Dünya Trump'ın başını yakan kadın: Stormy Daniels! Skandal tekrar patlak verdi

Trump'ın başını yakan kadın: Stormy Daniels! Skandal tekrar patlak verdi

21.03.2023 - 15:38 | Son Güncellenme:

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın başı, yıllar önce yaşadığı bir ilişki yüzünden büyük belada. Stormy Daniels'a ödediği paralar nedeniyle bugün tutuklanma riskiyle karşı karşıya kalan Trump konuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Trumpın başını yakan kadın: Stormy Daniels Skandal tekrar patlak verdi

Eski ABD Başkanı Donald Trump Cumartesi günü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Salı günü yani bugün New York eyaletinde tutuklanacağını yazdı. Trump, takipçilerini yaklaşan iddianamesini protesto etmeye çağırarak şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'ABD'nin eski başkanı ve gelecekteki Başkan adayı, önümüzdeki salı günü tutuklanacaktır. Protesto edin, ülkemizi geri almalıyız'

Trumpın başını yakan kadın: Stormy Daniels Skandal tekrar patlak verdi

YOLSUZLUK İDDİALARI

2016 yılında başkanlık seçimleri mitinglerinde usulsüz para kaynağı sebebi ile tutuklanacak olan Trump, masum olduğunu iddia etti ve kampanyasının büyük ölçüde liberal milyarder George Soros tarafından finanse edildiğini hatırlattı. Yetkili mercilerden ise Trump'a henüz yanıt gelmedi. Trump'ın tutuklanmasını beklediği dosya ise yetişkin içerik filmlerinde oynayan Storym Daniels'a yönelik yaptığı sus payı ödemeleri.

YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Trump'ın avukatı bu ödemeyle ilgili gün içerisinde bir açıklama yaptı. Michael Cohen, söz konusu paranın "yasal giderler" olarak kaydedilmesi gerekirken bir yanlış anlaşılma olduğunu öne sürdü.

Trump ise yaşananların komplo olduğunu ve seçimler öncesi kendisine darbe vurulmak istendiğini aktararak şöyle dedi:

Haberin Devamı

'Onları yenebileceğimizi biliyorlar, onları yeneceğimizi biliyorlar ama benim peşimden gelmiyorlar, sizin peşinizden geliyorlar. Ben sadece yollarında duruyorum. Ve her zaman onların önünde duracağım'

TRUMP'IN BELASI: STORMY DANIELS

Eski ABD Başkanı Trump, şimdiye kadar 16 farklı kadın tarafından tacizle suçlandı. Bugüne kadar Jessica Leeds, Rachel Crooks ve Samantha Holvey gibi isimler ve son olarak da köşe yazarı E. Jean Carroll ABD Kongresi'nde soruşturulmasını talep etti. Ancak Trump'ın en çok başını ağrıtan isim, açık ara Stormy Daniels'tı.

Trumpın başını yakan kadın: Stormy Daniels Skandal tekrar patlak verdi

'TRUMP'LA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİM'

Trump, başkanlığı döneminde yetişkin film yıldızı Stormy Daniels ve Playboy modeli Karen McDougal'la geçmişte yaşadığı ilişkiler nedeniyle zor günler geçirdi. Yetişkin filmlerinin oyuncusu ile Trump arasında yaşananlar, ilk kez 2011 yılında kamuoyuna yansıdı.

Ekim 2011'de bir dergiye röportaj veren Daniels, o yıllarda yalnızca popüler bir işadamı olan Trump'la cinsel ilişki yaşadığını söyledi. Gerçek adı Stephanie Clifford olan kadının sözleri, Trump'ın avukatı Michael Cohen'in dergiye dava açma tehdidi nedeniyle yayımlanmadı.

Trumpın başını yakan kadın: Stormy Daniels Skandal tekrar patlak verdi

EŞİNE SÖYLEMEKLE TEHDİT ETTİ

Ocak 2018'e gelindiğinde ise, Washington Post'un haberi gündeme bomba gibi düştü. Ünlü gazete, 12 Ocak tarihinde başkanlık seçimlerinden kısa süre önce porno yıldızına 130 bin dolar ödeme yapıldığını manşetten duyurdu.

Trumpın başını yakan kadın: Stormy Daniels Skandal tekrar patlak verdi

Habere göre, Hillary Clinton'la kıyasıya bir yarışa giren Trump'ın ekibi Daniels'a sus payı olarak parayı vermiş ve ödemeyi de avukat Cohen yapmıştı. Bir başka iddia ise Daniels'ın Trump'ı aralarında geçen ilişkiyi karısına söylemekle tehdit etmesiydi.

Haberin Devamı

Daniels o dönem Trump ile aralarında geçen cinsel birleşmeyi bile anlattı. Daniels konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

'Arkasını döndü ve pantolonunu biraz aşağı indirdi. Altında iç çamaşırı falan vardı ve ben ona dergiyle birkaç şaplak attım. Prezervatif kullanmadık'

Trumpın başını yakan kadın: Stormy Daniels Skandal tekrar patlak verdi