Dev Transfere dev şaka!
Dev Transfere dev şaka! Sırbistan’ın Kızılyıldız takımı, İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv’den transfer ettiği Sofoklis Schortsanitis için ‘görülmemiş’ bir karşılama töreni düzenledi.    Belgrad Havalimanı’na içi taraftar dolu bir belediye otobüsü gönderen kulüp yetkilileri, 2.08 boyunda ve 160 kilo ağırlığındaki dev oyuncuya, kendisi için tahsis edilen otomobilin bozulduğunu, bu yüzden de şehir merkezine otobüsle gideceğini bildirdi. Sofoklis Schortsanitis, bu durum karşısında can sıkıntısını çenesini kaşıyarak gösterdi
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü - 06 Temmuz 2015
Spor Günlüğü - 06 Temmuz 2015 Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Nikos Zizis, İtalya ve Yunanistan'da iki dev takımın gündemine girdi.    Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, İzzet Türkyılmaz ile anlaştı. Sarı kırmızılılardan Sofoklis Schortsanitis ile ilgili de açıklama geldi.   FIBA 19 Yaş Altı Erkekler Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye, üçüncülük maçında ev sahibi Yunanistan'ı yenerek dünya üçüncüsü oldu.
6.07.2015 Programlar
Galatasaray Sofoklis Schortsanitis ile anlaştı! Sofoklis Schortsanitis kimdir?
Galatasaray Sofoklis Schortsanitis ile anlaştı! Sofoklis Schortsanitis kimdir? Sofoklis Schortsanitis Galatasaray'a geliyor. Galatasaray'ın pota altı için Sofoklis Schortsanitis ile prensip anlaşmasına vardı. Peki Sofoklis Schortsanitis kimdir? Baby Shaq lakaplı Sofoklis Schortsanitis hakkında tüm detaylar haberimizde..
1.07.2020 Basketbol
Gecenin top çalması Schortsanitis'ten geldi
Gecenin top çalması Schortsanitis'ten geldi THY Euroleague TOP 16 3. hafta ilk maçları sonunda gecenin top çalması Maccabi Electra Tel Aviv'li oyuncu Sofoklis Schortsanitis'ten geldi.
1.07.2020 Basketbol
Gecenin smacı Baby Shaq'ten...
Gecenin smacı Baby Shaq'ten... THY Euroleague TOP 16 3. hafta ilk maçları sonunda gecenin smacı Maccabi forması giyen Sofoklis Schortsanitis'ten geldi.
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü - 19 Ağustos 2014
Spor Günlüğü - 19 Ağustos 2014 Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de... Cenk Akyol'un gidişinin ardından 3 numaraya takviye yapmama kararı alan Galatasaray, pivot mevkii için ise bütçesini artırdı ve Maccabi Tel Aiv'in yıldızı Sofoklis Schortsanitis ile görüşmelere yeniden başladı.    Galatasaray ve David Hawkins arasında devam eden dava sonuçlandı ve FIBA, Hawkins'in sarı kırmızılılara tazminat ödemesine karar verdi.    Rafael Nadal, elindeki sakatlık nedeniyle, tenis takviminin son Grand Slam turnuvası Amerika Açık'a katılamayacağını açıkladı.    Geçen hafta Zürih'te düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda, yüksek atlama elemelerinde, Rusya adına  mücadele eden Aleksey Dmitrik, ayağı kayıp düşünce, herkesi korkuttu.
19.08.2014 Diğer Sporlar