Sandalye

Sandalye

Son dakika sandalye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sandalye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sandalye haber sayfamızda...

Sandalye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.638 sandalye haberi bulunmuştur.
İstanbul'da kuyumcu soygunu!  Kaçan şüpheliyi çevredekiler yakaladı
İstanbul'da kuyumcu soygunu! Kaçan şüpheliyi çevredekiler yakaladı Küçükçekmece’de kuyumcu dükkanını soyan 3 kişiden biri çevredekiler tarafından yakalanarak dövüldü. Bu sırada kuyumcu silahını çekerek defalarca ateş etti. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda ise 3 soyguncudan biri kapı önünde yakalanıp dövülürken silah çeken diğer 2 soyguncuyu esnaf sandalye ile kovalıyor.
24.04.2024 Gündem
Yargı'da Ilgaz kaçırıldı! Osman kanlı planı kabul etti
Yargı'da Ilgaz kaçırıldı! Osman kanlı planı kabul etti Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Ekipler Kartal, Rıdvan ve Erbil'in cansız bedenlerine ulaştı. Ilgaz ve İclal, Eren'den şüphelenerek ifadesini aldı. Efe, Tuğçe'ye evlenme teklifi etti. Ilgaz kaçırıldı. İşte 'Yargı'nın 90. bölüm özeti...
22.04.2024 Cadde
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile planlanan görüşmeye ilişkin açıklama
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile planlanan görüşmeye ilişkin açıklama Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Sayın Cumhurbaşkanı ile yapacağım toplantının gündemini kendi adıma oluşturup Sayın Cumhurbaşkanından randevu talep edeceğiz. Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil. Biz nezaket görüşmesini bayramda telefonda yaptık” dedi.
18.04.2024 Gündem
İzmir'de yaşadığı apartmanda saldırıya uğradı! Sesini duyurmak için pankart astı
İzmir'de yaşadığı apartmanda saldırıya uğradı! Sesini duyurmak için pankart astı İzmir'de 19 yıldır yaşadığı apartmanın görevlisi Maşallah Baltacı (47) tarafından darbedildiğini iddia eden site sakini Aysun Bodur (55), sesini duyurmak için oturduğu daireye pankart asıp, yaşadıklarını anlattı. Bodur, darp raporu alıp, apartman görevlisinin işine son verilmesini isterken, Baltacı ise hakkındaki iddiaları reddetti.
17.04.2024 Gündem
TBMM’de aritmetik değişti
TBMM’de aritmetik değişti Meclis, yaklaşık 1.5 aylık aranın ardından dün yasama mesaisine yeniden başladı.
17.04.2024 Gündem
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak?
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak? ABD'de Cumhuriyetçilerin Başkan adayı, eski başkan Trump hakkında yürüyen çok sayıda dava var. Peki Trump hüküm giyerse ne olacak? Başkan seçilebilir mi, oy kullanabilir mi, kazanırsa hapisten çıkabilir mi?
13.04.2024 Dünya
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor?
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor? Hindistan'da genel seçim maratonu 19 Nisan'da başlayacak. Ülkede seçim bir gün değil, tam altı hafta sürüyor.
12.04.2024 Dünya
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
5.04.2024 Dualar
Akülü tekerlekli sandalye çalan hırsızla ilgili şok detay! Yüzde 54 engelli çıktı
Akülü tekerlekli sandalye çalan hırsızla ilgili şok detay! Yüzde 54 engelli çıktı Amasya’da, yüzde 60 engelli Muharrem Arduç'un (61) akülü tekerlekli sandalyesini çalan ve tespit edilip yakalanan Nihat K.'nin (56) de yüzde 54 bedensel engelli olduğu ortaya çıktı.
5.04.2024 Gündem
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı Beşiktaş’ta ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendiren Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa ‘ihmaller zinciri’ ifadesini kullandı, Yasa, “Sıvı kimyasal yoksa ve katı maddeler yanıyorsa suyla müdahale doğrudur. Fakat, kovadan atılan suyun söndürme etkisi olmaz. Daha yoğun ve fazla miktarda suyla müdahale edilmesi gerekir. Bunun için de yangın dolabı sistemi ya da sabit söndürme sistemleri, yağmurlama sistemleri gibi sistemlerin olması gerekiyordu ki oradaki yangına tam olarak müdahale edilebilsin.” dedi. Yasa, yangın tüpüyle alevlere müdahale ettiğini belirten ve yangından kurtulan işçinin ifadesini de yorumladı, “Yangın tüpleri, yönetmeliklere göre 4 yılda bir değiştirilmek zorundadır. Kamuya açık alanlarda yangın tüplerinin aylık kontrollerinin yapılmasını, kullanıma hazır durumda olmasını istiyoruz ki tüpün çalışmaması veya kullanılamaması durumu meydana gelmesin.” dedi.
5.04.2024 Haberler
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa Beşiktaş'ta ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendirdi.
5.04.2024 Gündem
İmamoğlu yeni dönem görevine başladı
İmamoğlu yeni dönem görevine başladı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni dönem görevine başladı. Makam orasında dua ederek göreve başlayan İmamoğlu daha sonra İBB binası önünde toplanan çalışanlara hitap etti.
