Steam İndirimleri

Steam İndirimleri

Son dakika Steam indirimleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Steam indirimleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Steam indirimleri haber sayfamızda...

Steam İndirimleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50 steam indirimleri haberi bulunmuştur.
Steam yaz indirimleri başladı mı, ne zaman başlayacak? Steam'de hangi oyunlar indirime girecek?
Steam yaz indirimleri başladı mı, ne zaman başlayacak? Steam'de hangi oyunlar indirime girecek? Steam yaz indirimleri oyunsevelerin gündeminde yer alıyor. Popüler oyun platformlarından olan Steam'de indirimlerin başlayıp başlamadığı ve hangi oyunlarda indirim olacağı ise araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte Steam yaz indirimleri hakkında bilgiler....
25.06.2020 Gündem
Steam sonbahar indirimlerinde yüzde 70'ten fazla indirime giren oyunlar neler?
Steam sonbahar indirimlerinde yüzde 70'ten fazla indirime giren oyunlar neler? Steam'de sonbahar indirimleri çoktan başladı. Peki hangi oyun hangi fiyattan satılıyor. Steam Sonbahar İndirimi ile fiyatları yüzde 70’e varan oranda düşen oyunlar şu şekilde...
26.11.2018 Teknoloji
Steam indiriminde dikkat çeken 7 oyun
Steam indiriminde dikkat çeken 7 oyun Adabı vardır cüzdan boşaltmanın. Bir kiminle boşalttığına, bir de ne için boşalttığına bakman gerek. Steam'in sonbahar indiriminden payına düşeni alan ve hepsini satın almak isteyebileceğiniz yedi oyunu derledik. İyi eğlenceler!
22.11.2018 Teknoloji
Steam sonbahar indirimleri başladı
Steam sonbahar indirimleri başladı Steam'de sonbahar indirimleri başladı. Peki hangi oyun hangi fiyattan satılmaya başladı. Steam Sonbahar İndirimi ile fiyatları yüzde 75’e varan oranda düşen oyunlar şu şekilde...
26.11.2018 Oyun
Steam yaz indirimleri kapsamında 10 TL altına satın alabileceğiniz oyunlar neler?
Steam yaz indirimleri kapsamında 10 TL altına satın alabileceğiniz oyunlar neler? Steam'in yaz indirimleri dün başladı. Birçok oyunda fiyatlar ciddi oranda düşürüldü. Biz de Steam Yaz İndirimleri kampanya kapsamında 10 TL'nin altında satın alınabilecek 10 oyunu sizler için derledik. Peki Steam yaz indirimleri ne zamana kadar devam edecek? Steam indirimli oyunları hangileri?
22.06.2018 Oyun
Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?
Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Steam'in merakla beklenen ve yüzlerce oyunun indirime girdiği yaz indirimlerini tarihi sızdırıldı. Steam'in 2018 yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Birkaç hafta boyunca devam edecek indirim döneminde ön plana çıkan oyunlar hangisi?
21.06.2018 Oyun
Steam Kış İndirimleri'nde büyük indirime giren oyunlar
Steam Kış İndirimleri'nde büyük indirime giren oyunlar Steam Kış İndirimleri'de fiyatı en çok düşen oyunları sizler için derledik. Her sene olduğu gibi bu senede yılbaşının hemen öncesinde Steam Kış İndirimleri başladı. Peki Steam Kış indirimleri ne zamana kadar devam edecek? Steam'de indirimli oyunlar hangileri? İşte merak edilenler.
28.12.2017 Oyun
Spor oyunlarında yılın ilk sürprizi: FIFA 23, NBA 2K23, F1 22 ve F1 Manager 2022 indirimde!
Spor oyunlarında yılın ilk sürprizi: FIFA 23, NBA 2K23, F1 22 ve F1 Manager 2022 indirimde! Steam ve diğer birçok platform geçtiğimiz ay, yıl sonuna yaklaştığımız süreçte çok ciddi indirimler yapmıştı. Bununla birlikte yeni yılın hemen başında çoğu platformda fiyatlar ciddi şekilde yükseldi ve 2023 yılı Türk oyuncu kitlesi için hayal kırıklığıyla başlamış oldu.
21.01.2023 Teknoloji
Steam Yaz İndirimleri başladı! İşte fiyatı düşen popüler oyunlar...
Steam Yaz İndirimleri başladı! İşte fiyatı düşen popüler oyunlar... Gelenekselleşen Steam Yaz İndirimleri 25 Haziran 2020 itibari ile başladı. Sizler için fiyatı düşen popüler oyunları listeledik!
26.06.2020 Oyun
59 liraya satılan oyun kısa süre için ücretsiz oldu!
59 liraya satılan oyun kısa süre için ücretsiz oldu! Dünya genelindeki Corona virüs salgını nedeniyle, oyun firmaları çeşitli indirimler yapmaya devam ediyor. Şimdi de 59 liraya satılan Stellaris isimli oyun, kısa süreliğine ücretsiz oldu.
13.05.2020 Oyun
Steam özel indirim tarihleri sızdırıldı!
Steam özel indirim tarihleri sızdırıldı! Dünyanın en popüler çevrim içi oyun servislerinden biri olan Steam, bildiğiniz gibi belirli tarihlerde özel indirimler yapıyor. Cadılar Bayramı, Sonbahar ve Kış indirimlerinin tarihleri sızdırıldı!
20.10.2019 Oyun
Toplam değeri 200 liraya ulaşan 6 oyun ücretsiz oldu!
Toplam değeri 200 liraya ulaşan 6 oyun ücretsiz oldu! Son zamanlarda oyunların yükselen fiyatı nedeni ile Türkiye söz konusu olunca, pahalı bir hobi haline gelmeye başladı. Bu nedenle oyun servislerinin yaptığı çeşitli indirimleri takip edip, bu şekilde satın almak çok daha mantıklı bir seçenek haline geliyor. Epic Games Store'un son zamanlarda kullanıcıları Steam'den kendi tarafına çekebilmek için yaptığı indirimlere bir yenisi daha eklendi.
