Nusaybin şehidinin tabutuna kızlarının düğünde giyeceği takım elbise bırakıldı
Nusaybin şehidinin tabutuna kızlarının düğünde giyeceği takım elbise bırakıldı Suriye'nin Kamışlı kentindeki YPG'li teröristlerin dün Mardin'in Nusaybin ilçesine düzenlediği havan saldırısında şehit olan 8 kişi toprağa verildi. Saldırıda şehit olan manav Mehmet Şirin Demir'in (50) tabutunun üzerine kızlarının düğününde giymek için aldığı takım elbise konuldu.
12.10.2019 Haberler
Ayşen Gruda son yolculuğuna uğurlanıyor
Ayşen Gruda son yolculuğuna uğurlanıyor Ayşen Gruda'nın cenazesi Zincirlikuyu Camii'ne getirildi. Torunu Emre Gruda tabutun başında dua etti. Usta sanatçı, cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.
11.09.2019 Magazin
Pilot Adalı'ya son görev
Pilot Adalı'ya son görev Antalya’da düşen eğitim uçağında hayatını kaybeden yardımcı pilot Deniz Adalı'nın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.Manavgat ilçesinde 2 gün önce bir sivil havacılık firmasına ait Cessna 150 tipi TC KIM tescilli eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot Serkan Dilci ve Deniz Adalı hayatını kaybetti. Pilotlardan Deniz Adalı için Büyükşehir Belediyesi Uncalı Kent Mezarlığı’nda öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene, ailenin yakınları ve Adalı’nın pilot arkadaşları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Deniz Adalı’nın naaşı gözyaşları arasında defnedildi. Anne Birigit ve baba Adnan Adalı, taziyeleri kabul etti. Anne Brigit, uzun süre gözyaşı döktü.2 yıldır pilot olan Deniz Adalı’nın uçmayı çok sevdiği ve değişik hava yolu şirketlerine pilotluk için başvuru yapmak için hazırlık yaptığı öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından Tunceli'de 16 Haziran'da kaçırıldıktan sonra şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz için memleketi Gümüşhane'nin Torul ilçesinde tören düzenlendi.
11.09.2019 Haberler
Ergüder Yoldaş'a büyük vefasızlık
Ergüder Yoldaş'a büyük vefasızlık Türkiye’nin önemli müzisyenlerinden Ergüder Yoldaş için İzmir’de cenaze töreni düzenlenirken, sanatçı dostları usta müzisyeni son yolculuğunda yalnız bıraktı.
11.09.2019 Haberler
Ankaralı Namık'a veda
Ankaralı Namık'a veda Ankara’daki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden "Ankaralı Namık" olarak bilinen şarkıcı Namık Uğurlu, baba ocağı Çankırı’da toprağa verildi. Uğurlu’nun cenaze namazı son klibinin çekildiği alanda kılındı. Dün akşam Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etap 7. katta bulunan evinin balkonundan henüz belirlenemeyen bir nedenle düşen Uğurlu, kaldırıldığı Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. Uğurlu memleketi Çankırı’da toprağa verildi. Kurşunlu ilçesi Yeşilöz köyü nüfusuna kayıtlı olan Uğurlu, yaklaşık 2 ay önce köyünde bulunan ilkokulun bahçesinde şehitler için "Sakla gözyaşını annem" isimli şarkısına klip çekmişti. Klipte görev alan Yeşilöz köyü imamı bir şehidin cenaze namazını kıldırmıştı. Ankaralı Namık’ın cenaze namazı da aynı bahçede aynı imam tarafından kıldırıldı. Okul bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından Ankaralı Namık’ın cenazesi köy mezarlığına defnedildi. Cenazeye katılan yakınları gözyaşlarına hakim olamadılar. Cenaze törenine, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kurşunlu belediye Başkanı Şakir Kaymak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu, "Ankaralı Turgut" olarak bilinen şarkıcı Turgut Karataş, Sanatçı Hakan Taşıyan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
11.09.2019 Haberler
Aksoylu’ya son görev
Aksoylu’ya son görev Futbol Federasyonu eski Başkan vekili ve Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyesi Turgay Aksoylu’nun cenazesi dün toprağa verildi
17.10.2008 Skorer
Şehitlere son görev
Şehitlere son görev Hakkâri’de çıkan çatışmada şehit düşen Ferhat Erdin Amasya’da, Ferdi Sefa Kılıç İzmir’de, Umut Çiftçi Diyarbakır’da toprağa verildi
17.10.2008 Gündem
Bayar’ın damadına son görev
Bayar’ın damadına son görev İstanbul’da 95 yaşında yaşamını yitiren 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın damadı ve eski Kütahya Milletvekili Ahmet İhsan Gürsoy için TBMM’de tören düzenlendi.
19.08.2008 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri