Sharon Stone

Sharon Stone

Son dakika Sharon Stone haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sharon Stone gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sharon Stone haber sayfamızda...

Sharon Stone

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 679 sharon stone haberi bulunmuştur.
Kafa karıştıran yüzük! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti nişanlandı mı?
Kafa karıştıran yüzük! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti nişanlandı mı? Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile öğle yemeği yerken görüntülendi. Yemek sırasında genç modelin parmağında görülen yüzük, kafaları karıştırdı.
28.03.2024 Cadde
Günde 17 saat resim yapıyor
Günde 17 saat resim yapıyor “Temel İçgüdü” filmiyle tanınan Hollywood yıldızı Sharon Stone (66) kendini artık tümüyle resim sanatına adadı.
21.03.2024 Dünya
Kime niyet kime kısmet
Kime niyet kime kısmet Hollywood yıldızı Sharon Stone geçen hafta “1993’te Sliver filmini çekerken yönetmen Phillip Noyce beni rol arkadaşım Billy Baldwin ile seks yapmaya zorlamıştı, reddetmiştim” demişti.
18.03.2024 Dünya
'Beni rol arkadaşımla yakınlaşmaya zorladılar!'
'Beni rol arkadaşımla yakınlaşmaya zorladılar!' Hollywood yıldızı Sharon Stone, yıllar önce kendisini 'Sliver' filmindeki rol arkadaşı Billy Baldwin'le cinsel ilişkiye girmeye zorlayan yapımcıyı ifşa etti. Yapımcının bunu Baldwin'in 'sorunlu' performansını iyileştirmek için istediğini söyleyen Stone'a, eski rol arkadaşından sert bir yanıt geldi.
13.03.2024 Cadde
Herkes yer içer hesabı Sharon öder
Herkes yer içer hesabı Sharon öder 'Temel İçgüdü' filmiyle tanınan Hollywood yıldızı Sharon Stone, şöhretinin pahalıya mal olduğunu “InStyle” dergisine anlattı.
15.02.2024 Cadde
'90'lı yıllarda Barbie filmi çekmek istedim ama bana güldüler!'
'90'lı yıllarda Barbie filmi çekmek istedim ama bana güldüler!' Hollywood yıldızı Sharon Stone, 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona giren ve gişede dünya çapında büyük bir başarı elde ederek adını sinema tarihine altın harflerle yazdıran 'Barbie' filmi hakkında çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Filmin oyuncularından America Ferrara'ya bir mesaj yazan Stone, 1990'lı yıllarda kendisinin de bir 'Barbie' filmi çekmek istediğini söyledi.
20.01.2024 Cadde
Çapkın oyuncu genç modelle yakınlaştı! 30 yıl önce ablasıyla aşk yaşamıştı
Çapkın oyuncu genç modelle yakınlaştı! 30 yıl önce ablasıyla aşk yaşamıştı Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio'nun, katıldığı bir partide genç model Lottie Moss ile yakınlaştığı iddia edildi. DiCaprio, 1993 yılında Lottie'nin ablası Kate Moss ile aşk yaşamıştı.
14.12.2023 Cadde
Kızıldeniz uluslararası film festivali: Milyonerler ünlülerin  şoförü oldu
Kızıldeniz uluslararası film festivali: Milyonerler ünlülerin şoförü oldu Suudi Arabistan’da gerçekleştirilen 3. Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali’ne Johnny Depp, Will Smith, Sharon Stone, Sofia Vergara’nın yanı sıra Türk oyuncular Meryem Uzerli, Burak Özçivit, yönetmen Fatih Akın, Arap dünyasından Nebile Ubeyd, Maya Diab, Qusay Huli, Hintli Raveer Singh gibi dünyaca ünlü isimler katıldı.
9.12.2023 Dünya
Masterchef All Star'da 7.eleme adayı belli oldu! Sergen ve Dilara arasında gerilim
Masterchef All Star'da 7.eleme adayı belli oldu! Sergen ve Dilara arasında gerilim Masterchef All Star, eleme gecesi öncesi tüm hızıyla devam ediyor. 7. eleme adayının belli olduğu Masterchef'te Sergen ve Dilara arasında yaşanan gerilim damga vurdu.
