Savaş Zafer

Savaş Zafer

Son dakika Savaş Zafer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Savaş Zafer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Savaş Zafer haber sayfamızda...

Savaş Zafer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.364 savaş zafer haberi bulunmuştur.
18 MART TATİL mi, okul var mı? 18 Mart'ta ne oldu, ne günü? 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi?
18 MART TATİL mi, okul var mı? 18 Mart'ta ne oldu, ne günü? 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi? 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü coşkuyla kutlanan tarihlerdendir. Osmanlı İmparatorluğu ile İtilaf Devletleri arasında geçen savaş, zafer ile 1916 yılında sonuçlanmıştır. Peki, 18 Mart tatil mi?
13.03.2024 Bilgi Rehberi
Ezo Sunal'a doğum günü kutlaması
Ezo Sunal'a doğum günü kutlaması Merhum sanatçı Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal, doğum gününü önceki akşam sevdikleriyle kutladı. Ali Sunal paylaşımına, "İyi ki doğdun benim güzelim güzel kardeşim güzel halamız seni seviyorum..." yazdı.
9.01.2024 Cadde
Perihan Savaş, Yılmaz Zafer'i andı: Yaşadığımız sürece bizimlesin
Perihan Savaş, Yılmaz Zafer'i andı: Yaşadığımız sürece bizimlesin Perihan Savaş, 1995'te kaybettiği eşi Yılmaz Zafer'i ölüm yıl dönümünde andı. Savaş, eşiyle yer aldığı fotoğraflarına duygusal not eklemesiyle binlerce beğeni aldı.
10.11.2023 Cadde
Onlar erdi muradına...
Onlar erdi muradına... Perihan Savaş’ın oğlu Savaş Zafer ile Melis Ketenci, Shangri-La Bosphorus Otel’de dünyaevine girdi.
23.01.2023 Cadde
Savaş Zafer ile Melis Ketenci evlendi
Savaş Zafer ile Melis Ketenci evlendi Perihan Savaş'ın Yılmaz Zafer'den olan oğlu Savaş Zafer, geçtiğimiz haftalarda vatani görevini yerine getirmişti. Savaş Zafer, 29'uncu yaş gününde bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Melis Ketenci ile evlendi. Düğün fotoğraflarıyla yoğun ilgi gören çifte, sevenlerinden çok sayıda tebrik mesajları yağdı.
22.01.2023 Magazin
Savaş Zafer ile Melis Ketenci evlendi
Savaş Zafer ile Melis Ketenci evlendi Perihan Savaş'ın Yılmaz Zafer'den olan oğlu Savaş Zafer, geçtiğimiz haftalarda vatani görevini yerine getirmişti. Savaş Zafer, 29'uncu yaş gününde bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Melis Ketenci ile evlendi. Düğün fotoğraflarıyla yoğun ilgi gören çifte, sevenlerinden çok sayıda tebrik mesajları yağdı.
22.01.2023 Cadde
Perihan Savaş'tan kına gecesinde Melis Ketenci'ye altın hediyesi
Perihan Savaş'tan kına gecesinde Melis Ketenci'ye altın hediyesi Oyuncu Perihan Savaş ve 9 Kasım 1995 tarihinde hayatını kaybeden meslektaşı Yılmaz Zafer’in oğlu Savaş Zafer ile dünyaevine girecek olan dijital içerik üreticisi Melis Ketenci, dün akşam kına gecesi organize etti. Geceden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Kınada adet terini buldu, Perihan Savaş müstakbel gelininin avucuna altın bıraktı.
16.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde OĞLU EVLENİYOR Perihan Savaş’ın oğlu Savaş Zafer, önümüzdeki ay Melis Ketenci’yle evlenecek...
30.12.2022 Cadde
Perihan Savaş oğlu Savaş Zafer'i evlendiriyor
Perihan Savaş oğlu Savaş Zafer'i evlendiriyor Oyuncu Perihan Savaş ve 9 Kasım 1995 tarihinde hayatını kaybeden meslektaşı Yılmaz Zafer'in oğlu Savaş Zafer, yeni yılda Melis Ketenci ile dünyaevine giriyor. 28 Mayıs'ta evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin nişan töreninden kareler sosyal medyada gündem olmuştu.
