Resim

Resim

Son dakika resim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan resim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan resim haber sayfamızda...

Resim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.626 resim haberi bulunmuştur.
Hayvan sağlığına dikkat çeken dijital sergi
Hayvan sağlığına dikkat çeken dijital sergi 2021 yılında Siemens Healthineers Türkiye tarafından hayata geçirilen, ‘Algoritmalar ve Bitkiler’ adlı serginin ardından bu kez de ‘Algoritmalar ve Hayvanlar’ adlı sergi çevrimiçi ziyarete açıldı. Sergide hayvan sağlığında tıbbi görüntülemenin önemine dikkat çekmek için farklı türde hayvanların tanı amacıyla çekilmiş MR ve bilgisayarlı tomografi görüntüleri sanatsal bir yorumla yer alıyor.
9.05.2024 Vitrin
Yunus Emre anısına renkler konuştu
Yunus Emre anısına renkler konuştu Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Yunus Emre Haftası’nı anlamlı bir resim çalıştayı ve sergiyle taçlandırdı.
9.05.2024 Kültür Sanat
Büyüteçleri hazırlayın: Büyük hükümdarlar mikro detaylarla AKM'de
Büyüteçleri hazırlayın: Büyük hükümdarlar mikro detaylarla AKM'de Atatürk Kültür Merkezi, sanatseverleri Osmanlı İmparatorluğu'nun büyük hükümdarlarının portrelerini keşfetmeye davet ediyor. "Büyük Hükümdarlar, Mikro Detaylar" adlı solo sergi, sanatçı Murat Uçar'ın mikro sanatında özgün bir deneyim sunmak üzere 10-22 Mayıs tarihleri arasında AKM Çok Amaçlı Salonda gerçekleşecek.
8.05.2024 Kültür Sanat
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri gündemde: Elindeki morlukların sırrı çözüldü
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri gündemde: Elindeki morlukların sırrı çözüldü Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun hayatta olup olmadığıyla ilgili tartışmalar sürerken, merak edilen bir detay daha cevap buldu.
8.05.2024 Haberler
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri gündemde: Elindeki morlukların sırrı çözüldü
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri gündemde: Elindeki morlukların sırrı çözüldü Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun hayatta olup olmadığıyla ilgili tartışmalar sürerken, merak edilen bir detay daha cevap buldu.
8.05.2024 Gündem
Açık arttırmaya çıkarılan eserin İtalyan ressam Caravaggio'nun kayıp tablosu olduğu doğrulandı
Açık arttırmaya çıkarılan eserin İtalyan ressam Caravaggio'nun kayıp tablosu olduğu doğrulandı 2021'de 1,500 euro başlangıç fiyatıyla açık arttırmayla sunulan tablonun ünlü İtalyan ressam Caravaggio'nun kayıp eserlerinden biri olduğu anlaşıldı.
7.05.2024 Dünya
Böyle vicdansızlık görülmedi! Ölmüş çocuğun fotoğrafını kullandı, para topladı
Böyle vicdansızlık görülmedi! Ölmüş çocuğun fotoğrafını kullandı, para topladı Ümraniye'de bir dolandırıcı, daha önce kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Yahya Karakuş'un fotoğraflarını ve hastalığını kullanarak sosyal medya üzerinden para topladı. Oğlunu kız gibi gösterip yardım toplayan dolandırıcıyı fark eden anne Figen Karakuş isyan etti.
5.05.2024 Gündem
Sanat ve Antika Fuarı’na yoğun ilgi
Sanat ve Antika Fuarı’na yoğun ilgi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Demos Fuarcılık tarafından Fuar İzmir’de düzenlenen İzmir Sanat ve Antika Fuarı, İzmirli sanatseverlerden büyük ilgi görüyor.
4.05.2024 Ege
Mayısta ‘rüya’ ve ‘yıldız’
Mayısta ‘rüya’ ve ‘yıldız’ Milliyet Sanat mayıs sayısında “Bir Rüya Açılır” sergisinden yola çıkarak Aida Mahmudova’nın sanatını kapağına taşırken 4 Mayıs Dünya Star Wars Günü vesilesiyle hayranlarına poster hediye ediyor.
2.05.2024 Kültür Sanat
Bakan Göktaş'tan 'Devriamber’ sergisine ziyaret! 'Bizim için bu sergi çok kıymetli'
Bakan Göktaş'tan 'Devriamber’ sergisine ziyaret! 'Bizim için bu sergi çok kıymetli' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, gazeteci Hande Fırat'ın resim, heykel, yerleştirmeler ve dijital eserlerden oluşan 'Devriamber' sergisini ziyaret etti.
29.04.2024 Haberler
Bakan Göktaş'tan 'Devriamber’ sergisine ziyaret! 'Bizim için bu sergi çok kıymetli'
