Stephanie Grisham

Stephanie Grisham

Son dakika Stephanie Grisham haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Stephanie Grisham gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Stephanie Grisham haber sayfamızda...

Stephanie Grisham

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 51 stephanie grisham haberi bulunmuştur.
‘Macron’un seks hayatı hakkında bilgim var’
‘Macron’un seks hayatı hakkında bilgim var’ ABD’de eski başkan Donald Trump’ın evine 8 Ağustos’ta iç güvenlik teşkilatı FBI tarafından yapılan baskında, 15 kutu belge ele geçirilmişti. Rolling Stones dergisi, bu belgeler arasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a ait bir bölümün de olduğunu duyurdu.
31.08.2022 Dünya
İdam mahkumu 2 saat can çekişti! 'En kötü infaz'daki sözleri şoke etti
İdam mahkumu 2 saat can çekişti! 'En kötü infaz'daki sözleri şoke etti Eski kız arkadaşı Debbie Dietz ve babası Gene Dietz’i öldüren Joseph Wood, 25 yıl boyunca idam edilmeyi bekledi. Yıllar sonra gerçekleşen infaz sırasında yaşananlar ise birçok kişiyi dehşete düşürdü ve idamın, “Dünyanın en kötü infazı” olarak anılmasına sebep oldu.
26.07.2022 Dünya
‘Geceyarısı Ekspresi’ sorusu sormuş!
‘Geceyarısı Ekspresi’ sorusu sormuş! Eski Beyaz Saray Sözcüsü Stephanie Grisham’ın “Şimdi sorularınızı yanıtlayacağım: Trump’ın Beyaz Saray’ında gördüklerim” adlı kitabından alıntılar yayınlanmaya devam ediyor.
1.10.2021 Dünya
Şok iddia! Trump, Putin'e "sana kameralar önünde biraz sert davranacağım" dedi
Şok iddia! Trump, Putin'e "sana kameralar önünde biraz sert davranacağım" dedi Eski Beyaz Saray Sözcüsü Stephanie Grisham, kaleme aldığı kitabında ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın, 2019'da Japonya'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e, basın mensuplarının karşısına çıkmadan önce "Sana birkaç dakika sert davranacağım. Ama bu, kameralar için. Onlar çıktıktan sonra konuşuruz. Beni anladın mı?" dediğini iddia etti.
28.09.2021 Dünya
‘Marie Antoinette gibi çok kibirli’
‘Marie Antoinette gibi çok kibirli’ Eski ABD Başkanı Trump’ın ekibinden Grisham kitabında Melania Trump’ı şöyle suçladı: “Marie Antoinette gibi kibirliydi, kongreyi basan saldırganları kınamayı da reddetmişti”
15.09.2021 Dünya
Son dakika... ABD'de kabine dağılıyor! Bir istifa daha...
Son dakika... ABD'de kabine dağılıyor! Bir istifa daha... ABD'de Donald Trump yanlılarının çarşamba günü Kongreyi basmasının ardından, Eğitim Bakanı Betsy DeVos istifasını sundu. Ulaştırma Bakanı Elaine Chao'nun ardından ikinci eden ikinci Bakan olan DeVos, "Bu benim için patlama noktası oldu." dedi.
8.01.2021 Dünya
Son dakika haberler...Patlama noktası! Peş peşe geldi...
Son dakika haberler...Patlama noktası! Peş peşe geldi... Dünyanın gözü ABD'de... Trump'ın başkent Washington'a yığdığı kalabalıklara Kongre'ye yürümelerini söylemesiyle ABD tarihinin son 200 yıldaki en utanç verici sahneleri yaşandı. Trump, 20 Ocak'ta düzenli bir geçiş olacağını duyurdu. ABD medyası çılgına dönmüş durumda. Ulaştırma Bakanı Chao'nun ardından Eğitim Bakanı Devos'un da istifa etmesi bomba etkisi yarattı. New York Times gazetesi, Trump'ın son haftalarda kendisine af çıkartmak için yardımcılarıyla tartıştığını yazdı. Beyaz Saray'dan baskını kınayan bir açıklama gelirken, Başkan Yardımcısı Pence'in danışmanı, Trump'ın azledilmesi için 25. Madde'yi işletmekle ilgili açıklama yaptı. Sakıncalı bulunan tweetlerini sildikten sonra hesabı açılan Trump da, Twitter'dan yayınladığı videoyla sessizliğini bozdu. Son dakika gelişmelerini canlı aktarıyoruz...