30.12.2022 Cadde
Perihan Savaş'tan 'torun' mesajı
Perihan Savaş'tan 'torun' mesajı Perihan Savaş ile 9 Kasım 1995 tarihinde hayatını kaybeden Yılmaz Zafer'in oğlu Savaş Zafer, geçtiğimiz mayıs ayında Melis Ketenci ile nişanlanmıştı. Usta oyuncu, “Kısmetse ocakta evlenecekler. Savaş’tan da torun bekliyorum” dedi.
12.11.2022 Cadde
Ankara Nire? Çaldağı Nire?
1.08.2022 Mimarlık
Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer ile nişanlısı Melis Ketenci'den mutluluk pozu
Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer ile nişanlısı Melis Ketenci'den mutluluk pozu Perihan Savaş'ın Yılmaz Zafer'den olan oğlu Savaş Zafer, geçtiğimiz haftalarda vatani görevini yerine getirmişti. Şimdilerde Melis Ketenci ile düğün hazırlıkları yapan Savaş Zafer, müstakbel eşiyle arkadaşlarının nişan kutlamasına katıldı. Zafer ile poz veren Ketenci, bu kareyi takipçileriyle paylaştı.
21.07.2022 Cadde
Perihan Savaş'ın duygusal anları! Oğlu Savaş terhis oldu
Perihan Savaş'ın duygusal anları! Oğlu Savaş terhis oldu Son olarak Fox TV'de izleyici karşısına çıkan 'İyilik' dizisinde boy gösteren Perihan Savaş'ın Yılmaz Zafer'den olan oğlu Savaş Zafer, geçtiğimiz haftalarda asker olmuştu. Bedellik askerlik yapan oğlunu almak için İskenderun'a giden usta oyuncu, oğluna kavuştuğu anlarda gözyaşlarını tutamadı. Savaş, bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
7.07.2022 Cadde
Perihan Savaş'tan kamuflajlı paylaşım! 'Kuzularım'
Perihan Savaş'tan kamuflajlı paylaşım! 'Kuzularım' Bir süredir Fox ekranlarında yayınlanan 'İyilik' adlı dizide rol alan Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer, uzun yıllardır aşk yaşadığı Melis Ketenci ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Evlilik hazırlıkları yapan Zafer, geçtiğimiz haftalarda asker oldu. Usta oyuncu, şimdilerde vatani görevini yapan oğlu ve müstakbel gelini Ketenci'nin kamuflajlı pozlarını takipçileriyle paylaştı.
21.06.2022 Cadde
Perihan Savaş oğlu Savaş Zafer'i askere uğurladı!
Perihan Savaş oğlu Savaş Zafer'i askere uğurladı! Perihan Savaş'ın 1995 yılında hayatını kaybeden Yılmaz Zafer'den dünyaya gelen oğlu Savaş Zafer, geçtiğimiz haftalarda uzun yıllardır aşk yaşadığı Melis Ketenci ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Daha önce henüz düğün tarihinin belli olmadığını açıklayan Zafer, asker yolcusu oldu. Usta oyuncu, oğlunu askere uğurladıkları anları takipçileriyle paylaştı.
13.06.2022 Cadde
Savaş Zafer ile Melis Ketenci'den evlilik yolunda ilk adım
Savaş Zafer ile Melis Ketenci'den evlilik yolunda ilk adım Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer, geçen kasım ayında sevgilisi Melis Ketenci’ye sürpriz yaparak evlilik teklifinde bulunmuştu. Düğün hazırlıkları tam gaz devam eden Zafer ile Ketenci, 28 Mayıs akşamı nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı attı. Çiftin nişan töreninden kareler sosyal medyada paylaşıldı.
30.05.2022 Cadde
Oğlunu evlendiriyor! Perihan Savaş'ın nişan telaşı
Oğlunu evlendiriyor! Perihan Savaş'ın nişan telaşı Son olarak 'El Kızı' adlı dizide rol alan Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer, geçen kasım ayında sevgilisi Melis Ketenci’ye sürpriz yaparak evlilik teklifinde bulunmuştu. Düğün hazırlıklarına başlayan ikili, anneleri Perihan Savaş ve Şule Ketenci ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Zafer, düğün tarihi ile ilgili açıklama yaptı.
