Erkek bakımın lider markası Gillette’in düzenlediği Gillette PES Turnuvası başlıyor. 4 hafta boyunca Gillette’in sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleşecek canlı turnuvanın dev final maçında marka elçimiz, yıldız futbolcu Ozan Kabak ve spor yorumcusu Uğur Karakullukçu Kabak yer alacak.
Korona virüs salgını nedeniyle online oynanan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi Finali'nde kupaya uzanan takım 1907 Fenerbahçe Espor oldu.
Türkiye eFutbol Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe, Galatasaray’ı 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
Trabzonspor, Beşiktaş Esports, Bursaspor başta olmak üzere kulüplerimiz Espor'da rekabete devam edecekler, Asist Analiz maçları youtube hesabı üzerinden canlı yayınlayacak. Uzak kaldığımız futbolun özlediğimiz heyecanı ve kıyasıya rekabet, bu akşam 21:00’de, Trabzonspor-Beşiktaş Esports maçı ile başlıyor.
Türkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull’un ortaklaşa düzenlediği, Red Bull Chess Masters’da 3. sezon heyecanı başlıyor. En iyilerin hem rakibi hem de zamanı mat etmek için hamle yapacakları Red Bull Chess Masters, ilk kez tamamen çevrimiçi olarak oyuncuların evlerinden katılımıyla gerçekleştirilecek. 9 Nisan’da başlayacak ve 4 hafta sürecek elemelerin ardından Türkiye’nin en iyi kadın oyuncusu 9 Mayıs’ta, erkek oyuncusu ise 10 Mayıs’ta oynanacak finallerle belli olacak.
Türkiye'nin en başarılı genç motor sporları pilotlarından biri olarak gösterilen Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, koronavirüs kapsamında evde zaman geçirdiğini ve çalışmalarını simülasyon yarışları yaparak sürdürdüğünü söyledi.
Türkiye E-spor Federasyonu’nun düzenlediği TESFED Evde Kal Kupası’nda ilk hafta tamamlandı. FIFA’nın FUT modunda düzenlenen turnuvada finalde Berkije’yi yenmeyi başaran Futbolist takımı oyuncusu, Red Bull sporcusu İsmail Can Yerinde (Isopowerr) ilk haftanın şampiyonu oldu.
Beşiktaş Esport eski kadın LoL takımı kaptanı 'Wolf' lakaplı Nicole Solvmose, kulübün kendisi ve arkadaşlarına önemli miktarda borcu olduğunu belirtti.
Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu’nun oyun ve espor odaklı en büyük merkezi ininal Espor Arena görkemli bir törenle 42 Maslak’ta açıldı. Oyun tutkunlarının ve Türkiye’nin önde gelen espor oyuncularının katıldığı etkinlikte, açılışa özel turnuvalar ve gösteriler düzenlendi.
DenizBank yenilikçi ürünü fastPay ile spor alanına desteğini genişletecek bir iş birliğine imza atarak Türkiye, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'nın en geniş kadrolu espor kulübü olan İstanbul WildCats’in isim sponsoru oldu.
Türkiye’nin en büyük uluslararası dijital oyun ve eğlence fuarı Gaming İstanbul, 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bu sene ikincisi düzenlenen Türkiye’nin en büyük CS:GO turnuvası olan Red Bull Flick’in elemeleri de GİST’te Red Bull Gaming Ground çatısı altında start aldı.
Türkiye’nin en büyük uluslararası dijital oyun ve eğlence fuarlarından Gaming İstanbul, 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bu sene ikincisi düzenlenecek Türkiye’nin en büyük CS:GO turnuvası olan Red Bull Flick’in elemeleri de GİST’te Red Bull Gaming Ground çatısı altında başlayacak. GİST’te yer alacak Red Bull Gaming Ground, oyun tutkunlarına özel fırsatlar da sunacak.
Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O., Clash Royale oyununda Türkiye şampiyonu belli oldu.
Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde mücadele veren Galatasaray Espor, oyuncu ve koçlarının maaşlarını ödememesi sebebiyle Riot Games Türkiye tarafından ligden ihraç edildi.
Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. Clash Royale oyununda en iyiyi bulmaya çok yakın. Red Bull M.E.O.’da çevrimiçi elemeler 14-15 ve 21-22 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. 4 eleme sonucunda rakiplerini geçmeyi başaran 32 oyuncu 28 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek büyük finalde şampiyon olmak için mücadele verecek. Finalde şampiyon olacak oyuncu, İspanya’daki Dünya finalindeTürkiye’yi temsil etmeye hak kazanacak.
Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Türkiye’nin en iyi Dota 2 takımını belirleyen Red Bull Son Şampiyon Dota 2 Turnuvası’nda final mücadelesi nefesleri kesti. TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası çatısı altında 21 Aralık tarihinde FDR Oyun Merkezi'nde gerçekleştirilen büyük finalde Team Pi’yi yenen Team Closer şampiyon oldu.
Football Manager 2020'de minimum ücretle alabileceğiniz, ocak ayında imza attırıp sezon sonunda bedava alabileceğiniz, oyunun en iyi 'free'lerini en iyiye doğru listeliyoruz.
Türkiye’nin haber yaşam platformu Milliyet Dijital yenilendi!
Uygulama ile devam et, gündemi kaçırma!