8.01.2021 Dünya
Beyaz Saray'da istifa fırtınası! O da bıraktı...
Beyaz Saray'da istifa fırtınası! O da bıraktı... ABD Başkanı Donald Trump'ın Eski Özel Kalem Müdürü ve Kuzey İrlanda Özel Temsilcisi Mick Mulvaney de istifa ettiğini duyurdu.
7.01.2021 Dünya
Son dakika: ABD'de ortalık savaş alanına döndü! Kongre'yi bastılar, silahlar çekildi...
Son dakika: ABD'de ortalık savaş alanına döndü! Kongre'yi bastılar, silahlar çekildi... Gelen son dakika haberine göre; ABD'de ortalık savaş alanına döndü. ABD’nin başkenti Washington’da gösteri düzenleyen Trump destekçilerinden bazıları polis barikatını aşarak Kongre binasına girdi. ABD'de göstericilerin barikatları aşarak Kongre binasına girmesi üzerine Kongredeki oturumlara ara verildi ve Mike Pence bina dışına çıkarıldı. Silahların çekildiği, ölen ve yaralıların olduğu bu şoke edici olaylar sonrası Biden ve Trump'tan peş peşe açıklamalar geldi. Öte yandan oturum, güvenliğin yeniden sağlanmasının ardından devam etti. 'Kalkışma' ve 'Darbe girişimi' yorumları yapılırken ABD'de uzun süre konuşulacak sarsıcı olaylara şahit olundu. İşte yaşanan sıcak gelişmelerin tümü...
7.01.2021 Dünya
Son dakika... ABD'de 3 istifa birden geldi! Dikkat çeken isim
Son dakika... ABD'de 3 istifa birden geldi! Dikkat çeken isim ABD'de Donald Trump destekçilerinin Kongre binasını basmasının ardından, Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Sarah Matthews, Beyaz Saray Sosyal İşler Müdürü Rickie Niceta ve Melania Trump'ın Özel Kalem Müdürü Stephanie Grisham istifa etti.
7.01.2021 Dünya
Beyaz Saray virüse rağmen bayram kutlamalarına hazırlanıyor
Beyaz Saray virüse rağmen bayram kutlamalarına hazırlanıyor ABD'de sağlıkçıların tatil sezonunda toplantıların sınırlandırılması yönündeki tavsiyelerine rağmen Beyaz Saray yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sırasında parti hazırlıkları yapıyor.
24.11.2020 Dünya
Melania Trump'ın gizli ses kayıtları CNN International'da yayınlandı
Melania Trump'ın gizli ses kayıtları CNN International'da yayınlandı ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın Meksika'dan ülkeye yasa dışı yollardan giren göçmenlerin çocukları ile Noel hazırlıkları konusunda gizlice kaydedilen konuşmaları CNN International'da yayınlandı. 
2.10.2020 Dünya
Corona laboratuvardan mı çıktı? Üst üste çok kritik açıklamalar
Corona laboratuvardan mı çıktı? Üst üste çok kritik açıklamalar Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni tip corona virüsün (Covid-19) Vuhan'daki bir laboratuvardan çıktığına dair gördüğünü söylediği kanıtın, Amerikan istihbaratının bir varsayımı olduğunu ve nihai kararı Trump'ın vereceğini söyledi.
1.05.2020 Dünya
ABD'de yeni Beyaz Saray Sözcüsü, Kayleigh McEnany oldu
