Point Bornova

Point Bornova

Son dakika Point Bornova haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Point Bornova gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Point Bornova haber sayfamızda...

Point Bornova

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46 point bornova haberi bulunmuştur.
Yenilikleri İzmir’den duyurdu
Yenilikleri İzmir’den duyurdu İzmir’de dokuz mağazayla hizmet veren Boyner; güvenli alışveriş konsepti, yenilikçi hizmetleri ve kent ekonomisine sağladığı katkıları paylaştı.
24.10.2020 Ege
Bornova’ya yeni nesil mağaza
Bornova’ya yeni nesil mağaza Perakende sektörünün lider markası Boyner, pandemi döneminde mağaza yatırımlarına devam ediyor.
12.09.2020 Ege
Boyner'den İzmir'e yeni nesil mağaza
Boyner'den İzmir'e yeni nesil mağaza Boyner, mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Son mağazasını İzmir Point Bornova’da açtı. 2 kata yayılan ve 3 bin 500 metrekarelik bir alanda ziyaretçilere hizmet veren Boyner’in yeni nesil mağazasında, müşterilere rahat ve konforlu bir deneyim sunabilmek için tüm detaylar bir arada bulunuyor
9.09.2020 Ekonomi
Evinizin rahatlığı Brasseire by Murano’s
Evinizin rahatlığı Brasseire by Murano’s Fulya Perçin Yonuk ve Gökçen Yıldırım ortaklığında 2017 yılında Ege Perla’da açılan Murano’s, yeni markasını “Evinizin Mutfağı” sloganıyla Point Bornova’da Brasseire by Murano’s adıyla açtı...
2.12.2019 Ege
3 yaşına bastı
3 yaşına bastı Point Bornova’da geçen hafta sonu moda, alışveriş, eğlence ve kültür-sanat bir araya geldi.
18.12.2018 Ege
Çocuklar, bilim atölyesinde eğleniyor
Çocuklar, bilim atölyesinde eğleniyor Point Bornova’da çocukların bilim dünyasını tanıma fırsatı buldukları atölye etkinlikleri başladı.
9.08.2018 Ege
Bilim atölyeleri çocukları bekliyor
Bilim atölyeleri çocukları bekliyor Point Bornova’da 4-12 Ağustos günleri arasında hem eğlendiren hem de öğreten ‘Bilim Atölyesi’ etkinlikleri düzenleniyor.
4.08.2018 Ege
Bedenime dokunma eğitimi
Bedenime dokunma eğitimi Point Bornova’da Okul Psikoloğu Merve Zengin tarafından çocuklar ve ailelerine özel ‘Benim Bedenim Bana Özel Bana Dokunma’ konulu seminer düzenlendi.
21.07.2018 Ege
Point Bornova, liseye geçenleri de unutmadı
Point Bornova, liseye geçenleri de unutmadı Point Bornova, liseye geçen öğrencileri unutmadı, Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (RAM) işbirliğinde liseye geçen gençlere tercihler noktasında danışmanlık hizmeti verilecek.
4.07.2018 Ege
Saba Tümer yarın Point’te
Saba Tümer yarın Point’te Point Bornova, sunucu ve yazar Saba Tümer’i ağırlayacak.
22.04.2018 Ege
Geleceğin ressamları Pınar’la yetişiyor
Geleceğin ressamları Pınar’la yetişiyor Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması kapsamında 8 ilde yapılacak Resim Atölyesi, binlerce çocuğu sanatla buluşturuyor...
13.04.2018 Ege
Kitabın geliri KİTVAK’a
Kitabın geliri KİTVAK’a Kadriye Uysal tarafından kaleme alınan ve satışından elde edilecek geliri KİTVAK’a bağışlanacak olan Cass Tereyağ isimli yemek kitabının tanıtımı, Point Bornova’daki Godiva’da yapıldı...
14.04.2018 Ege