4.04.2024 Gündem
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat Dolandırıcıların elektrik, internet, telefon gibi fatura tahsilatı yaptığı sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı. İnternet üzerinde de etkinliklerini artıran bu kaçak merkezler, kredi kartı bilgilerinin ele geçirilmesine de zemin hazırlıyor.
3.04.2024 Ekonomi
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü Yerel seçime katılım oranı yüzde 78 düzeyinde kaldı. 14 Mayıs Genel Seçimi’nde katılım oranı zirve yaparak yüzde 88.92’ye ulaşmıştı. Katılımın düşük olduğu seçimde bazı iller dört ve daha üzeri sayıda partinin ilçe belediyelerini paylaşması nedeniyle rengarenk bir haritaya sahip oldu.
2.04.2024 Gündem
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı Yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
1.04.2024 Gündem
Engel tanımadılar
Engel tanımadılar Antalya Serik’te 32 yıl önce elektrik çarpması nedeniyle iki kolunu kaybeden Bülent Bodur (45) oyunu eşinin yardımıyla kullanıp, zarfı sandığa ağzıyla attı.
1.04.2024 Gündem
Vatandaşın sözü demokrasinin özü
Vatandaşın sözü demokrasinin özü 31 Mart 2024 yerel seçimleri, birbirinden renkli görüntülerle de siyasi tarihimizdeki yerini aldı. Demokrasi neferleri birer sanatçı gibi farklı tablolar yaratarak gözleri şenlendirdi.
1.04.2024 Gündem
İstanbul'da iki ayrı mahalle! Bir tarafta 13, diğer tarafta 19 bin seçmen
İstanbul'da iki ayrı mahalle! Bir tarafta 13, diğer tarafta 19 bin seçmen Fatih'te 31 Mart yerel seçimlerinde Tahtakale Mahallesi'nin 13 seçmeninin bulunması dikkat çekti. İstanbul'daki en düşük seçmene ait olan sandıkta vatandaşlar oy kullanmaya devam ediyor. Öte yandan Avcılar Leyla Bayram İlkokulu'nda oy kullanacak seçmen sayısı Türkiye'deki 922 ilçeden 359'unun nüfusundan daha fazla.
31.03.2024 Gündem
En çok seçmenin kayıtlı olduğu okulda, oy verme yoğunluğu
En çok seçmenin kayıtlı olduğu okulda, oy verme yoğunluğu Avcılar’da 19 bin 249 vatandaşın kayıtlı olduğu Avcılar Leyla Bayram İlkokulu’nda yerel seçimler için oy kullanmaya gelen vatandaşların yoğunluğu havadan görüntülendi.
31.03.2024 Haberler
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz!
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz! P&G, 'Yıldız Anneler' projesi kapsamında 10 paralimpik sporcumuz ve annesini de desteklediğini açıkladı. ‘Her alanda eşit görüyoruz’ misyonuyla hareket ettiklerini belirten P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Turnaoğlu, “Bunu kadın-erkek eşitliği olarak ele almıyoruz. Fiziksel engeli olan sporcuların da desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.
31.03.2024 Diğer
Survivor Adem Kılıçcı: Acun abi hiç umursamadı!
Survivor Adem Kılıçcı: Acun abi hiç umursamadı! 'Survivor 2018' şampiyonu Adem Kılıçcı, 2022'de düzenlenen 'All Star'ın büyük finalinde, SMS sonucu Nisa Bölükbaşı'na kaybetmesi hakkında konuştu. Survivor Adem, fenomen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'ya kırgınlığının nedenini de ilk kez anlattı.
29.03.2024 Cadde
MS ile mücadele eden ünlü oyuncu açıkladı: Beynimde 30 lezyon var!
MS ile mücadele eden ünlü oyuncu açıkladı: Beynimde 30 lezyon var! ABD'li aktris Christina Applegate, üç sene önce MS (Multipl skleroz) hastalığına yakalandığını duyurmuştu. Hastalıkla mücadelesi devam eden ünlü isim, katıldığı bir programda beyninde 30 lezyon bulunduğunu açıkladı.
27.03.2024 Cadde
Moskova saldırısında 100'den fazla kişiyi kurtaran 15 yaşındaki İslam, kahraman oldu
Moskova saldırısında 100'den fazla kişiyi kurtaran 15 yaşındaki İslam, kahraman oldu Konser salonunda yarı zamanlı çalışan Kırgızistanlı çocuk, vestiyer salonundan çıkarak kalabalığa "Sergi alanına koşun! Herkes sergi alanına gitsin" diye bağırdı. İslam Halilov isimli çocuğa Liyakat Madalyası verilecek.
25.03.2024 Dünya
Kan donduran olay! İkizler, kendilerine taşla saldıran amcalarını öldürdü
Kan donduran olay! İkizler, kendilerine taşla saldıran amcalarını öldürdü Konya’da ikizler M.M. (17) ve H.M. (17), kendilerine taşla saldıran husumetli oldukları amcaları Yasin Mutlu'yu (32) bacağından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Mutlu, hayatını kaybetti, gözaltına alınan ikizler ise tutuklandı.
23.03.2024 Gündem
Yataktan kalkamayınca grip sandı, 3 aydır tekerlekli sandalye ile hareket ediyor
Yataktan kalkamayınca grip sandı, 3 aydır tekerlekli sandalye ile hareket ediyor Antalya’da yaşayan Serkan Özdemir (46), sabah işe gitmek için yataktan kalkmak istediğinde bacaklarını hissetmediğini fark etti. İlk etapta soğuk algınlığı sanan, belden aşağısını hissetmeyince hastaneye başvuran Özdemir’e konulan teşhis hayatını şoke etti.
23.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sandalye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.