Sefa

Sefa

Son dakika Sefa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sefa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sefa haber sayfamızda...

Sefa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.301 sefa haberi bulunmuştur.
Başöğretmenin son videosu: Eğitimde şiddet
Başöğretmenin son videosu: Eğitimde şiddet Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde otomobilin çarptığı başöğretmen Orhan Gündoğdu (51), memleketi Kayseri'de toprağa verilirken, son videosu da ortaya çıktı.
10.05.2024 Haberler
Başöğretmenin son videosu: Eğitimde şiddet
Başöğretmenin son videosu: Eğitimde şiddet Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde otomobilin çarptığı başöğretmen Orhan Gündoğdu (51), memleketi Kayseri'de toprağa verilirken, son videosu da ortaya çıktı.
10.05.2024 Gündem
Kocaeli'deki kazada kahreden detay! Yaya başöğretmen çıktı: 8 ay önce atanmıştı
Kocaeli'deki kazada kahreden detay! Yaya başöğretmen çıktı: 8 ay önce atanmıştı Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde otomobilin çarpması sonucu ölen yayanın 8 ay önce Kocaeli'ye tayin olan başöğretmen Orhan Gündoğdu (51) olduğu öğrenildi. Evli ve 2 çocuk babası Gündoğdu'nun cenazesi memleketi Yozgat'a gönderildi.
9.05.2024 Haberler
Kocaeli'deki kazada kahreden detay! Yaya başöğretmen çıktı: 8 ay önce atanmıştı
Kocaeli'deki kazada kahreden detay! Yaya başöğretmen çıktı: 8 ay önce atanmıştı Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde otomobilin çarpması sonucu ölen yayanın 8 ay önce Kocaeli'ye tayin olan başöğretmen Orhan Gündoğdu (51) olduğu öğrenildi. Evli ve 2 çocuk babası Gündoğdu'nun cenazesi memleketi Yozgat'a gönderildi.
9.05.2024 Gündem
6 kişiye çarpıp ölümüne neden oldu! 'Hayatını kaybedenlerin aileleri hakkını helal etsinler'
6 kişiye çarpıp ölümüne neden oldu! 'Hayatını kaybedenlerin aileleri hakkını helal etsinler' Konya'da otomobiliyle yayalara çarparak 3'ü çocuk 6 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan Sefa Selvi (20) mahkemedeki savunmasında, "Yol karanlıktı. Karanlıktan bir şey geldiğini gördüm. Fren yaptım, ama duramadım. Çarpmamak için refüje manevra yaptım, ancak kazayı engelleyemedim. Olay nedeniyle çok pişmanım. Hayatını kaybedenlerin aileleri bana hakkını helal etsinler" ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Adanaspor, Altay deplasmanında kazandı!
Adanaspor, Altay deplasmanında kazandı! Trendyol 1. Lig'in 33'üncü haftasında Adanaspor, Altay'ı deplasmanda 2-0 mağlup etti.
5.05.2024 1.Lig
Gül ağacının altında buluşalım
Gül ağacının altında buluşalım Baharın gelmesi için önce kıştan kurtulmak gerek. Bahar bir gelir, bir gider, güneş açar, yağmurlar kovalar, ama Hıdırellez ile gerçek anlamda bahar gelmiş, hatta yaz günleri başlamış sayılır. İklim değişikliğinden haberi var mı bilemeyiz ama eskiden Hıdırellez, yaz günlerinin açılış bayramı gibiydi.
4.05.2024 Pazar
14 yaşındaki Berat'ın kahreden sonu
14 yaşındaki Berat'ın kahreden sonu Antalya'da kamyonetin arkasına tutunup, dengesini kaybedince gelen otomobilin altında kalan patenli Berat Bayram (14), hayatını kaybetti.
28.04.2024 Gündem
Motosikletliyi otomobille öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı
Motosikletliyi otomobille öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı Adana'da alkol aldıktan sonra sevgilisi Bahar T.’yi (20) bırakmak için masadan kalkan İzzet Sefa R. (21), arkadaşı Ezgi M.’nin otomobilini haber vermeden alıp mekandan ayrıldı. Kavşakta çarptığı motosikletli Ziyad S.’nin (33) ölümüne neden olup, 3 araca çarpan İzzet Sefa R., otomobili ve sevgilisini bırakıp kaçtı.
26.04.2024 Gündem
Otomobil, TIR'ın altına girdi! Genç çiftin feci sonu
Otomobil, TIR'ın altına girdi! Genç çiftin feci sonu Samsun'da hafif ticari aracın kırmızı ışıkta bekleyen TIR’a çarptığı ve karı-kocanın hayatını kaybettiği kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Hayatını kaybeden genç çift gözyaşları içinde toprağa verildi.
21.04.2024 Gündem
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay Samsun’da ehliyetsiz sürücü M.B.'nin (17) kullandığı otomobilin motosiklete çarptığı kazada ölen kurye Sefa Şerif Efe'nin (23) cenazesi, memleketi Tokat'ta toprağa verildi. Sefa ile ilgili yürek yakan detay herkesi kahretti.
21.04.2024 Gündem
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi!
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Manisa FK, Altay'ı deplasmanda 2-0'la geçti.
19.04.2024 1.Lig
Prof. Dr. Naci Görür'den uyarı! 'Bu bölge çok ciddi bir deprem bölgesi'
