Sarayköy

Sarayköy

Son dakika Sarayköy haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sarayköy gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sarayköy haber sayfamızda...

Sarayköy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 687 sarayköy haberi bulunmuştur.
Erik üreticisini fırtına vurdu
Erik üreticisini fırtına vurdu Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
Denizli seçiminde son durum! Kazanan isim Bülent Nuri Çavuşoğlu oldu
Denizli seçiminde son durum! Kazanan isim Bülent Nuri Çavuşoğlu oldu Denizli'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'nin adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kazandı. 15 ilçede CHP, 3 ilçede AK Parti 1 ilçede ise Yeniden Refah Partisi seçimi önde bitirdi.
1.04.2024 Gündem
2024 SARAYKÖY SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Denizli Sarayköy Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 SARAYKÖY SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Denizli Sarayköy Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Denizli Sarayköy Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Sarayköy ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Denizli Sarayköy Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Kahreden ölüm! Minik Ali hayatını kaybetti
Kahreden ölüm! Minik Ali hayatını kaybetti Denizli’de muhtar adayının aracıyla elektrikli bisikletin çarpışması sonucu bir çocuk hayatını kaybetti, anne ise yaralandı.
21.03.2024 Gündem
Doğum gününde şehit olmuştu Fırat Der toprağa verildi
Doğum gününde şehit olmuştu Fırat Der toprağa verildi Şırnak'ta görev sırasında geçirdiği trafik kazasında doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der'in (34) cenazesi, memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Şırnak'ta şehit olan Fırat Der için tören düzenlendi
Şırnak'ta şehit olan Fırat Der için tören düzenlendi Şırnak'ta dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memurlarından Fırat Der’in (34) cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Denizli’nin Sarayköy ilçesine uğurlandı.
14.03.2024 Gündem
15 nüfuslu köye 7'nci kez muhtar adayı oldu! 'Yaşayanların yaşları 60'ın üzerinde'
15 nüfuslu köye 7'nci kez muhtar adayı oldu! 'Yaşayanların yaşları 60'ın üzerinde' Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı 7 haneli 15 nüfuslu Asmacık köyünün muhtarı Ahmet Coşar (67), 7'nci dönem için tekrar aday oldu.
19.02.2024 Gündem
Hollanda’ya Manisa seralarından domates ihracatı
Hollanda’ya Manisa seralarından domates ihracatı Türkiye’de jeotermal kaynakları bakımından önemli bir yere sahip olan Manisa bu kaynağı tarımda da kullanarak seracılığın dünyadaki merkezi Hollanda’ya domates ihracatı gerçekleştiriyor. Manisa’nın Salihli ilçesinde bulunan tam otomasyonlu seralarda yüksek verimlilikle ihracata önemli bir katkı sağlandığını belirten Manisa Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, “Avrupa’nın birçok zor pazarlarına, kriterleri zor olan pazarlara ihracat gerçekleştiriyoruz” dedi.
16.01.2024 Ekonomi
İlk kazma vuruluyor
İlk kazma vuruluyor Denizli’nin Sarayköy ilçesinde bulunan ve 2700 yıldır hayatın devam ettiği Attouda Antik Kenti’nde yapılacak kazı çalışmalarının yakın zamanda başlayacağı belirtildi.
13.01.2024 Ege
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Bakan Yumaklı: 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdik
Bakan Yumaklı: 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdik Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2023 yılında 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdiklerini söyledi.
18.12.2023 Gündem
Sarayköy’e dev yatırım
Sarayköy’e dev yatırım Doğa ve çevre dostu yatırımlara imza atmayı sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Sarayköy ilçesinde yapımını tamamladığı atık su arıtma tesisini törenle açtı.
16.12.2023 Ege
Beyaz altının hasadında geri sayım
Beyaz altının hasadında geri sayım Türkiye'de beyaz altın olarak nitelendirilen pamuğun yurt genelinde üretiminde 8. sırada yer alan Denizli'de, hasatta sona yaklaşılıyor. Kentin birçok bölgesinde önceki yıla oranla üretimde verim arttığı pamuk hem üreticileri hem de alıcıları memnun etti.
4.12.2023 Ekonomi
İlk etap tamam!
İlk etap tamam! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nca yap-işlet-devret modeli ile hayata geçirilen Denizli-Aydın Otoyolu’nun 60 ila 140’ıncı kilometreleri arasını içeren 80 kilometrelik bölümü trafiğe açıldı.
4.11.2023 Ege
Denizli-Aydın Otoyolu'nun ilk etabı tamamlandı
Denizli-Aydın Otoyolu'nun ilk etabı tamamlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca yap-işlet-devret modeli ile yapılan Denizli-Aydın Otoyolu'nun 60 ila 140'ıncı kilometreleri arasını içeren 80 kilometrelik bölümü, trafiğe açıldı.
3.11.2023 Ekonomi
İyilik yapmak istedi, feci şekilde can verdi
İyilik yapmak istedi, feci şekilde can verdi Denizli’de, yolda gördüğü lastiğin kazaya neden olmasından endişe eden sürücü, aracından inip lastiği almak istedi. İyilik yapmak için aracından inen sürücü, arkadan gelen aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
14.09.2023 Gündem
25 maganda tek tek yakalandı
25 maganda tek tek yakalandı Denizli’de düğünlerde havaya ateş açarak ortalığı savaş alanına çeviren 25 maganda yakalandı.
11.09.2023 Gündem
Enes'in ölümüyle ilgili 2 çocuk gözaltına alındı
Enes'in ölümüyle ilgili 2 çocuk gözaltına alındı Denizli’nin Sarayköy ilçesinde, iki grup arasında kız meselesi yüzünden çıkan ve 15 yaşındaki Enes Şipal’ın bıçaklanarak öldürüldüğü kavgayla ilgili 2 çocuk gözaltına alındı.
28.08.2023 Gündem
Konser alanında dehşet: 15 yaşındaki Enes hayatını kaybetti
Konser alanında dehşet: 15 yaşındaki Enes hayatını kaybetti Denizli'de konser alanında, bıçaklı kavgada yaralanan Enes Şipal (15), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
28.08.2023 Gündem
SARAYKÖY ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
SARAYKÖY ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN SARAYKÖY ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN KAMULAŞTIRMA İLANI2022/866 Esas Denizli ili, Sarayköy ilçesi, Gerali Mahallesi, 432 parsel (195 ada 58 parsel) sayılı taşınmazın 7...
21.08.2023 Resmi İlanlar
SARAYKÖY ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
SARAYKÖY ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN SARAYKÖY ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN KAMULAŞTIRMA İLANI2023/863 Esas Denizli ili, Sarayköy ilçesi, Kabaağaç mahallesi, 1007 parsel sayılı taşınmazın 9...
21.08.2023 Resmi İlanlar
Kayıp engelli şahıstan sevindiren haber geldi! Sağ olarak bulundu
Kayıp engelli şahıstan sevindiren haber geldi! Sağ olarak bulundu Denizli’nin Sarayköy ilçesindeki ikametinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan zihinsel ve bedensel engelli şahıs bulundu.
15.08.2023 Gündem
Tarlayı sulamak isteyen abi kardeş eşlerinin gözü önünde can verdi!
Tarlayı sulamak isteyen abi kardeş eşlerinin gözü önünde can verdi! Denizli’de tarlalarını sulamak için su kuyusuna inen abi ve ona yardıma giden kardeşi metan gazından zehirlendi. Eşlerinin gözü önünde yaşanan acı olayda ağabey olay yerinde, kardeşi ise hastanede hayatını kaybetti.
18.07.2023 Gündem
Park halindeki araçta tarım işçileri fark etti! Yarı çıplak halde ceset bulundu
Park halindeki araçta tarım işçileri fark etti! Yarı çıplak halde ceset bulundu Denizli'nin Sarayköy ilçesinde tarım işçileri tarafından yol kenarında park edilen aracın yolcu koltuğunda yarı çıplak halde bir erkek cesedi bulundu.
7.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sarayköy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.