Sinema Salonu

Sinema Salonu

Son dakika sinema salonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sinema salonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sinema salonu haber sayfamızda...

Sinema Salonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.684 sinema salonu haberi bulunmuştur.
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi Beşiktaş'ta, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi. Apartman yöneticisi Lütfi Dörter, "Dün elektriğimiz bağlandı. Bugün suyumuz, asansörlerimiz, yani apartmanla ilgili bütün yapılacak işler tamamlandığı için valilik tarafından da apartmana giriş izni verildi. Çok şükür bayramda evimizde olacağız." dedi.
10.04.2024 Haberler
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangını: Valilik izniyle evlerine girdiler
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangını: Valilik izniyle evlerine girdiler Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi.
10.04.2024 Gündem
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi! 'Olay anında oğlum mahsur kaldı'
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi! 'Olay anında oğlum mahsur kaldı' Beşiktaş'ta, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi.
9.04.2024 Gündem
29 kişinin öldüğü gece kulübünün mimarı konuştu: Çıkış vardı, ben çizdim
29 kişinin öldüğü gece kulübünün mimarı konuştu: Çıkış vardı, ben çizdim İstanbul Beşiktaş'ta, 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübü yangının ardından binanın mimarı konuştu.
5.04.2024 Haberler
29 kişinin öldüğü gece kulübünün mimarı konuştu: Çıkış vardı, ben çizdim
29 kişinin öldüğü gece kulübünün mimarı konuştu: Çıkış vardı, ben çizdim İstanbul Beşiktaş'ta, 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübü yangının ardından binanın mimarı konuştu.
5.04.2024 Gündem
Gece kulübü faciasında apartman yöneticisi konuştu
Gece kulübü faciasında apartman yöneticisi konuştu Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübünün bulunduğu binanın yöneticisi Şule Şakat, daha önce şikayette bulunduklarını belirtirken "Binanın yapılışında o alan sinema salonu olarak gözüküyor. Üst pasajın olduğu yer fuaye, giriş kapısı olan yer çıkış, alttaki yer de tahliye yeri olarak yapılmış, ruhsatı öyle alınmış" dedi.
3.04.2024 Haberler
Gece külübü faciasında apartman yöneticisi konuştu
Gece külübü faciasında apartman yöneticisi konuştu Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübünün bulunduğu binanın yöneticisi Şule Şakat, daha önce şikayette bulunduklarını belirtirken "Binanın yapılışında o alan sinema salonu olarak gözüküyor. Üst pasajın olduğu yer fuaye, giriş kapısı olan yer çıkış, alttaki yer de tahliye yeri olarak yapılmış, ruhsatı öyle alınmış" dedi.
3.04.2024 Gündem
Kadın muhtar adayından okul vaadi! 'Hiçbir şey imkansız değil'
Kadın muhtar adayından okul vaadi! 'Hiçbir şey imkansız değil' Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı 186 seçmene sahip Gemibükü köyünde muhtar adayı olan 40 yaşındaki Burcu Orman, eski ilkokul binasını köy yaşam merkezine dönüştürmeyi vadediyor.
23.03.2024 Gündem
2 bin kişi yaşıyordu, terk edildi! 'Küçük Paris' olarak adlandırıyorlardı
2 bin kişi yaşıyordu, terk edildi! 'Küçük Paris' olarak adlandırıyorlardı Sivas’ın Divriği ilçesinde yıllar önce canlılığıyla adeta 'Küçük bir Paris' olarak adlandırılan Cürek şehri terk edildi.
16.02.2024 Gündem
Sinemaya iki yeni indirimli bilet
Sinemaya iki yeni indirimli bilet Seyirci sayısının arttırılması amacıyla sinema sektöründe “kurum bileti” ve “izleyici özel bileti” olmak üzere iki yeni indirimli bilet uygulaması devreye alındı.
16.02.2024 Kültür Sanat
Türk Telekom’la ‘AKM’de yarıyıl’
Türk Telekom’la ‘AKM’de yarıyıl’ Türk Telekom yarıyıl tatili kapsamında düzenlediği programlarla öğrencilere sanat deneyimi sunduğunu duyurdu. Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) tiyatrodan atölyelere, sinemadan çocuk operasına kadar bir program çocukları bekliyor.
24.01.2024 Ekonomi
'Hiç yakalanmadım' diyen bile neden acillik oldu? Kırıp geçiren 3 virüsün çaresi
'Hiç yakalanmadım' diyen bile neden acillik oldu? Kırıp geçiren 3 virüsün çaresi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, solunum yolu enfeksiyonlarında yükseliş yaşandığını belirterek, geçen yılın aynı dönemine göre acile başvurularda yüzde 20'ye yakın artış olduğunu açıkladı. Peki bu artışa neden olan virüsler hangileri? 'Hiç yakalanmadım' diyenler bile şu anda neden acillik oldu? Her üç virüsten de korunmanın ortak yolu ne? İki uzman tüm detaylarıyla anlattı.
