Şakalaşma

Şakalaşma

Son dakika şakalaşma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şakalaşma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şakalaşma haber sayfamızda...

Şakalaşma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 151 şakalaşma haberi bulunmuştur.
Umut Bozok'un el hareketi çok konuşuldu! Golcü futbolcudan açıklama geldi
Umut Bozok'un el hareketi çok konuşuldu! Golcü futbolcudan açıklama geldi Bordo-mavili takımın dün akşam Sivasspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada Umut Bozok'un yaptığı el hareketi tepki çekmişti. Golcü futbolcudan konuyla ilgili açıklama geldi.
13.04.2024 Trabzonspor
Erkek öğrenci yurdunda 10 çocuğa taciz ve istismar! 'Duyulmasın diye elektrik süpürgesini açtı'
Erkek öğrenci yurdunda 10 çocuğa taciz ve istismar! 'Duyulmasın diye elektrik süpürgesini açtı' Antalya’nın Alanya ilçesinde özel bir yurtta kalan 10 erkek öğrenciye yönelik taciz ve istismarda bulunduğu iddia edilen eğitmen G.R.U. (21) hakkında toplam 94 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
6.03.2024 Gündem
Doğan Alemdar: Montella hocamız orada bulunma ve o hisleri yaşama fırsatı tanıdı
Doğan Alemdar: Montella hocamız orada bulunma ve o hisleri yaşama fırsatı tanıdı Rennes'den sezon başında Fransa Ligue 2 ekibi Troyes'a kiralanan 21 yaşındaki milli kaleci Doğan Alemdar, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
14.11.2023 Dünyadan Futbol
Bismil’de 3 kişinin öldüğü olayda kan donduran görüntü
Bismil’de 3 kişinin öldüğü olayda kan donduran görüntü Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde dün husumetli iki aile arasında çıkan silahlı çatışma sonucu 3 kişinin öldüğü olaya ait kan donduran görüntü ortaya çıktı.
19.09.2023 Haberler
Bismil’de 3 kişinin öldüğü olayda kan donduran görüntü
Bismil’de 3 kişinin öldüğü olayda kan donduran görüntü Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde dün husumetli iki aile arasında çıkan silahlı çatışma sonucu 3 kişinin öldüğü olaya ait kan donduran görüntü ortaya çıktı.
19.09.2023 Gündem
Diyarbakır'da bir yıldır süren kan davasında kan aktı
Diyarbakır'da bir yıldır süren kan davasında kan aktı Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde husumetli iki aile arasında bir yıldır süren kan davasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olaya ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.
18.09.2023 Haberler
Diyarbakır'da iki aile arasında silahlı kavga: 3 ölü, 1 yaralı
Diyarbakır'da iki aile arasında silahlı kavga: 3 ölü, 1 yaralı Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde husumetli iki aile arasında bir yıldır süren kan davasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olaya ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.
18.09.2023 Gündem
Bayrampaşa’da 15 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü
Bayrampaşa’da 15 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü İstanbul Bayrampaşa’da 15 yaşındaki genç parkta kavga ettiği arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 13 yaşındaki şüpheli ise polis ekiplerince yakalanarak emniyete götürüldü.
1.03.2023 Haberler
Şakalaşma ölümle bitti! 13 yaşında arkadaş katili oldu
Şakalaşma ölümle bitti! 13 yaşında arkadaş katili oldu Bayrampaşa'da parkta iki çocuğun şakalaşmasıyla başlayan kavgada 15 yaşındaki Ö.F.D. hayatını kaybetti.
1.03.2023 Gündem
Arkadaşını şakalaşırken öldüren zanlıya müebbet hapis
Arkadaşını şakalaşırken öldüren zanlıya müebbet hapis Kocaeli’de, arkadaşının evinde sırtından vurulan Tufan Korkmaz’ın (36) ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan Erman Korucuoğlu, karar duruşmasında “Silahla şakalaştığımız sırada yanlışlıkla ateş aldı” dedi. Korucuoğlu, müebbet hapse çarptırıldı.
20.12.2022 Gündem
Erden Timur'dan transfer ve Dembele açıklaması!
Erden Timur'dan transfer ve Dembele açıklaması! Galatasaray Kulübü Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Antalya kampında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Erden Timur, sarı-kırmızılıların transfer gündemini değerlendirdi ve Moussa Dembele ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Galatasaray
Arkadaşların silahla şakalaşması kanlı bitti! Kafasından vuruldu
Arkadaşların silahla şakalaşması kanlı bitti! Kafasından vuruldu İstanbul Küçükçekmece’de iki arkadaş silahla şakalaştığı sırada silah ateş aldı. Kafasına kurşun isabet eden şahıs hayatını kaybederken, arkadaşı kaçtı.
11.12.2022 Gündem
Genç kızları korumak isterken öldürüldü! Acılı baba olayı anlattı
Genç kızları korumak isterken öldürüldü! Acılı baba olayı anlattı Afyonkarahisar’da rahatsız edilen genç kızları korumak isterken öldürülen 36 yaşındaki Engin Taş'ın babası Zeki Taş, oğlunun katillerinin hak ettikleri cezayı almalarını isteyerek vahşeti anlattı.
3.12.2022 Gündem