Prof. Dr. Naci Görür'den uyarı! 'Bu bölge çok ciddi bir deprem bölgesi' Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, yüzyılın felaketine neden olan 6 Şubat depremleriyle, binlerce kişinin yaşamını yitirdiği Hatay’da, depreme dirençli şehir yaratmak için herkesin katkı vermesi gerektiğini söyledi. Naci Görür, "Birden fazla İskenderun’u tehdit edecek deprem kaynağı var. Bu bölge çok ciddi bir deprem bölgesi. " dedi.
19.04.2024 Gündem
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir'
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir' İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (FSVO), Beypazarı marka sodalarda yüksek oranda bor tespit edildiğini açıklayarak, tüketilmemesini önerdi. Sodanın İsviçre’deki dağıtımcısı BAK-SAN GmbH’nin de ürünü derhal satıştan çektiği ve geri çağırma işlemlerini başlattığı bildirildi.
17.04.2024 Gündem
Hentbolda Türkiye Kupası Beşiktaş'ın
Hentbolda Türkiye Kupası Beşiktaş'ın HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası finalinde siyah-beyazlı takım, Spor Toto'yu 40-31 yenerek mutlu sona ulaştı.
14.04.2024 Diğer
Göztepe, Erzurumspor FK engelini farklı geçti!
Göztepe, Erzurumspor FK engelini farklı geçti! Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Göztepe, Erzurumspor FK'yı 3-0 mağlup etti.
8.04.2024 1.Lig
Arda Turan'ın Eyüpspor'u Süper Lig'e yükseldi!
Arda Turan'ın Eyüpspor'u Süper Lig'e yükseldi! Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Altay'ı 4-1 mağlup eden Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 1.Lig
Esenyurt'ta dehşet! Abisini öldüren kardeş gözaltına alındı
Esenyurt'ta dehşet! Abisini öldüren kardeş gözaltına alındı Esenyurt'ta kardeşlerin tartışması cinayetle sonuçlandı. Olayın ardından emniyete teslim olan kardeş adliyeye sevk edildi.
5.04.2024 Gündem
Erzurumspor FK, Giresunspor'u ikinci yarıda yıktı!
Erzurumspor FK, Giresunspor'u ikinci yarıda yıktı! Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig'in 28'inci haftasında Giresunspor'u 2-1 mağlup etti.
4.04.2024 1.Lig
Televizyon programında eşinin üzerine yürümüştü! Eşini öldüren sanıktan şok savunma
Televizyon programında eşinin üzerine yürümüştü! Eşini öldüren sanıktan şok savunma Bursa’da, otomobilde tartıştıktan sonra araçtan inip uzaklaşan eşi Leyla Koca'yı (45) peşinden gidip, 4 bıçak darbesiyle öldüren tutuklu sanık Hakkı Koca (55), ilk duruşmada, "Leyla, telefonumla sevgilisini aradı sonra da telefonu bana attı, araçtan indi. Yakalamak için peşinden koştum. Ellerinde demir çubuklar bulunan 3 kişi bana saldırdı. Leyla'nın üzerine düştüm. İlk bıçak darbesini orada vurdum" dedi.
1.04.2024 Gündem
Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni farklı geçti!
Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni farklı geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25'inci haftasında Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni 92-76 mağlup etti.
Markete giren ailenin motosikletini çaldı! Şoke eden savunma
Markete giren ailenin motosikletini çaldı! Şoke eden savunma Adana’da eşiyle markette alışveriş yapan Adil Kahraman'ın motosikletiyle birkaç saat sonra Arzu I.'ya ait motosikletini çalan Murat B. (33), yakalandı. İfadesinde, "Yürürken, marketin önündeki motosikleti görünce çok beğendim. O anda çalmaya karar verdim. 500 lira karşılığında da sattım" diyen Murat B., tutuklandı.
26.03.2024 Gündem
‘17 değil 27 bakanla gelsin’
‘17 değil 27 bakanla gelsin’ İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile’de yağış altında vatandaşlara seslendi.
26.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu: İstanbul'dan güçlü bir gençlik ateşi daha yakalım
Ekrem İmamoğlu: İstanbul'dan güçlü bir gençlik ateşi daha yakalım İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile'de düzenlenen halk buluşmasında konuştu. İmamoğlu, "İsterse Ankara'dan 17 değil, 27 bakanla gelsin. Bir de yetmedi, aday var. Yetmedi, üstüne seçilmiş, herkesin cumhurbaşkanı olması gereken Cumhurbaşkanı var. E hoş geldi, sefa geldi. Ne yapacağız? Güzel bir misafirperverlik yapacağız. Ne zaman? 31 Mart'ta" dedi.
25.03.2024 Gündem
Suriyeli 3 işçi ölmüştü! Benzin döken o sanığa 3 kez müebbet verildi
Suriyeli 3 işçi ölmüştü! Benzin döken o sanığa 3 kez müebbet verildi İzmir'deki fabrikada çalışan 3 Suriye uyruklu işçinin konakladıkları şantiyede çıkan yangında hayatını kaybetmesiyle ilgili itirafta bulunan sanık Kemal Korukmaz'a 3 kez ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi.
20.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sefa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.