20.09.2019 Oyun
Steam nedir, nasıl kullanılır? Steam ile oyun nasıl alınır?
Steam nedir, nasıl kullanılır? Steam ile oyun nasıl alınır? Dünyaca ünlü video oyun geliştiricisi ve yapımcısı Valve Corporation tarafından geliştirilen Steam, bugün hakkında en çok arama yapılan konulardan biri oldu. Peki Steam nedir ve nasıl kullanılır?
3.04.2019 Gündem
Steam 2018'de en çok satan oyunları paylaştı
Steam 2018'de en çok satan oyunları paylaştı Steam, her sene olduğu gibi bu sene de en çok satan ve en çok oynanan oyunların listesini paylaştı. Dört farklı kategoride yayınlanan listeyi aşağıdan görebilirsiniz.
28.12.2018 Oyun
Steam kış indirimlerinde yüzde 70'e indirime giren oyunlar
Steam kış indirimlerinde yüzde 70'e indirime giren oyunlar Steam'in merakla beklenen kış indirimleri sonunda başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kış İndirimleri adı altında binlerce farklı oyunda indirimler yapıldı. Steam Kış İndirimleri kapsamında yüzde 70'in üzerinde indirime giren oyunları sizler için derledik.
24.12.2018 Oyun
Steam kış indirimleri başladı! Hangi oyun yüzde kaç indirime girdi?
Steam kış indirimleri başladı! Hangi oyun yüzde kaç indirime girdi? Steam'in merakla beklenen kış indirimleri sonunda başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kış İndirimleri adı altında binlerce farklı oyunda yüzde 90'a varan indirimler yapılacak. Steam kış indirimlerinde hangi oyunlar, yüzde kaç indirime girdi?
21.12.2018 Teknoloji
Steam Kış İndirimleri 2018 tarihi belli oldu
Steam Kış İndirimleri 2018 tarihi belli oldu Steam'in merakla beklenen kış indirimleri tarihi sonunda başladı. Steam Database’in paylaştığı içeriğe göre cüzdanlarımızı hazırlamamız gereken tarih 20 Aralık 2018. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kış İndirimleri adı altında binlerce farklı oyunda yüzde 90'a varan indirimler yapılacak.
17.12.2018 Oyun
10 TL'den ucuza alabileceğiniz ve sizi ekran başına kilitleyecek oyunlar
10 TL'den ucuza alabileceğiniz ve sizi ekran başına kilitleyecek oyunlar Steam yaz indirimleri başladı, biz de geçtiğimiz cumartesi indirimlerde kesinlikle almanız gereken 15 oyunu bir araya getirdik.
1.07.2020 E-Spor
Steam yaz indirimleri başladı!
Steam yaz indirimleri başladı! Dünyanın en büyük oyun platformu Steam’in merakla beklelenen büyük indirim kampanyası Steam yaz indirimleri başlıyor. Bakın hangi oyunun fiyatı ne kadar düşecek?
1.07.2020 E-Spor
Steam hesabınızın toplam değeri ne kadar?
Steam hesabınızın toplam değeri ne kadar? Steam hesabınızın değerinin ne kadar olduğunu hiç merak ettiniz mi? Steam'e gelen yenilikle bu zamana kadar sistemde ne kadar para harcadığınızı görebileceksiniz.
19.06.2018 Oyun
Steam yaz indirimlerinin tarihi sızdırıldı! Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?
Steam yaz indirimlerinin tarihi sızdırıldı! Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Steam'in merakla beklenen ve yüzlerce oyunun indirime girdiği yaz indirimlerini tarihi sızdırıldı. Steam'in 2018 yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Birkaç hafta boyunca devam edecek indirim döneminde ön plana çıkan oyunlar hangisi?
9.05.2018 Oyun
Steam, Şubat ayında yeni bir indirim kampanyasıyla geri dönebilir
Steam, Şubat ayında yeni bir indirim kampanyasıyla geri dönebilir Steam'in geçtiğimiz yıl Şubat ayında düzenlenmeyen Lunar New Year indirimleri bu sene geri dönecek gibi duruyor. Peki Lunar New Year indirimleri ne kadar sürecek?
24.01.2018 Oyun
Steam nedir? Steam nasıl kullanılır?
Steam nedir? Steam nasıl kullanılır? Oyuncuların vazgeçilmezi olan Steam, oyun oynamayı seven herkesin bilgisayarında mutlaka kuruludur. Peki Steam nedir? Steam nasıl kullanılır? Steam hakkında bilgiler...
9.03.2018 Teknoloji
Steam kış indirimleri başladı! Hangi oyun yüzde kaç indirime girdi?
Steam kış indirimleri başladı! Hangi oyun yüzde kaç indirime girdi? Steam'in merakla beklenen kış indirimleri sonunda başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kış İndirimleri adı altında binlerce farklı oyunda yüzde 90'a varan indirimler yapılacak. Steam kış indirimlerinde hangi oyunlar, yüzde kaç indirime girdi?
17.12.2018 Teknoloji
Steam'in büyük indirim tarihleri internete sızdırıldı
Steam'in büyük indirim tarihleri internete sızdırıldı Oyuncuların merakla beklediği büyük Steam indirimlerinin tarihleri sızdırıldı. Steam'de Halloween Sale (Cadılar Bayramı), Black Friday (Kara Cuma) ve kış indirimlerinin tarihleri ne zaman?
20.12.2017 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Steam İndirimleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.