18.11.2023 Cadde
Maaşını Sharon Stone ödemişti! 'Ne kadar teşekkür etsem az'
Maaşını Sharon Stone ödemişti! 'Ne kadar teşekkür etsem az' Hollywood yıldızı Sharon Stone'un (65), yıllar önce başrol oynadığı yapımda yer alan Leonardo DiCaprio'nun maaşını kendi cebinden ödediği ortaya çıkmıştı. 49 yaşındaki Oscar ödüllü aktörden konu hakkında açıklama geldi.
18.11.2023 Cadde
Cinsel tacizi yıllar sonra anlattı! 'Çok gençtim ve ne yapacağımı bilmiyordum'
Cinsel tacizi yıllar sonra anlattı! 'Çok gençtim ve ne yapacağımı bilmiyordum' Hollywood yıldızı Sharon Stone, 1980'li yıllarda yaşadığı bir tacizi ilk kez anlattı. Bir toplantı için çağrıldığını söyleyen Stone, korkunç olayın detaylarını açıklarken; bir daha iş bulamama korkusuyla yaşananları yıllarca sakladığını söyledi.
10.11.2023 Cadde
Usta oyuncu ile 45 yıllık eşinden şoke eden haber! 'Ayrı yaşıyoruz'
Usta oyuncu ile 45 yıllık eşinden şoke eden haber! 'Ayrı yaşıyoruz' Dünyaca ünlü oyuncu Meryl Streep ile 1978 yılında dünyaevine girdiği eşi Don Gummer'ın altı senedir ayrı yaşadığı ortaya çıktı. Streep'in sözcüsü; "Meryl ile Don her zaman birbirlerine değer verecek" şeklinde konuştu.
21.10.2023 Cadde
Uç uç mavi böcek
Uç uç mavi böcek Birçok süper kahramanı anımsatan “Blue Beetle”, güce göçmen kimliği üzerinden bakmaya çalışırken ailenin önemine de vurgu yapıyor. Aynı zamanda kadın hareketini selamlıyor​.
18.08.2023 Kültür Sanat
Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' itirafı! Kırmızı ışıkta arabasına tırmanmışlar
Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' itirafı! Kırmızı ışıkta arabasına tırmanmışlar Başrolü Michael Douglas ile paylaştığı 1992 yapımı 'Basic Instinct' (Temel İçgüdü) ile bir dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından Sharon Stone, filmin seyirciyle buluşmasının ardından hayatının bir anda nasıl değiştiğini anlattı. Dünyaca ünlü ABD'li aktris, gözlüğünü tamir ettirmek için arabasıyla dışarı çıktığı bir gün neler yaşadığını paylaştı.
2.08.2023 Cadde
Sharon Stone'den üzen itiraf: Felç geçirdim diye Hollywood 20 yıldır bana sırt çeviriyor
Sharon Stone'den üzen itiraf: Felç geçirdim diye Hollywood 20 yıldır bana sırt çeviriyor ABD'li aktris Sharon Stone, 1992 yılında rol aldığı 'Temel İçgüdü' filmi ile dünya çapında ün kazanmış ve bir dönemin en çok konuşulan kadın oyuncusu olmuştu. Geçmişte ciddi sağlık sorunları yaşamış olan ABD’li oyuncu, felç geçirdikten sonra Hollywood'un kendisinden vazgeçtiğini söyledi.
5.06.2023 Cadde
65 yaşındaki Sharon Stone'dan bikinili poz
65 yaşındaki Sharon Stone'dan bikinili poz 34 yaşındayken 'Temel İçgüdü' filmiyle uzun süredir beklediği şöhreti yakalayan ünlü oyuncu Sharon Stone, 20’li yaşlarındaki meslektaşlarıyla yarışan fit görüntüsüyle sosyal medyaya damgasını vurdu. Stone, 3.7 milyon takipçili sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaştı.
25.05.2023 Cadde
Hilary Swank ikiz annesi oldu! 'Saf cennetten paylaşıyorum'
Hilary Swank ikiz annesi oldu! 'Saf cennetten paylaşıyorum' 1999 yapımı 'Erkekler Ağlamaz' filmi (Brandon Teena karakteri) ve Clint Eastwood'un yönetmen koltuğunda oturduğu 2005 yapımı 'Milyon Dolarlık Bebek' (Maggie Fitzgerald karakteri) ile iki kez 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ını kazanan Hilary Swank, ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. 48 yaşındaki oyuncu, bir kız ve bir erkek annesi oldu.
