Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o iş adamlarına sert uyarı! "Vatana ihanettir..."
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o iş adamlarına sert uyarı! "Vatana ihanettir..." Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Muş İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, "Şimdi Türkiye'ye yeni bir kumpas uygulamaya çalışıyorlar. Bazı haberler alıyorum, bazı sinyaller alıyorum, bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretlerinin olduğunu duyuyorum, buradan kabineye sesleniyorum. Bunların hiçbirine çıkış için asla izin vermemelisiniz. Bu ülkede kazanıp varlıklarını yurt dışına çıkarmaya çalışanlara iyi nazarla bakamayız. Bu adım vatana ihanettir" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gidici olduğunu dile getiren Erdoğan, "Kasetle gelen dekontla gider" diye konuştu.
3.12.2017 Siyaset
Çavuşoğlu: Rıza Sarraf için ABD'ye iki kez nota verildi!
Çavuşoğlu: Rıza Sarraf için ABD'ye iki kez nota verildi! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rıza Sarraf için Türkiye'nin ABD'ye ikinci kez nota verildiğini açıkladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rıza Zarrab hakkında Türkiye’nin ABD’ye verdiği notaya ilişkin yaptığı açıklamasında, "Avukatlarının ulaşamadığı bilgileri çıkınca gazetelere de yansıdı, 6 gün sonra değil. Daha ikinci günde biz aynı günde yazılı bir notayla sorduk. Bu bizim vatandaşımızdır ve böyle haberler var, bunun durumu nedir. Aradan 3-4 gün geçti. ABD’den herhangi bir ses çıkmadı." dedi.
11.09.2019 Haberler
'Rıza Zarraf'ı en kısa süre içerisinde bırakacaklar'
'Rıza Zarraf'ı en kısa süre içerisinde bırakacaklar' CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "İranlı işadamı Rıza Zarraf'ı bırakmak zorunda kalacaklar. En kısa süre içerisinde bırakacaklar. Bırakmazlarsa başlarına neler geleceğini bildikleri için bütün bu yargıyı kumpas edip Rıza'yı kurtarmaya çalışıyorlar" dedi.
24.02.2014 Siyaset