Steam Yaz İndirimleri

Steam Yaz İndirimleri

Son dakika steam yaz indirimleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan steam yaz indirimleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan steam yaz indirimleri haber sayfamızda...

Steam Yaz İndirimleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18 steam yaz indirimleri haberi bulunmuştur.
Steam Yaz İndirimleri başladı! İşte fiyatı düşen popüler oyunlar...
Steam Yaz İndirimleri başladı! İşte fiyatı düşen popüler oyunlar... Gelenekselleşen Steam Yaz İndirimleri 25 Haziran 2020 itibari ile başladı. Sizler için fiyatı düşen popüler oyunları listeledik!
26.06.2020 Oyun
Steam yaz indirimleri başladı mı, ne zaman başlayacak? Steam'de hangi oyunlar indirime girecek?
Steam yaz indirimleri başladı mı, ne zaman başlayacak? Steam'de hangi oyunlar indirime girecek? Steam yaz indirimleri oyunsevelerin gündeminde yer alıyor. Popüler oyun platformlarından olan Steam'de indirimlerin başlayıp başlamadığı ve hangi oyunlarda indirim olacağı ise araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte Steam yaz indirimleri hakkında bilgiler....
25.06.2020 Gündem
Steam nedir, nasıl kullanılır? Steam ile oyun nasıl alınır?
Steam nedir, nasıl kullanılır? Steam ile oyun nasıl alınır? Dünyaca ünlü video oyun geliştiricisi ve yapımcısı Valve Corporation tarafından geliştirilen Steam, bugün hakkında en çok arama yapılan konulardan biri oldu. Peki Steam nedir ve nasıl kullanılır?
3.04.2019 Gündem
10 TL'den ucuza alabileceğiniz ve sizi ekran başına kilitleyecek oyunlar
10 TL'den ucuza alabileceğiniz ve sizi ekran başına kilitleyecek oyunlar Steam yaz indirimleri başladı, biz de geçtiğimiz cumartesi indirimlerde kesinlikle almanız gereken 15 oyunu bir araya getirdik.
1.07.2020 E-Spor
Steam yaz indirimleri kapsamında 10 TL altına satın alabileceğiniz oyunlar neler?
Steam yaz indirimleri kapsamında 10 TL altına satın alabileceğiniz oyunlar neler? Steam'in yaz indirimleri dün başladı. Birçok oyunda fiyatlar ciddi oranda düşürüldü. Biz de Steam Yaz İndirimleri kampanya kapsamında 10 TL'nin altında satın alınabilecek 10 oyunu sizler için derledik. Peki Steam yaz indirimleri ne zamana kadar devam edecek? Steam indirimli oyunları hangileri?
22.06.2018 Oyun
Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?
Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Steam'in merakla beklenen ve yüzlerce oyunun indirime girdiği yaz indirimlerini tarihi sızdırıldı. Steam'in 2018 yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Birkaç hafta boyunca devam edecek indirim döneminde ön plana çıkan oyunlar hangisi?
21.06.2018 Oyun
Steam yaz indirimleri başladı!
Steam yaz indirimleri başladı! Dünyanın en büyük oyun platformu Steam’in merakla beklelenen büyük indirim kampanyası Steam yaz indirimleri başlıyor. Bakın hangi oyunun fiyatı ne kadar düşecek?
1.07.2020 E-Spor
Steam yaz indirimlerinin tarihi sızdırıldı! Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?
Steam yaz indirimlerinin tarihi sızdırıldı! Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Steam'in merakla beklenen ve yüzlerce oyunun indirime girdiği yaz indirimlerini tarihi sızdırıldı. Steam'in 2018 yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Birkaç hafta boyunca devam edecek indirim döneminde ön plana çıkan oyunlar hangisi?