19.01.2024 Genel Sağlık
Akasya Avm Nerede? Akasya Avm'ye Nasıl Gidilir? (2024)
Akasya Avm Nerede? Akasya Avm'ye Nasıl Gidilir? (2024) Alışveriş yapmak için İstanbul’da Anadolu yakasının en beğenilen ve en popüler alışveriş merkezlerinden biri Akasya AVM’dir. Akasya AVM nerede? Akasya AVM’ ye nasıl gidilir? Akasya AVM ile ilgili merak edilenler ve soruların cevaplarını derledik.
1.01.2024 Gündem
Senaristle buluşma
Senaristle buluşma “Nefes: Vatan Sağolsun” ve şimdi vizyonda seyirciyle buluşan “Nefes: Yer Eksi İki” filmlerinin senaristi Hakan Evrensel, 26 Aralık Salı günü saat 11.30’da Mahmut Tali Öngören Sinema Salonu’nda Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelecek.
23.12.2023 Kültür Sanat
Evin Demirhan: Kolay lokma değilim, altın madalya hedefliyorum!
Evin Demirhan: Kolay lokma değilim, altın madalya hedefliyorum! Paris 2024 Olimpiyatları’nda mücadele edecek olan Avrupa şampiyonu güreşçi Evin Demirhan, “Bulunduğum sıklet çok zor bir sıklet. Çok güçlü sporcular var ama ben de kolay lokma değilim, altın madalyayı hedefliyorum” diyor.
10.12.2023 Güreş
Okan Karacan: Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım!
Okan Karacan: Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım! Eski eşi Zeynep Kadıoğlu ile olaylı şekilde boşanan Okan Karacan, Nişantaşı'nda görüntülendi. Eski eşiyle karakolluk olan Karacan, beyin detoksu yapmak için ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yattığını ve kafası karışan herkese bunu önerdiğini söyledi.
20.11.2023 Cadde
‘Atatürk 1881-1919’ öğrencilere ücretsiz
‘Atatürk 1881-1919’ öğrencilere ücretsiz Aliağa Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında, ara tatile girecek öğrencileri vizyona yeni giren ‘Atatürk 1881-1919’ sinema filmiyle buluşturuyor.
9.11.2023 Ege
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Vizyona girmeden rekor kırdı
Vizyona girmeden rekor kırdı  Amerika’nın en çok kazanan pop yıldızı Taylor Swift, bu yaza damgasını vuran milyar dolarlık konser turnesini beyazperdeye taşıyor.
3.09.2023 Cadde
Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da!
Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da! 17 milyar sterlinlik servetin sahibi BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum’a demir attı. Milyarderin lüks mega yatlarına ise koruma ekibi olarak başka bir teknenin eşlik ettiği dikkatlerden kaçmadı.
14.08.2023 Cadde
Suudi Arabistan’da tepeden inme reformlar
Suudi Arabistan’da tepeden inme reformlar Spor, müzik, altyapı ve daha bir çok alanda astronomik rakamların konuşulduğu yatırımlar yapan Suudi Arabistan, bir kabuk değiştirme sürecinin içine girdi. Spor dışındaki yatırımların en dudak uçuklatıcı olanı ise 500 milyar dolarlık akıllı şehir NEOM projesi...
13.08.2023 Dünya
Asgari ücretle yarışan burslar! İş, bilgisayar, ücretsiz barınma, yemek, ulaşım...
Asgari ücretle yarışan burslar! İş, bilgisayar, ücretsiz barınma, yemek, ulaşım... Üniversiteler, vakıflar, meslek ve ticaret odaları öğrencileri desteklemek için cazip burs olanakları sunuyor. Bazı burslar net asgari ücret miktarına ulaşırken, iş, bilgisayar, ücretsiz barınma, yemek, ulaşım, kıyafet sağlayanlar da var.
3.08.2023 Eğitim
Depremin yıktığı illerin simge yerleri uydudan görüntülendi
Depremin yıktığı illerin simge yerleri uydudan görüntülendi Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde en çok hasar gören Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'da, simge yerlerdeki enkazın kaldırılmış hali uydu fotoğraflarına yansıdı. Fotoğraflarda, hasar gören simge noktaların yanı sıra çadır kent ve konteyner kent olan tarım arazileri de dikkati çekti.
11.07.2023 Haberler
Depremin yıktığı illerin simge yerleri uydudan görüntülendi
Depremin yıktığı illerin simge yerleri uydudan görüntülendi Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde en çok hasar gören Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'da, simge yerlerdeki enkazın kaldırılmış hali uydu fotoğraflarına yansıdı. Fotoğraflarda, hasar gören simge noktaların yanı sıra çadır kent ve konteyner kent olan tarım arazileri de dikkati çekti.
11.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sinema Salonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.