Mükemmel Sevgililer Günü görünümü için 4 güzellik ipucu
Mükemmel Sevgililer Günü görünümü için 4 güzellik ipucu 14 Şubat hızla yaklaşıyor ve özel biriyle planlanmış bir Sevgililer Günü randevunuz varsa onun karşısında güzel ve iyi hissetmek istiyorsunuz. Tabii ki, doğru kıyafeti bulmak oldukça önemli. Ancak uyumunuz için eşit derecede önemli olan bir başka faktör daha var; romantik esintileri makyajınız ve saçınızda da hissettirebilmek... En önemli randevunuz için hazır mısınız?
12.02.2020 14 Şubat
Sevgililer Günü'ne nasıl hazırlanmalısınız?
Sevgililer Günü'ne nasıl hazırlanmalısınız? Bu aşk ve sevgi dolu günde sevdiklerimize beraber olup, onlara sıkı sıkı sarılmak hepimizi mutlu edecektir. Birbirinize yaptığınız küçük jestlerin yanı sıra o gün nasıl gözüktüğünüz ve ne hissettiğiniz de oldukça önemli! İşte sevgililer gününe hazırlanmanın pratik yolları...
4.02.2020 14 Şubat
Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyenlere özel kutlama
Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyenlere özel kutlama Fairmont Quasar Istanbul, Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyenlere keyifli bir müzik şöleni, zengin bir menü ve çiftlere özel masaj seçeneğiyle birbirinden romantik kutlama alternatifleri sunuyor.
15.01.2020 Yaşam
Sevgililer Günü'nü Apple ile daha özel hale getirin
Sevgililer Günü'nü Apple ile daha özel hale getirin Apple'dan Sevgililer Günü hediye seçenekleri, Sevgililer Günü'nü daha özel hale getirmenin yolları ve özel anları paylaşabileceğiniz uygulamalar.