Soros

Soros

Son dakika Soros haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Soros gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Soros haber sayfamızda...

Soros

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 627 soros haberi bulunmuştur.
Şirket hisseleri çakılan Trump en zengin 500 listesinden düştü
Şirket hisseleri çakılan Trump en zengin 500 listesinden düştü Eski başkan mal varlığının Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne girmesi için gereken 5,8 milyar doların altına düşmesi nedeniyle liste dışında kaldı.
10.04.2024 Dünya
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf Geçtiğimiz gün gerçekleşen CHP kurultayıyla ilgili MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözlerini hatırlatarak bunların gecikmiş bir itiraf olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu ve Özel'in kurultayda Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermelerine de tepki gösteren Bahçeli, 'Biliniz ki bu tiplerden millete hayır gelmez, gelmeyecektir.' dedi.
7.11.2023 Haberler
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf Geçtiğimiz gün gerçekleşen CHP kurultayıyla ilgili MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözlerini hatırlatarak bunların gecikmiş bir itiraf olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu ve Özel'in kurultayda Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermelerine de tepki gösteren Bahçeli, 'Biliniz ki bu tiplerden millete hayır gelmez, gelmeyecektir.' dedi.
7.11.2023 Gündem
Sürüklenen bottaki anne ve oğluyla onlara yardıma gidip mahsur kalan 3 genç kurtarıldı
Sürüklenen bottaki anne ve oğluyla onlara yardıma gidip mahsur kalan 3 genç kurtarıldı Edirne’de kuvvetli rüzgarın da etkisiyle denizde 1 mil açığa sürüklenen lastik bottaki anne ve 5 yaşlarındaki oğlu ile onlara yardıma gidip mahsur kalan 3 kişi, tekneyle kurtarıldı.
20.08.2023 Haberler
George Soros’un vakıfları Avrupa’dan çekiliyor
George Soros’un vakıfları Avrupa’dan çekiliyor Doksanlı yıllardan itibaren öncelikle Doğu Avrupa’nın ve dünyanın pek çok ülkesinin siyasi çehresinin değişmesinde önemli rol oynayan Açık Toplum Vakfı ve kuruluşlarının Avrupa’dan çekileceği açıklandı.
16.08.2023 Dünya
Tanju Özcan CHP Genel Merkezi önünde! 'Koltuk Sevdalısı Kılıçdaroğlu sana koltuk getirdim'
Tanju Özcan CHP Genel Merkezi önünde! 'Koltuk Sevdalısı Kılıçdaroğlu sana koltuk getirdim' Adalet ve Değişim Yürüyüşü’nü CHP Genel Merkezi önünde sonlandıran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’a gitmesi üzerine “Bay Kemal sizleri duymamak için kaçtı” dedi.
12.07.2023 Haberler
Tanju Özcan CHP Genel Merkezi önünde! 'Koltuk sevdalısı Kılıçdaroğlu sana koltuk getirdim'
Tanju Özcan CHP Genel Merkezi önünde! 'Koltuk sevdalısı Kılıçdaroğlu sana koltuk getirdim' Adalet ve Değişim Yürüyüşü’nü CHP Genel Merkezi önünde sonlandıran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’a gitmesi üzerine “Bay Kemal sizleri duymamak için kaçtı” dedi.
12.07.2023 Gündem
George Soros şirket ve vakıflarını oğluna devrediyor
George Soros şirket ve vakıflarını oğluna devrediyor Milyarder yatırımcı George Soros, şirketlerini ve Açık Toplum Vakıflarını 37 yaşındaki oğlu Alex'e devrediyor. Alex Soros, en önemli önceliklerinden birini, Trump'ın yeniden seçilmesini engellemek olarak açıkladı.
12.06.2023 Dünya
Süleyman Soylu: Bu kararın iki sebebi var
Süleyman Soylu: Bu kararın iki sebebi var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK kanalında Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.
22.05.2023 Haberler
Bakan Soylu CNN TÜRK'te Sinan Oğan'ın kararını yorumladı: 2 sebebi var
Bakan Soylu CNN TÜRK'te Sinan Oğan'ın kararını yorumladı: 2 sebebi var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK kanalında Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu, seçimlerin 2. turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı alan Sinan Oğan'ın açıklamalarını değerlendirdi.
23.05.2023 Gündem
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun yeni stratejisi işe yarar mı?
Kılıçdaroğlu'nun yeni stratejisi işe yarar mı? CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde basın açıklaması yaptı. Partililere açık yapılan toplantıda, 'Sana Söz' sloganı yerine 'Türkiye İçin Karar Ver' sloganı kullanıldı. Kılıçdaroğlu'nun ikinci tur stratesini milliyetçi söylem üzerine kurmasını Milliyet Gazetesi Yazarı Özay Şendir CNN Türk yayınında yorumladı.
18.05.2023 Haberler
Kılıçdaroğlu'nun yeni stratejisi işe yarar mı? Özay Şendir'den dikkat çeken ikinci tur yorumu
Kılıçdaroğlu'nun yeni stratejisi işe yarar mı? Özay Şendir'den dikkat çeken ikinci tur yorumu CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde basın açıklaması yaptı. Partililere açık yapılan toplantıda, 'Sana Söz' sloganı yerine 'Türkiye İçin Karar Ver' sloganı kullanıldı. Kılıçdaroğlu'nun ikinci tur stratesini milliyetçi söylem üzerine kurmasını Milliyet Gazetesi Yazarı Özay Şendir CNN Türk yayınında yorumladı.