28.04.2022 Cadde
Nişan alışverişi
Nişan alışverişi Perihan Savaş, oğlu Savaş Zafer, gelini Melis Ketenci ve dünürü Şule Ketenci ile nişan alışverişine çıktı.
28.04.2022 Cadde
Savaş Zafer, Melis Ketenci’ye yüzüğü taktı
Savaş Zafer, Melis Ketenci’ye yüzüğü taktı Perihan Savaş’ın oğlu Savaş Zafer, evlilik yolunda ilk adımı attı. Zafer, sevgilisi Melis Ketenci’ye fanus içinde evlenme teklifi etti.
12.11.2021 Cadde
Perihan Savaş'ın büyük gururu: Nihayet mezun olduk
Perihan Savaş'ın büyük gururu: Nihayet mezun olduk Son olarak 'Çukur' dizisinde rol alan Perihan Savaş'ın Yılmaz Zafer ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Savaş Zafer üniversiteden mezun oldu. Büyük gurur yaşayan usta oyuncu, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.
15.09.2021 Cadde
Ege’nin dört yanı zafer...
Ege’nin dört yanı zafer... 30 Ağustos Zafer Bayramı; İzmir, Manisa, Balıkesir, Aydın, Denizli, Uşak, Muğla ve Çanakkale’de törenlerle kutlandı, “Kuruluşa emek verenleri minnetle anıyoruz” mesajı verildi
30.08.2021 Ege
Malazgirt Zaferi'nin 950'inci yıl dönümü! Malazgirt Savaşının komutanı kimdir, savaş nerede yapıldı?
Malazgirt Zaferi'nin 950'inci yıl dönümü! Malazgirt Savaşının komutanı kimdir, savaş nerede yapıldı? Malazgirt Zaferi'nin 950'inci yıl dönümü düzenlenecek olan etkinlerle kutlanacak. Türk tarihinde önemli bir yere sahip olan Malazgirt Meydan Muharebesinin ardından Anadolu'nun kapıları Türklere ardına kadar açılmıştır. Malazgirt Savaşı sırasında Büyük Selçuklu hükümdarının kim olduğu ve savaşın nerede yapıldığı araştırma konusu oluyor. İşte Malazgirt Zaferi hakkında merak edilenler
26.08.2021 Gündem
Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali çevrimiçi gösterimleri başladı
Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali çevrimiçi gösterimleri başladı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen 24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali dün sabah Gençlik Parkı Kent Konseyi Etkinlik Alanı’nda düzenlenen basın toplantısıyla başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hacı Ali Bozkurt, Ankara Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin, Ankara Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Lale Özgenel, Uçan Süpürge Vakfı Başkanı Halime Güner ve Festival Direktörü Azize Tan’ın katıldığı toplantının ardından filmler Festivalscope üzerinde yapılan gösterimlerle seyirciyle buluşmaya başladı.
28.05.2021 Kültür Sanat
Güneş paneli projesi ABD’den ödül getirdi
Güneş paneli projesi ABD’den ödül getirdi TED Malatya Koleji ile Malatya Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Feridun Balaban, ABD’deki Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışması’nda (ISEF), SPIE özel ödül kategorisinde dünya birincisi oldu.
26.05.2021 Eğitim
Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü ne zaman? Malazgirt Savaşı ne zaman gerçekleştirildi, önemi nedir?
Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü ne zaman? Malazgirt Savaşı ne zaman gerçekleştirildi, önemi nedir? Malazgirt Zaferi, Türk tarihinde Anadolu'nun kapılarının Türkler'e açıldığı savaş olarak bilinmektedir. Büyük Selçuklu Devleti ve Bizans arasında Malazgirt Ovasında meydana gelen savaşta Alp Arslan'ın uyguladığı savaş taktikleri sayesinde sayıca kendilerinden üstün olan Bizans ordusunu bozguna uğratan ve Roman Diyojen'i esir alan Alp Arslan bu savaş ile birlikte Anadolu'nun kapılarını resmen Türkler'e açmıştır. Peki Malazgirt Savaşı hangi yılda gerçekleşti, yıl dönümü ne zaman?
25.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Savaş Zafer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.