Bakan Göktaş'tan 'Devriamber’ sergisine ziyaret! 'Bizim için bu sergi çok kıymetli' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, gazeteci Hande Fırat'ın resim, heykel, yerleştirmeler ve dijital eserlerden oluşan 'Devriamber' sergisini ziyaret etti. Bakan Göktaş, "Bizim için bu sergi çok kıymetli. Çünkü bir kız çocuğunun, bir kadının da hikayesini anlatıyor. Ebeveyn kaybı yaşamış insanlarımızın yas sürecini ve akabinde kökleşme ve aile bağlarının ne kadar farklı yaşandığını da anlatıyor." dedi.
29.04.2024 Gündem
Yıldızlar karması hayallerine yürüyor
Yıldızlar karması hayallerine yürüyor Coca-Cola Vakfı’nın desteği, Ahbap Derneği ve Özel Sektör Gönüllüleri Derneği’nin iş birliğiyle hayata geçirilen Yıldızlar Karması Programı’nın kazananları törende tanıtıldı.
29.04.2024 Ekonomi
Dev derbide Volkan Bayarslan'ın kırmızı kart kararı doğru mu? Eski hakemlerden cevap geldi
Dev derbide Volkan Bayarslan'ın kırmızı kart kararı doğru mu? Eski hakemlerden cevap geldi Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Derbinin tartışmalı kararlarını eski hakemler yorumladı.
28.04.2024 Fenerbahçe
Yıldız yağmuru
Yıldız yağmuru  Sanatın tüm renkleri İş Sanat sahnesinde bir araya geliyor. Sezonun sürprizi ise Türkiye İş Bankası’nın bir asırlık tarihini Plácido Domingo, Murat Karahan ve Elena Stikhina’nın aynı sahneyi paylaşacağı gala konseri ile kutlaması.
28.04.2024 Kültür Sanat
Şırnak’ta öğrenciler Gazzeli çocuklar için çizdi
Şırnak’ta öğrenciler Gazzeli çocuklar için çizdi Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Filistin’de yaşanan katliamı ve Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek amacıyla “Gazze’de Çocuk Olmak” adlı bir resim sergisi düzenlendi.
27.04.2024 Kültür Sanat
Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'dan İstanbul trafiğine motosikletli çözüm!
Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'dan İstanbul trafiğine motosikletli çözüm! Son olarak 'Çöp Adam' adlı yapımla ekranlara gelen ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün eşi Neslişah Alkoçlar ile Bebek'te kameralara yansıdı. Motosiklet üzerinde görüntülenen çift, İstanbul trafiğine çözüm bulduklarını söyledi.
26.04.2024 Cadde
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı CNN TÜRK’te Gece Görüşü programının moderatörü ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın resim, heykel, yerleştirmeler ve dijital eserlerden oluşan 'Devriamber' sergisi açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönderdiği mesajda gazeteci Fırat’ı tebrik ederek, “Başarılı gazeteci kimliğinin yanı sıra sergi vesilesi ile sanatçı yönünü de tanıma fırsatı bulduğumuz Hande Fırat'ı tebrik ediyor kendisine meslek ve sanat hayatında da muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
25.04.2024 Haberler
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı CNN TÜRK’te Gece Görüşü programının moderatörü ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın resim, heykel, yerleştirmeler ve dijital eserlerden oluşan 'Devriamber' sergisi açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönderdiği mesajda gazeteci Fırat’ı tebrik ederek, “Başarılı gazeteci kimliğinin yanı sıra sergi vesilesi ile sanatçı yönünü de tanıma fırsatı bulduğumuz Hande Fırat'ı tebrik ediyor kendisine meslek ve sanat hayatında da muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
Bakan Tekin şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın sergisini gezdi
Bakan Tekin şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın sergisini gezdi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın açtığı resim sergisini gezdi.
24.04.2024 Eğitim
Sürpriz hediye! Erdoğan talimat verdi: Kesinlikle bana unutturmayın
Sürpriz hediye! Erdoğan talimat verdi: Kesinlikle bana unutturmayın Ankara'da lösemiye yakalandıktan sonra resim yapmaya başlayan ve hastalığı yenen Buğlem Yılmaz (12), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, annesi Tenzile Erdoğan ile çekilen fotoğrafın karakalem çalışmasını hediye etti.
24.04.2024 Gündem
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı Erasmus+ değişim programı çerçevesinde Japonya, Polonya, Portekiz ve Yunanistan’dan Türkiye’ye gelen 9 öğretmen ve 12 ortaokul öğrencisi, ebru çalışması yaptı.
24.04.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Resim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.