Rım

Rım

Son dakika RIM haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan RIM gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan RIM haber sayfamızda...

Rım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 875 rım haberi bulunmuştur.
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Avustralya’da golf topu büyüklüğünde dolu yağdı!
Avustralya’da golf topu büyüklüğünde dolu yağdı! Avustralya’nın Yeni Güney Galler eyaletinde dolu yağışı etkili olurken Queensland ve Victoria eyaletinde ise şiddetli fırtınada ağaç devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
26.12.2023 Dünya
Cameron Diaz: Evli çiftlerin ayrı yataklarda uyumasını normalleştirmeliyiz!
Cameron Diaz: Evli çiftlerin ayrı yataklarda uyumasını normalleştirmeliyiz! Son olarak 'Annie' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Cameron Diaz, sekiz yıl önce Benji Madden ile hayatını birleştirmişti. Diaz, katıldığı bir programda evli çiftlerin ayrı yatak odalarında uyumanın normalleştirilmesi gerektiğini savunarak, duyanları şaşırttı.
21.12.2023 Cadde
Hac Suresi Okunuşu ve Anlamı - Hac Suresi Türkçe Okunuşu, Arapça Yazılışı, Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali
Hac Suresi Okunuşu ve Anlamı - Hac Suresi Türkçe Okunuşu, Arapça Yazılışı, Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali Hac, Müslümanlar için farz kılınan ibadetler arasında yer almaktadır. Kur’an-ı Kerim’de de bu ibadetin bahsedildiği bir sureye yer verilmektedir. Hac Suresi Kur'an-ı Kerim'in 22. suresidir. Toplamda 78 sureden oluşmaktadır. Ayetlerinin birçoğunun Mekke ’de, bir kısmı ise Medine döneminde indirildiğine inanılmaktadır. Okuması faziletli sureler arasındadır. Surede kıyamet gününden, peygamberlerden de bahsedilmektedir. Hac Suresi Türkçe okunuşu, Arapça yazılışı, anlamı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Amiralin gözleri test edildi
Amiralin gözleri test edildi TCG Anadolu’nun Kats testleri, iki F-16 savaş uçağı ile yapıldı. Donanmanın amiral gemisine, açık denizlere açıldığında 2 firkateyn, hücümbot, denizaltı ve savaş uçaklarından oluşan bir koruma filosu eşlik edecek.
19.04.2023 Gündem
Nüfusları yaşlanan ülkeler doğum oranını artırmak için neler yapıyor?
Nüfusları yaşlanan ülkeler doğum oranını artırmak için neler yapıyor? Çin’in nüfusunun 62 yıldır ilk kez azaldığını açıklamasından kısa süre sonra Japonya Başbakanı Fumio Kişida da ülkesindeki düşük doğum oranlarının ve nüfusun yaşlanmasının “acil bir risk” teşkil ettiği konusunda uyarılarda bulundu.
26.01.2023 Dünya
Dereler taştı seralar suya gömüldü
Dereler taştı seralar suya gömüldü Antalya’nın Kumluca ve Finike ilçelerinde meydana gelen selde dereler taştı, köprüler yıkıldı, seraları, evleri ve iş yerlerini su bastı. 497 araç, 100 konut, 920 iş yeri hasar gördü. Domates seralarının sular altında kaldığı Kumluca’da vatandaş ‘afet bölgesi’ ilan edilmesini istedi.
13.12.2022 Gündem
Sel vuran Antalya'ya bir uyarı daha! 'Çok kuvvetli yağışlar bekliyoruz'