Esenler’de 'şakalaşma' cinayeti: 17 yaşındaki genç öldü
Esenler’de 'şakalaşma' cinayeti: 17 yaşındaki genç öldü Esenler'de, bir grup arkadaş iddiaya göre şakalaşırken ellerindeki tabanca patladı. Tabancadan çıkan merminin kalbine isabet ettiği belirtilen Kenan Çeliktenyıldız (17) hayatını kaybetti. Olaya ilişkin yaşları 18'den küçük 8 kişi gözaltına alındı.
2.12.2022 Gündem
TEM’de akılalmaz kaza: Şakalaşırken motosikletten düştüler
TEM’de akılalmaz kaza: Şakalaşırken motosikletten düştüler TEM Otoyolu, Gaziosmanpaşa mevkiinde seyir halinde olan iki motosiklet, sürücülerinin şakalaşma maksadıyla birbirlerine tekme savurmasının üzerine kaza yaptı. Kazada iki kişi ağır yaralandı.
7.11.2022 Haberler
TEM’de akılalmaz kaza: Şakalaşırken motosikletten düştüler
TEM’de akılalmaz kaza: Şakalaşırken motosikletten düştüler TEM Otoyolu, Gaziosmanpaşa mevkiinde seyir halinde olan iki motosiklet, sürücülerinin şakalaşma maksadıyla birbirlerine tekme savurmasının üzerine kaza yaptı. Kazada iki kişi ağır yaralandı.
7.11.2022 Gündem
Gülşen hakim karşısında!
Gülşen hakim karşısında! Halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan hakkında dava açılan şarkıcı Gülşen Çolakoğlu ilk kez hakim karşısına çıktı. Kararını açıklayan mahkeme Gülşen'in imza atma şeklindeki adli kontrol tedbiri kaldırıldı. Şarkıcının yurt dışına çıkış yasağı ise devam ediyor.
21.10.2022 Haberler
Thodex davasında yeni gelişme! Sanıklar kendilerini böyle savundu
Thodex davasında yeni gelişme! Sanıklar kendilerini böyle savundu Kripto para borsası “Thodex” üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle firari Faruk Fatih Özer'in de aralarında bulunduğu 21 sanığın 40 bin 564'er yıla kadar hapis talebiyle yargılandığı davaya devam edildi. 30 Ağustos’ta Arnavutluk’ta yakalanan Faruk Fatih Özer hakkındaki kırmızı bülten kararının devamına karar veren mahkeme infazın da beklenmesine karar verdi.
23.09.2022 Gündem
Şakalaşırken arkadaşını kalbinden vurdu
Şakalaşırken arkadaşını kalbinden vurdu İstanbul Esenyurt’ta, 3 arkadaşı ile evde şakalaşırken, tabancanın ateş alması sonucu 16 yaşındaki Müslüm Kurşun, hayatını kaybetti. 3 şüphelinin vurulan arkadaşlarını dışarıda yaralanmış süsü vermek için olay sonrası apartman dışına çıkarttıklarını tespit edildi.
20.09.2022 Haberler
Survivor'ı karıştıran tekme! Adem ve Atakan birbirlerine girdi
Survivor'ı karıştıran tekme! Adem ve Atakan birbirlerine girdi Tv8'de yayınlanan Survivor All Star'da 6 Haziran Pazartesi akşamı, haftanın dördüncü ve son dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllüler takımı, hem dokunulmazlık hem de ödül için karşı karşıya geldi. Oyun sırasında Adem ile Atakan arasında gerilim tırmandı, iki takım arasında tansiyon yükseldi. İşte Survivor son bölümde yaşananlar...
7.06.2022 Cadde
Tabancayla şakalaşırken arkadaşını vurdu!
Tabancayla şakalaşırken arkadaşını vurdu! Karaman’da dün kasap Mehmet K. (36), dükkanına gelen arkadaşı Tansu Keser’i (36) tabanca ile şaka yaparken vurdu. Keser tedavisinin ardından taburcu edilirken, gözaltına alınan Mehmet K., arkadaşının şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.
18.05.2022 Gündem
Sevgilisi ile tartışırken Edanur'u öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi
Sevgilisi ile tartışırken Edanur'u öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi Antalya'da kafede çalışan sevgilisi Sıla P. (21) ile tartıştığı sırada garsonlardan Edanur Demir'i (17) tabancayla öldüren Semih Melih Dönmez'in (22), ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istendi.
22.04.2022 Gündem
Ayça Varlıer, New York sokaklarında çekim yaptı
Ayça Varlıer, New York sokaklarında çekim yaptı Oyunculuk kariyerini uluslararası boyuta taşımak için uzun süredir New York’ta bulunan Ayça Varlıer, yönetmenliğini Samrat Chakrabarti’nin yaptığı kısa filmde rol aldı.
1.04.2022 Cadde
Liseli gençlerin şakası iki gencin ölümü ile sonuçlandı
Liseli gençlerin şakası iki gencin ölümü ile sonuçlandı Ankara'nın Polatlı ilçesinde lise öğrencileri arasında yaşanan bir şakalaşma sonrası iki genç intihar etti. İlçede bir lise öğrencisinden de haber alınamadığı iddia edildi.
31.03.2022 Gündem
Dezenfektanla yakılarak hayatını kaybeden çocuğun acılı annesi: 'Oğlum kasten yakıldı'
Dezenfektanla yakılarak hayatını kaybeden çocuğun acılı annesi: 'Oğlum kasten yakıldı' Bursa’da mahallesine gelen İsmail K. tarafından sokak ortasında dezenfektanla ateşe verildikten sonra hayatını kaybeden Burak Altun’un acılı annesi konuştu. Şüpheliyle oğlunun arkadaş olmadığını, olayın kasten yapıldığını ileri sürdü. Öte yandan Altun ailesi, ihmaller zinciri olduğunu iddia ettikleri olayla ilgili birçok kurumdan şikayetçi oldu.
27.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şakalaşma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.