda resmen belli olmuş olacak. Peki Adana Demirspor-Karagümrük maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
30.07.2020 1.Lig
Fenerbahçe, Brahim Darri transferini bitirdi!
Fenerbahçe, Brahim Darri transferini bitirdi! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Brahim Darri'nin transferini 1 milyon euroya bitirdi.
28.07.2020 Fenerbahçe
TFF 1. Lig play-off final maçı: Adana Demirspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
TFF 1. Lig play-off final maçı: Adana Demirspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hatayspor ve BB Erzurumspor'un ardından SÜper Lig'e çıkacak 3. takım bekleniyor. TFF 1. Lig play-off final maçı Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük arasında gerçekleşecek. Final maçı sabırsızlıkla beklenirken futbolseveler Adana Demirspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorusuna cevap bulmaya çalışıyor.
27.07.2020 Skorer
Mehmet Altıparmak elediği takımları Süper Lig'e çıkarıyor!
Mehmet Altıparmak elediği takımları Süper Lig'e çıkarıyor! TFF 1.Lig'de lider Hatayspor bugün deplasmanda Adanaspor'u yenerse diğer maçların sonuçlarına bakılmaksızın Süper Lig'e çıkacak. Böylece teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın ilginç istatistiği devam edecek. Deneyimli teknik adam böylece üst üste üç sezonda TFF 1.lig'de Süper Lig'e çıkma başarısı gösterirken önceki sene elediği takımları çıkarması ise eşi benzeri olmayan başarı hikayesi...
12.07.2020 1.Lig
Anadolu Efes Fenerbahçe Beko play-off final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Anadolu Efes Fenerbahçe Beko play-off final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon belli oluyor. Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında oynanan play-off final serisinde 7. ve final maçına gelindi. İşte büyük bir heyecana sahne olması beklenen Anadolu Efes Fenerbahçe Beko play-off maçı ile ilgili tüm ayrıntılar...
1.07.2020 Basketbol
Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 101-93
Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 101-93 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ikinci maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu uzatmaya giden maçta 101-93 mağlup etti.
Hatayspor için 2 milyon 560 bin TL toplandı
Hatayspor için 2 milyon 560 bin TL toplandı Spor Toto 1. Lig play-off finaline yükselerek tarihinde ilk kez Süper Lig'de yer alma şansına yaklaşan Hatayspor için başlatılan destek kampanyasında 9 günde 2 milyon 560 bin lira toplandı.
1.07.2020 1.Lig
Sakaryaspor-Fatih Karagümrükspor: 0-2
Sakaryaspor-Fatih Karagümrükspor: 0-2 Spor Toto 1. Lig'e yükselen son takım, Sakaryaspor'u 2-0'lık sonuçla geçen Fatih Karagümrükspor oldu. Bu sonuçla Karagümrükspor, 14 yıl sonra 1. Lig'e yükselme başarısı gösterdi.
1.07.2020 Futbol
Hatayspor'da tek hedef Süper Lig
Hatayspor'da tek hedef Süper Lig Bu sezon gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren Hatayspor, Spor Toto 1. Lig play-off final maçında Gazişehir Gaziantep'i yenerek tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor.
1.07.2020 1.Lig
TFF 2. Lig play-off final maçı Mete Kalkavan'ın
TFF 2. Lig play-off final maçı Mete Kalkavan'ın Sakaryaspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak TFF 2. Lig play-off final maçında Mete Kalkavan düdük çalacak.
1.07.2020 Futbol
Ergene Velimeşespor - Nevşehir Belediyespor maçı sonrası arbede çıktı
Ergene Velimeşespor - Nevşehir Belediyespor maçı sonrası arbede çıktı Ergene Velimeşespor'un Nevşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek TFF 2. Lig'e yükseldiği TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off final maçı sonrası polis ve Nevşehirli taraftarlar arasında arbede çıktı. Yaşanan olayda 4 taraftar gözaltına alındı.
24.05.2019 Futbol
Bornova'nın sessiz şampiyonları
Bornova'nın sessiz şampiyonları Spor Toto Sağırlar Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden, İzmir’in tek temsilcisi Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü (Bornova Sessizlerspor), Türkiye Şampiyonu oldu. Sivas’taki finalde Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı’nı yenen Sessizlerspor, tüm maddi zorluklara rağmen hedeflediği başarıya ulaştı
2.05.2019 Ege
Sağırlar Süper Ligi şampiyonu belli oldu
Sağırlar Süper Ligi şampiyonu belli oldu Sivas'ta gerçekleştirilen Spor Toto Sağırlar Futbol Süper Ligi 2018-2019 sezonu Play-Off final maçı Bornova İşitme Engelliler Futbol Takımı ve Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı arasında oynandı. İki takım arasında oynanan müsabakada Bornova İşitme Engelliler Futbol Takımı sahadan 1-0 galip ayrılarak şampiyon oldu.
28.04.2019 Futbol
Sakaryaspor  Afjet Afyonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Sakaryaspor Afjet Afyonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Sakaryaspor Afjet Afyonspor maçı için geri sayım başladı. TFF 2.lig play-off final maçında Sakaryaspor ve Afjet Afyonspor ile karşı karşıya gelecek. Spor Toto 1. Lig'e çıkacak üçüncü ve son takımı belirleyecek olan mücadelenin başlama saati de belli oldu! Peki Sakaryaspor Afjet Afyonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Play-Off Final Maçı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.