10.04.2023 Cadde
Sezonun gözde rengi: Pembe
Sezonun gözde rengi: Pembe 2023 İlkbahar/Yaz modasında en çok dikkati çeken renklerin başında pembe geliyor.
9.04.2023 Cadde
'Temel İçgüdü' için aldığı ücreti açıkladı! 'Rol arkadaşıma göre çok az kazandım'
'Temel İçgüdü' için aldığı ücreti açıkladı! 'Rol arkadaşıma göre çok az kazandım' Geçtiğimiz günlerde servetinin yarısını kaybettiğini açıklamasıyla gündeme gelen ABD’li oyuncu Sharon Stone, son olarak katıldığı bir ödül yemeğinde ikonik filmi 'Temel İçgüdü'den rol arkadaşı Michael Dougles'a göre çok daha az ödeme aldığını açıklamasıyla adından söz ettirdi.
31.03.2023 Cadde
Sharon Stone’u da devlet kurtardı!
Sharon Stone’u da devlet kurtardı! Sharon Stone 1.1 milyar liralık servetinin yarısını batan Silicon Valley Bank’ta kaybettiğini söyledi. Ancak ABD Hazine Bakanlığı mevduatları korumaya aldığını duyurdu.
20.03.2023 Dünya
'Jurassic Park'ın yıldızı gizlice kanserle mücadele ettiğini açıkladı!
'Jurassic Park'ın yıldızı gizlice kanserle mücadele ettiğini açıkladı! İkonik 'Jurassic Park' serisinde Dr. Alan Grant'ı canlandıran dünyaca ünlü aktör Sam Neill, yeni çıkacak olan kitabında geçtiğimiz sene kan kanseri teşhisi aldığını ve gizlice bu hastalıkla mücadele ettiğini açıkladı. Boynunda şişmiş bezeler olduğunu fark etmesiyle kanser olduğu ortaya çıkan ünlü isim, "Yazmak bana yaşamak için bir neden verdi" diye konuştu.
18.03.2023 Cadde
Sharon Stone: Servetimin yarısını kaybettim!
Sharon Stone: Servetimin yarısını kaybettim! Geçmişte ciddi sağlık sorunları yaşamış olan ABD’li oyuncu Sharon Stone, önceki gün Kadın Kanser Araştırma Fonu'nun bağış toplama etkinliğine katıldı. Etkinlik sırasında Cesaret Ödülü alan ve kürsüye çıkarak konuşma yapan Stone, gözleri dolarak servetinin yarısını kaybettiğini açıkladı.
19.03.2023 Cadde
Sharon Stone: 'Temel İçgüdü' filmi yüzünden oğlumun velayetini kaybettim!
Sharon Stone: 'Temel İçgüdü' filmi yüzünden oğlumun velayetini kaybettim! ABD'li aktris Sharon Stone, 1992 yılında rol aldığı 'Temel İçgüdü' ile dünya çapında ün kazanmış ve bir dönemin en çok konuşulan kadın oyuncusu olmuştu. 2000 yılında o zamanki eşi Phil Bronstein ile bir erkek çocuk evlat edinen Stone, boşanmalarının ardından oğlunun velayetini kaybetmişti. Geçtiğimiz gün katıldığı bir podcast programında yaşadıklarını anlatarak, çocuğunun velayetini 'Temel İçgüdü' filmindeki çıplak sahneleri yüzünden kaybettiğini söyledi.
9.03.2023 Cadde
Sofia Vergara bikinisiyle poz verdi! Kim der ki 50 yaşında
Sofia Vergara bikinisiyle poz verdi! Kim der ki 50 yaşında Rol aldığı 'Modern Family' adlı diziyle şöhretinde ikinci bir çıkış yakalayan 50 yaşındaki Sofia Vergara, geçtiğimiz yıllarda tiroit kanserine yakalanmış ve atlatmıştı. Vergara, son olarak eşi Joe Manganiello ile tropikal bir kaçamak yaptı. Yıllara meydan okuyan güzel oyuncu bikinili pozuyla beğeni topladı.
30.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Hayranlarıyla buluşacak   Yenilikçi ve enerjik tarzıyla aktif olarak kullandığı sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarıyla dikkat çeken Zara, yılın ilk önemli konseri için Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahnede olacak...
29.12.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sharon Stone ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.