Sahnede ilk kez 'Beni İyi Sanıyorlar'
Sahnede ilk kez 'Beni İyi Sanıyorlar' Oğuzhan Koç, önceki gün Ege’de iki konser birden verdi. Yakışıklı şarkıcı, Forum Aydın’da sahne aldıktan sonra İzmir Point Bornova’da sevenleriyle buluştu.
19.02.2018 Cadde
‘200’e yakın marka burada’
‘200’e yakın marka burada’ Kadın, erkek ve çocuk giyimin yanı sıra ayakkabı ve aksesuvar çeşitleriyle ilgi gören Brandroom, İzmir Point Bornova AVM’de, seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinliğe imza attı.
26.01.2018 Ege
Point’te YouTuber’lar büyük ilgi topladı
Point’te YouTuber’lar büyük ilgi topladı ‘Hayal mi Gerçek mi’ filmi oyuncuları, ünlü YouTuber Enes Batur ve Reynmen, Point Bornova’da hayranlarıyla buluştu.
26.01.2018 Ege
‘Paw Patrol’ dünyası Point Bornova’da
‘Paw Patrol’ dünyası Point Bornova’da Paw Patrol kahramanları Türkiye’de ilk defa minik hayranlarıyla buluşuyor.
24.01.2018 Ege
Narova, İzmir’de 4. etaba başlıyor
Narova, İzmir’de 4. etaba başlıyor Narova 4. Etap konutları; 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle satışa sunuldu. YapıTek A.Ş. Başkanı Caltagirone, “İlginin süreceğine inanıyoruz” dedi
7.12.2017 Ege
Point Bornova’da Sofuoğlu rüzgarı
Point Bornova’da Sofuoğlu rüzgarı Kenan Sofuoğlu’nun sevenleri için İzmir Point Bornova Alışveriş Merkezi’nde kariyerinin 15. yılına özel bir alan kuruldu.
18.05.2017 Ege
‘Köstebekgiller’ Point Bornova’da
‘Köstebekgiller’ Point Bornova’da Point Bornova, çocuklara yönelik keyifli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
30.03.2017 Ege
Kayyum atanan şirketin malları açık artırmadan satışa çıktı
Kayyum atanan şirketin malları açık artırmadan satışa çıktı İzmir'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği Kavuklar Grubu'na ait bazı gayrimenkuller, açık artırmayla satışa çıktı. Satıştan elde edilecek gelirin, grubun borçlarının bir bölümünün ödenmesi ve grup şirketlerinin kar getirici faaliyet yürütmesinde kullanılacağı belirtildi.
20.03.2017 Ekonomi
Derya Uluğ’dan akustik  konser
Derya Uluğ’dan akustik konser Point Bornova, pop müziğin sevilen ismi Derya Uluğ’u ağırlayacak.
19.03.2017 Ege
'Sayenizde ailemi geçindiriyorum'
'Sayenizde ailemi geçindiriyorum' Sunucu Derya Baykal, Point Bornova AVM'de sevenleriyle buluştu. Farkındalık Stüdyosunun organizasyonuyla düzenlenen etkinliğe ilgi oldukça fazlaydı.
16.03.2017 Cadde
Derya Baykal’la keyifli sohbetler
Derya Baykal’la keyifli sohbetler Point Bornova’da kadınlarla bir araya gelen ekranların sevilen yüzü Derya Baykal, keyifli bir söyleşiyle İzmirlilere unutamayacakları bir gün geçirme fırsatı sundu.
14.03.2017 Ege
Point Bornova’dan Simge Sağın geçti!
Point Bornova’dan Simge Sağın geçti! Point Bornova, ‘Mış Mış’ şarkısıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın’ı ağırladı...
8.03.2017 Ege
Kadın olmak, Point Bornova’da güzel!
Kadın olmak, Point Bornova’da güzel! Point Bornova, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacak.
1.03.2017 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Point Bornova ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.