Prenses Diana

Prenses Diana

Son dakika Prenses Diana haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Prenses Diana gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Prenses Diana haber sayfamızda...

Prenses Diana

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 960 prenses diana haberi bulunmuştur.
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü!  'İddialar karşısında sarsıldılar'
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü! 'İddialar karşısında sarsıldılar' Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğuile ilgili spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, İngiliz basınına konuşan görgü tanıkları Prenses'in eşi ile birlikte alışverişe çıktığını ve 'iyi ve mutlu' göründüğünü aktardı.
18.03.2024 Cadde
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde'
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde' Neredeyse 22 yıldır birlikte olan, her fırsatta kameralar önünde el ele, gülümseyerek poz veren, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin sevilen çifti Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton; gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aralık ayından beri ortada görünmeyen ve karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklanan Kate Middleton hakkında söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ortaya atılan Rose Hanbury iddiası, ünlü çiftin evliliğinde kara bulutların dolaştığının düşünülmesine neden oldu. İşte detaylar...
13.03.2024 Cadde
40 yıldır Kraliyet Ailesi'ni izliyor! 'Harry her zaman Kate'e biraz aşıktı'
40 yıldır Kraliyet Ailesi'ni izliyor! 'Harry her zaman Kate'e biraz aşıktı' Dünya basınında sık sık magazin gündemine konu olan İngiliz Kraliyet Ailesi ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Uzun yıllardır aileyi takip eden ünlü yazar Ingrid Seward, Prens Harry-Meghan Markle ve Prens William-Kate Middleton arasında esen soğuk rüzgarlarla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
15.02.2024 Cadde
'Yuva yıkan kadın' olarak damgalanmıştı! Kardeşi ilk kez Kral ile ilişkisini anlattı
'Yuva yıkan kadın' olarak damgalanmıştı! Kardeşi ilk kez Kral ile ilişkisini anlattı 1970'lerden beri Kral Charles ile yasak aşk yaşayan ve Kral'ın eşi Prenses Diana ile evliliğinin bitme sebeplerinden biri olup 'yuva yıkan kadın' olarak anılan Camilla Parker Bowles, yıllar sonra muradına ererek Konsort Kraliçe olmuştu. Camilla'nın kız kardeşi Annabel Elliot ve yakın arkadaşı Fiona Lansdowne, ilk kez Kral ile Kraliçe'nin ilişkisi hakkında konuştu.
27.12.2023 Cadde
Di’nin elbisesi 33.4 milyon TL
Di’nin elbisesi 33.4 milyon TL 1997’de ölen İngiliz Prenses Diana’nın 1985’de giydiği elbise, açık artırmada rekor kırarak 904.262 sterline (33.4 milyon TL) satıldı.
20.12.2023 Dünya
Nişan bluzu müzayedede
Nişan bluzu müzayedede İngiltere Kralı Charles ile Prenses Diana, 1981’de evlenip, 1996’da boşanmıştı.
27.11.2023 Dünya
The Crown son sezonuyla eleştirmenlerden geçer not alamadı
The Crown son sezonuyla eleştirmenlerden geçer not alamadı The Crown dizisinin final sezonu yayında. İlk dört bölümü ise, eleştirmenlerden düşük puan aldı.
17.11.2023 Dünya
Büyük aşkın sonu kötü mü bitecek? 'Prens Harry eski hayatına dönmek istiyor'
Büyük aşkın sonu kötü mü bitecek? 'Prens Harry eski hayatına dönmek istiyor' Kral III. Charles ile Prenses Diana'nın küçük oğlu Sussex Dükü Prens Harry ile eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'ın evliliğinde alarm çanları çaldığı iddia edildi. Prens Harry'nin İngiltere'deki eski hayatına dönmek istediği ve Meghan Markle'ın bu istek karşısında hayal kırıklığına uğradığı öne sürüldü. İşte detaylar...
5.10.2023 Cadde
Prens Harry eşi Meghan Markle'ın cesur sahneleri hakkında konuştu: Hata yaptım!
Prens Harry eşi Meghan Markle'ın cesur sahneleri hakkında konuştu: Hata yaptım! Kraliyet Ailesi ile aralarında soğuk rüzgarlar esen Prens Harry ile Meghan Markle, özel hayatlarıyla adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Gündemden düşmeyen çiftten Prens Harry eşinin bir döneme damga vuran cinsel içerikli sahnelerine dair yaptığı açıklamayla dikkat çekti.
29.09.2023 Cadde
İkonik kazağa rekor fiyat
İkonik kazağa rekor fiyat  1997 yılından Paris’teki trafik kazasında hayatını kaybeden Galler Prensesi Diana’nın ‘kara koyun’ olarak bilinen ikonik kazağı, açık artırmada 1.14 milyon dolara satıldı.
16.09.2023 Cadde
Prenses Diana'nın 'kara koyun' kazağı, 1 milyon dolardan fazlaya satıldı
Prenses Diana'nın 'kara koyun' kazağı, 1 milyon dolardan fazlaya satıldı Prenses Diana’nın, dizi dizi beyaz koyunların ortasında bir kara koyunun yer aldığı kırmızı kazağı, Sotheby’s Müzayede Evi’nin New York şubesinde 1,14 milyon dolara satıldı.
15.09.2023 Dünya
Kalbindeki evlat acısıyla veda etti