18.05.2023 Gündem
Bahçeli: Kılıçdaroğlu'na PKK'nın destek verdiği çok nettir
Bahçeli: Kılıçdaroğlu'na PKK'nın destek verdiği çok nettir MHP lideri Bahçeli, hesabın sandıkta yarın görüleceğine vurgu yaparak, 'Kılıçdaroğlu'na PKK'nın destek verdiği çok nettir. İnşallah bunları sadece yıkmakla kalmayacağız, kökünü de kazıyacağız.' dedi.
13.05.2023 Haberler
Bahçeli: Kılıçdaroğlu'na PKK'nın destek verdiği çok nettir
Bahçeli: Kılıçdaroğlu'na PKK'nın destek verdiği çok nettir MHP lideri Bahçeli, hesabın sandıkta yarın görüleceğine vurgu yaparak, 'Kılıçdaroğlu'na PKK'nın destek verdiği çok nettir. İnşallah bunları sadece yıkmakla kalmayacağız, kökünü de kazıyacağız.' dedi.
13.05.2023 Gündem
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu için sert sözler: İçimize sokulan truva atıdır
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu için sert sözler: İçimize sokulan truva atıdır MHP lideri Bahçeli'nin miting trafiği sürüyor. Trabzon'un ardından Giresun'da konuşan Bahçeli, "Kılıçdaroğlu, PKK'nın adayıdır. Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarının içimize sızdırdığı truva atıdır." ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
Bahçeli muhalefete 'kaçak güreştiler' diyerek yüklendi: Millet yas tutarken sözde bakanlık dağıtımı yaptılar
Bahçeli muhalefete 'kaçak güreştiler' diyerek yüklendi: Millet yas tutarken sözde bakanlık dağıtımı yaptılar Yozgat'taki mitingde konuşan MHP lideri Bahçeli, muhalefete yüklendi. 'Kaçak güreştiler. Birbirlerinin kuyusunu kazdılar.' diyen Bahçeli, 'Cumhurbaşkanı adaylarını 'kukla' yerine koydular. Milletimiz yas tutarken sözde bakanlık dağıtımı yaptılar. Boşa sallayıp dolu tutma hevesine kapıldılar.' ifadelerini kullandı.
5.05.2023 Gündem
Anketlerde son durum ne? Bakan Soylu canlı yayında açıkladı
Anketlerde son durum ne? Bakan Soylu canlı yayında açıkladı İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili adayı Süleyman Soylu canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu 'Allah'ın izniyle Recep Tayyip Erdoğan birinci turda alıyor. CHP İstanbul'da da gerimizde.' dedi.
3.05.2023 Gündem
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: HDP'ye ne vadettin?
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: HDP'ye ne vadettin? Niğde mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "HDP'nin yedek lastiği Yeşil Sol Parti, Kılıçdaroğlu ile aynı çizgidedir. Buradan açıkça soruyorum. HDP'ye ne vadettin, PKK'ya ne vadettin hangi açık çekleri verdin. FETÖ'yü nasıl ikna ettin." ifadelerini kullandı.
25.04.2023 Gündem
Bahçeli'den İmamoğlu ve Yavaş çıkışı: Ahlaken koltuklarından düştüler
Bahçeli'den İmamoğlu ve Yavaş çıkışı: Ahlaken koltuklarından düştüler Kastamonu'da, '14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende' açık hava toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu çıkışı geldi. Bahçeli, 'Yazıklar olsun diyorum, korsan ve kanunsuz mitingler yapan belediye başkanlarını oy veren vatandaşlarımıza havale ediyor, bunların ahlaken koltuklarından düştüklerini buradan açıklıyorum.' ifadelerini kullandı.
24.04.2023 Gündem
ABD tarihinde ilk! 'Kesinlikle masumum'
ABD tarihinde ilk! 'Kesinlikle masumum' ABD’de Manhattan Büyük Jürisi, film yıldızı Stormy Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık “sus payı” ödemesiyle ilgili eski ABD Başkanı Donald Trump hakkında dava açılmasına karar verdi. Trump, ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk eski başkan olurken destekçileri sokaklara akın etti.
31.03.2023 Dünya
Stormy bayram ediyor! Seçimler öncesi Trump hapse girecek mi?
Stormy bayram ediyor! Seçimler öncesi Trump hapse girecek mi? Stormy Daniels davası yüzünden zor günler geçiren Donald Trump ABD'de infial yarattı. Birçok ABD'li Trump'a destek olmak için mahkemenin önüne geldi. Peki Trump ceza alırsa ne olur? Yaklaşan seçimlere girebilir mi? Dünya basını bu soruları manşetten gördü.
23.03.2023 Dünya
Trump'ın başını yakan kadın: Stormy Daniels! Skandal tekrar patlak verdi
Trump'ın başını yakan kadın: Stormy Daniels! Skandal tekrar patlak verdi Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın başı, yıllar önce yaşadığı bir ilişki yüzünden büyük belada. Stormy Daniels'a ödediği paralar nedeniyle bugün tutuklanma riskiyle karşı karşıya kalan Trump konuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.
21.03.2023 Dünya
Trump'dan son dakika paylaşımı: Salı günü tutuklanacağım
Trump'dan son dakika paylaşımı: Salı günü tutuklanacağım Donald Trump, sosyal medya hesabından dünyada ses getiren bir paylaşıma imza attı. Trump salı günü tutuklanacağını belirterek halkı protestoya çağırdı.
18.03.2023 Dünya
Bahçeli: NATO ile doğmadık, NATO'suz ölmeyiz
Bahçeli: NATO ile doğmadık, NATO'suz ölmeyiz Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsveç'te Kur'an-ı Kerim'e yapılan büyük saygısızlığa çok sert tepki gösterdi.
24.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Soros ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.