Sel vuran Antalya'ya bir uyarı daha! 'Çok kuvvetli yağışlar bekliyoruz' Dün akşam Antalya'da sabaha kadar devam eden şiddetli yağıların ardından bölge için yeni bir açıklama yapıldı. Antalya'da kuvvetli yağışlar beklenirken bu kez 'çeşme suyu' konusunda uyarı yapıldı. İşte bölgede son durum...
12.12.2022 Gündem
Antalya’nın iki ilçesinde sel felaketi! 'Evlerinizden çıkmayın' uyarısı
Antalya’nın iki ilçesinde sel felaketi! 'Evlerinizden çıkmayın' uyarısı Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde akşam saatlerinde etkisini artıran yağmur, gece sel felaketine dönüştü. Taşan derelerden akan sel suları ile park halindeki otomobiller sürüklenirken, her iki ilçede çok sayıda ev ve iş yerinin zemin ve bodrum katlarını su bastı. Antalya Valisi Ersin Yazıcı su altında kalan serasına kontrole giden bir kişinin krizi geçirerek hayatını kaybettiği söyledi.
12.12.2022 Gündem
Kadınlar oyunu baştan yazıyor
Kadınlar oyunu baştan yazıyor Devlet Tiyatroları’nın bu yıl ilkini düzenlediği “Uluslararası Kadın Oyun Yazarları Tiyatro Festivali” sanat tarihindeki yerlerini kendi cümleleriyle yazmak için hâlâ yolda olan kadınları bir araya getirdi.
20.11.2022 Kültür Sanat
Dünyanın tüm kadınları sahnede buluşuyor
Dünyanın tüm kadınları sahnede buluşuyor Devlet Tiyatroları bu yıl ilki düzenlenecek Uluslararası Kadın Oyun Yazarları Tiyatro Festivali’nin duyurusunu gerçekleştirdi.
4.11.2022 Kültür Sanat
Hayat ile sanat birleşiyor
Hayat ile sanat birleşiyor Pandemi karşısında insanlığın reaksiyonlarını bir uçak yolculuğuna sığdıran “Emergency Declaration/Acil İniş” dünya ülkelerini kapsayan sivri eleştiri okları fırlatıyor.
9.09.2022 Kültür Sanat
Milli boksör Ayşe Çağırır dünya şampiyonu oldu
Milli boksör Ayşe Çağırır dünya şampiyonu oldu Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 48 kiloda mücadele eden Fenerbahçeli milli boksör Ayşe Çağırır, final maçında karşılaştığı Kazakistanlı rakibi Alua Balkibekova’yı mağlup ederek Dünya şampiyonu oldu.
19.05.2022 Diğer
Milli boksör Ayşe Çağırır, son 16’ya yükseldi
Milli boksör Ayşe Çağırır, son 16’ya yükseldi Milli boksör Ayşe Çağırır, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Özbek rakibi Marjona Savrieva’yı mağlup ederek son 16’ya adını yazdırdı.
10.05.2022 Diğer
Son dakika: Işıtan Gün sessizliğini bozdu! Olay Fatih Terim sözleri
Son dakika: Işıtan Gün sessizliğini bozdu! Olay Fatih Terim sözleri Burak Elmas yönetiminde yer alan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Işıtan Gün uzun süren sessizliğini bozdu. Işıtan Gün, Fatih Teirm'den transfer sürecine kadar birçok konuda flaş açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...
31.03.2022 Galatasaray
Korkunç olay! Kuzen katili, 4 aylık hamile eşini de öldürüp gömmüş
Korkunç olay! Kuzen katili, 4 aylık hamile eşini de öldürüp gömmüş Mersin’de 10 gün önce eşinin kuzenini öldürmekten tutuklanan yabancı uyruklu cinayet zanlısının kayıp olarak aranan 4 aylık hamile karısını da öldürüp, evlerinin arkasındaki sazlığa gömdüğü ortaya çıktı. Polisin titiz çalışması ile çözülen ikinci cinayetin ardından olayla ilgili aynı aileden 6 şüpheli daha gözaltına alındı.
19.01.2022 Gündem
Görkemli gecede anlamlı mesajlar
Görkemli gecede anlamlı mesajlar 25. Altın Objektif Ödülleri’ne katılan ünlü isimler, verdikleri anlamlı mesajlarla geceye damga vurdu
29.09.2021 Cadde
James Bond ‘kadın mı olmalı erkek mi’ tartışmasında son nokta!
James Bond ‘kadın mı olmalı erkek mi’ tartışmasında son nokta! Daniel Craig'in beşinci ve son kez James Bond karakterini canlandırmasının ardından uzun süredir devam eden, "Yeni James Bond kadın mı olacak yoksa erkek mi?" tartışmalarına son noktayı, filmin yapımcısı Barbara Broccoli koydu. Gündem yaratan açıklamaların ardından sinema eleştirmenlerinden de peş peşe yorumlar geldi. İşte sinema tarihinin en tanınan casusunun kaderini belirleyecek tartışma...
28.09.2021 Kültür Sanat
İrin Cerahat' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'irin Cerahat' Yanıtları
İrin Cerahat' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'irin Cerahat' Yanıtları Bulmacalarda daha açıklayıcı olması nedeniyle sorular birden fazla kelimeyle sorulur. İrin cerahat da bu kelimeler arasında yer alıyor. Bağışıklık sisteminin bozulmasıyla dokularda ortaya çıkan koyu renkli sıvılara irin ya da cerahat denir. İrin cerahat bulmaca cevabı nedir? Sizin için bulmacada irin cerahat yanıtlarını harf sırasına göre ayrıntılı olarak listeledik.
6.05.2021 Oyun
Büyük Kanyon'daki 400 bizonu öldürecek gönüllüler aranıyor
Büyük Kanyon'daki 400 bizonu öldürecek gönüllüler aranıyor ABD'de Milli Park Hizmeti (NPS), Arizona eyaletinde yer alan Büyük Kanyon'daki yüzlerce bizonu öldürecek gönüllüler arıyor.
2.05.2021 Dünya
Tek hece (aşk) şiiri - Cemal Safi
Tek hece (aşk) şiiri - Cemal Safi Türk şair Cemal Safi, 15 Ekim 1938 tarihinde Samsun’da dünyaya geldi. 38 yaşından sonra şiirlerini yazmaya başladı. Şiirlerini ilk defa Orhan Gencebay besteledi. Şairin bir çok şiiri tanınmaktadır. Tek hece şiirinde de şair aşk ve sevgi temasını işlemektedir. İşte Tek hece şiiri sözleri.
3.11.2023 Şiirler
Kürtaj olan kadın narkoz etkisiyle çocuklarını hastanede unuttu
Kürtaj olan kadın narkoz etkisiyle çocuklarını hastanede unuttu Adana'da, kürtaj olmak için kızı Ayşe el-Ali (14) ve oğlu Yusuf (3) ile hastaneye gelen Suriye uyruklu Rim el-Ali (31), çocuklarını bırakıp, gitti. Çocuklar polis ekiplerince emniyete götürülürken, annelerine ulaşıldı. Rim el-Ali, ifadesinde narkozun etkisiyle çocuklarını unuttuğunu söyledi.
14.04.2021 Haberler
Kürtaj olan kadın narkoz etkisiyle çocuklarını hastanede unuttu
Kürtaj olan kadın narkoz etkisiyle çocuklarını hastanede unuttu Adana'da, kürtaj olmak için kızı Ayşe el-Ali (14) ve oğlu Yusuf (3) ile hastaneye gelen Suriye uyruklu Rim el-Ali (31), çocuklarını bırakıp, gitti. Çocuklar polis ekiplerince emniyete götürülürken, annelerine ulaşıldı. Rim el-Ali, ifadesinde narkozun etkisiyle çocuklarını unuttuğunu söyledi.
14.04.2021 Gündem
Shimao – Dalga
Shimao – Dalga Çin'in Tianjin kentinde Lacime Architects tarafından hayata geçirilen ve deniz ile karanın birleştiği noktada yükselen kültür merkezi ShimaoDalga’nın tasarımında, doğa ile diyalog kurmak hedefiyle “su damlası” ve “dalga” kavramlarından yola çıkılmış.
30.04.2021 Mimarlık

Benzer Haber Etiketleri

Rım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.