9.05.2018 Oyun
Steam nedir? Steam nasıl kullanılır?
Steam nedir? Steam nasıl kullanılır? Oyuncuların vazgeçilmezi olan Steam, oyun oynamayı seven herkesin bilgisayarında mutlaka kuruludur. Peki Steam nedir? Steam nasıl kullanılır? Steam hakkında bilgiler...
9.03.2018 Teknoloji
Steam, 40 bin hesabı kalıcı olarak banladı
Steam, 40 bin hesabı kalıcı olarak banladı Valve, banlama konusunda yeni bir rekor kırdı. Steam Yaz İndirimleri'nin bir gün sonrasında 40 bin kullanıcı hesabı Steam’in VAC anti hile sistemi tarafından banlandı.
11.07.2017 Oyun
Steam yaz indirimleri dahilinde 10 TL altında satın alınabilecek en iyi oyunlar
Steam yaz indirimleri dahilinde 10 TL altında satın alınabilecek en iyi oyunlar Steam'in merakla beklenen ve yüzlerce oyunun indirime girdiği yaz indirimleri başladı. İki hafta boyunca devam edecek indirim döneminde 10 TL altında satın alınabilecek en iyi oyunlar hangileri?
3.07.2017 Oyun
Steam yaz indirimleri başladı! Peki Steam'de hangi oyunlar indirime girdi?
Steam yaz indirimleri başladı! Peki Steam'de hangi oyunlar indirime girdi? Steam'in merakla beklenen ve yüzlerce oyunun indirime girdiği yaz indirimleri başladı. İki hafta boyunca devam edecek indirim döneminde ön plana çıkan oyunlar hangisi? İşte 2017 Steam yaz indirimleri çerçevesinde öne çıkan oyunlar.
23.06.2017 Oyun
2017 Steam yaz indirimleri başlıyor
2017 Steam yaz indirimleri başlıyor Steam'in merakla beklenen ve yüzlerce oyunun indirime girdiği yaz indirimleri başlıyor. Steam yaz indirimleriyle birlikte binlerce oyun indirimli fiyattan satın alınabilecek.
22.06.2017 Oyun
2017 Steam yaz indirimleri bu tarihte başlayacak
2017 Steam yaz indirimleri bu tarihte başlayacak Steam'in merakla beklenen ve yüzlerce Oyunun indirime girdiği yaz indirimlerinin başlangıç ve bitiş tarihleri ortaya çıktı. İşte Steam'in yaz indirimlerinin başlayacağı tarih.
19.06.2017 Teknoloji
Steam Yaz İndirimleri Başladı
Steam Yaz İndirimleri Başladı Steam, uzun süredir beklenilen Steam indirimlerini bugün başlattı.
20.06.2014 Oyun Dunyasi
Steam yaz indirimlerinin başlangıç tarihi belli oldu
Steam yaz indirimlerinin başlangıç tarihi belli oldu Havaların ısınmasıyla Steam'in merakla beklenen yaz indirimlerinin tarihi de sızdı. Valve'in dijital oyun platformu Steam'in, yaz indirimlerinin başlangıç ve bitiş tarihleri ortaya çıktı.
12.05.2017 Teknoloji
Haftanın En Çok Satan Oyunları
Haftanın En Çok Satan Oyunları PC platformlarının vazgeçilmezlerinden biri olan Steam, geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunlarıyla “tekrar” karşımızda. Steam’in indirimleri her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok oyuncuyu kendisine kilitledi. Yaz indirimleri kampanyası, birçoğumuzun cüzdanını eritti. Hatta eritmeye de devam ediyor.
22.06.2015 Oyun Dunyasi
Steam’de Geçtiğimiz Hafta Hangi Oyunlar Satıldı?
Steam’de Geçtiğimiz Hafta Hangi Oyunlar Satıldı? Artık online olarak donanım da satmaya başlayan Steam, geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunlarıyla yeniden karşımızda. Peki bu hafta bizleri hangi oyunlar bekliyor? Hep birlikte bakalım. Eğer takip ediyorsanız yahut Steam kullanıcısıysanız...
23.06.2015 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Steam Yaz İndirimleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.