Kalbindeki evlat acısıyla veda etti Prenses Diana ile sevgilisi Dodi el Fayed, 31 Ağustos 1997’de trafikte ölmüştü. Dodi’nin babası Muhammed el Fayed ise 30 Ağustos 2023’te vefat etti. Evlat acısı çeken baba, kazanın üstündeki ‘sis’i kaldırmaya çalışmıştı.
3.09.2023 Dünya
İkonik parçalar Hollywood sergisinde
İkonik parçalar Hollywood sergisinde Hollywood’un en büyük efsaneleri ve tüm zamanların en ünlü kültürel figürleriyle ilişkili 1400’den fazla objeden oluşan özel koleksiyon “Efsaneler: Hollywood & Royalty” sergisi, aralarında Prenses Diana, Audrey Hepburn, Greta Garbo, Judy Garland, Elizabeth Taylor gibi pek çok ikonik isimle özdeşleşen kostüm ve parçayı bir araya getiriyor.
2.09.2023 Pazar
Haftanın Seçimi
Haftanın Seçimi Spencer Prenses Diana’nın hayatındaki üç önemli günü konu alan bu sıra dışı biyografi, Şilili usta yönetmen Pablo Larraín’in imzasını taşıyor...
13.08.2023 Kültür Sanat
Prens Harry ünvanına veda etti! Buckingham Sarayı yıllar önce uyarmış
Prens Harry ünvanına veda etti! Buckingham Sarayı yıllar önce uyarmış Kral III. Charles ile Prenses Diana'nın küçük oğlu Prens Harry, son dönemde Kraliyet Ailesi'ni karıştıran 'Spare' adlı anı kitabıyla gündeme geliyordu. 'Yedek Prens', son olarak önemli bir ünvanının elinden alınmasıyla manşetlerde yer aldı.
9.08.2023 Cadde
Diana ile Dodi’nin kullandığı yat battı
Diana ile Dodi’nin kullandığı yat battı İngiltere Kralı Charles’ın 1996’da boşandığı ve iki oğlunun annesi olan Prenses Diana, 31 Ağustos 1997’de sevgilisi Dodi el Fayed ile Paris’te trafik kazasında ölmüştü.
4.08.2023 Dünya
Prens William’ın doğum günü hazırlıklarında korku dolu anlar! Sıcaktan bayıldı
Prens William’ın doğum günü hazırlıklarında korku dolu anlar! Sıcaktan bayıldı İngiltere’de Prens William’ın doğum günü hazırlıkları için düzenlenen Atlı Muhafızlar Geçit Töreni sırasında trompet çalan İngiliz muhafız yüksek sıcaklıklara dayanamayarak baygınlık geçirdi.
10.06.2023 Dünya
‘Baban Charles değil iddiasından korktum’
‘Baban Charles değil iddiasından korktum’ İngiltere Kralı Charles’ın küçük oğlu Prens Harry (38) kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People gazetelerinin yayıncısı Mirror Group Newspapers’a (MGN) açtığı davada hâkim karşısına çıktı.
8.06.2023 Dünya
Çapraz sorguya çekildi! 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında
Çapraz sorguya çekildi! 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People'ın yayıncısı Mirror Group Newspapers'a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.
6.06.2023 Dünya
Sharon Stone'den üzen itiraf: Felç geçirdim diye Hollywood 20 yıldır bana sırt çeviriyor
Sharon Stone'den üzen itiraf: Felç geçirdim diye Hollywood 20 yıldır bana sırt çeviriyor ABD'li aktris Sharon Stone, 1992 yılında rol aldığı 'Temel İçgüdü' filmi ile dünya çapında ün kazanmış ve bir dönemin en çok konuşulan kadın oyuncusu olmuştu. Geçmişte ciddi sağlık sorunları yaşamış olan ABD’li oyuncu, felç geçirdikten sonra Hollywood'un kendisinden vazgeçtiğini söyledi.
5.06.2023 Cadde
İstanbul’da futbol ateşi yanıyor
İstanbul’da futbol ateşi yanıyor Manchester City ile Inter arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi Finali ile İstanbul bir kez daha futbolun coşkusuna kendi büyüsünü katmaya hazırlanıyor. Top yuvarlak, City favori. Peki, İstanbullu İtalyan ve İngiliz futbolseverler final için ne düşünüyor? İtalyan Andrea Dalla Vecchia ve İngiliz James Montegue heyecanlarını bizimle paylaştı.
3.06.2023 Pazar
Harry ve Meghan ‘abartmış’
Harry ve Meghan ‘abartmış’ New York polisi, önceki gün Harry ve Meghan çiftinin paparazzilerin kovalamacasını ‘felakete yakın’ nitelendirmesini abartılı buldu.
19.05.2023 Dünya
Akıllara Diana geldi! Gazetecilerden kaçarken kaza yapacaklardı
Akıllara Diana geldi! Gazetecilerden kaçarken kaza yapacaklardı Prens Harry ve eşi Meghan Markle’ın bir ödül töreni dönüşü gazeteciler tarafından iki saatlik kovalamaca sırasında muhtemel bir trafik kazasının eşiğinden döndü.
17.05.2023 Dünya
Kralın en büyük ailevi gücü
Kralın en büyük ailevi gücü İngiltere Kralı Charles’ın zayıflayan monarşiye eski ihtişamını kazandırmak için kardeşi Prenses Anne’e güvendiği belirtildi.
14.05.2023 Dünya
Prens Harry öpmeye çalıştı, Meghan Markle izin vermedi!
Prens Harry öpmeye çalıştı, Meghan Markle izin vermedi! Kraliyet Ailesi ile aralarında soğuk rüzgarlar esen Prens Harry ile Meghan Markle, özel hayatlarıyla adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam bir basketbol maçına giden ikili, aralarında ünlü isimlerin de yer aldığı binlerde taraftarın arasında kendilerini dev ekrandaki 'kisscam'de (öpücük kamerası) buldu. Ünlü çift, o anda birbirlerine karşı yaptıkları hamlelerle kısa sürede bir kez daha gündem olmayı başardı.
25.04.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Prenses Diana ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.