ABD'de yeni Beyaz Saray Sözcüsü, Kayleigh McEnany oldu ABD'de Stephanie Grisham'dan boşalan Beyaz Saray sözcülüğüne, Başkan Donald Trump'ın Seçim Kampanyası Sözcüsü Kayleigh McEnany'in atandığı bildirildi.
8.04.2020 Dünya
Beyaz Saray Sözcüsü Grisham görevinden ayrıldı! Melania Trump mutlu oldu...
Beyaz Saray Sözcüsü Grisham görevinden ayrıldı! Melania Trump mutlu oldu... Gelen son dakika haberine göre; Beyaz Saray Sözcüsü Stephanie Grisham'ın görevinden ayrıldığı ve Melania Trump'ın Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirildiği bildirildi.
7.04.2020 Dünya
Son dakika: Donald Trump duyurdu! ABD'nin Avrupa ile bağları koptu
Son dakika: Donald Trump duyurdu! ABD'nin Avrupa ile bağları koptu Gelen son dakika haberine göre; ABD Başkanı Donald Trump, cuma gecesinden itibaren Avrupa’dan gelen tüm seyahatleri 30 gün boyunca askıya aldıklarını açıkladı. Söz konusu kısıtlamadan ticaret ve kargo uçuşlarının yanı sıra İngiltere ve Türkiye de muaf tutulacak.
12.03.2020 Dünya
Koronavirüs haberlerinde son dakika! Tüyler ürperten fotoğraf
Koronavirüs haberlerinde son dakika! Tüyler ürperten fotoğraf İran'da koronavirüsten ölen Devrim Muhafızları eski komutanının cenaze töreninden inanılmaz kareler geldi. İspanya'da tüm bir milletvekilinde koronavirüse rastlandı, parlamento kapatıldı. İran'da bir günde 54 hasta daha öldü, Lübnan ve Fas'ta ilk ölüm kayıtlara geçti. Covid-19 Panama, KKTC, Moğolistan ve Burkina Faso gibi ülkelerde ilk kez görüldü. KKTC'de tüm okullar hafta sonuna kadar tatil edildi. Virüsün merkez üssü Wuhan'ı ilk kez ziyaret eden Çin lideri Şi Jinping, salgının frenlendiğini ilk kez resmen duyurdu.
10.03.2020 Dünya
Trump koronavirüs testi yaptırdı mı? Beyaz Saray'dan açıklama geldi
Trump koronavirüs testi yaptırdı mı? Beyaz Saray'dan açıklama geldi Beyaz Saray Sözcüsü Stephanie Grisham, koronavirüs bulaşması ihtimali olan bazı yerlerde bulunması sebebiyle "virüs kapmış olabileceği" tartışılan Donald Trump'ın durumuna ilişkin yazılı açıklama yaptı.
10.03.2020 Dünya
Trump'a büyük şok! O salonda bir kişide koronavirüs tespit edildi
Trump'a büyük şok! O salonda bir kişide koronavirüs tespit edildi ABD Başkanı Donald Trump ve Başkan Yardımcısı Mike Pence'in de katıldığı Maryland eyaletinde düzenlenen bir toplantının katılımcılardan birinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildiği ortaya çıktı.
8.03.2020 Dünya
Son dakika | İran misillemesi sonrası ABD'den üst üste açıklamalar
Son dakika | İran misillemesi sonrası ABD'den üst üste açıklamalar Son dakika haberine göre; Beyaz Saray Sözcüsü Stephanie Grisham, Irak'taki ABD üslerine saldırı konusunda Başkan Donald Trump'ın bilgilendirildiğini ve durumun yakından takip edildiğini açıkladı.

Pentagon, İran’ın ABD askerlerinin konuşlandığı Irak'taki el-Esed ve Erbil üslerine 12’den fazla balistik füze ile saldırı düzenlediğini açıkladı.
8.01.2020 Dünya
Trump'a kötü haber! Onaylandı
Trump'a kötü haber! Onaylandı Son dakika haberine göre; ABD Temsilciler Meclisi Adalet Komitesi, Başkan Donald Trump'a yönelik iki azil maddesini onaylayarak Temsilciler Meclisi Genel Kurulu'na gönderdi.
13.12.2019 Dünya
Beyaz Saray'dan Demokratlar'ın 'azil maddeleri' açıklamasına tepki
Beyaz Saray'dan Demokratlar'ın 'azil maddeleri' açıklamasına tepki Beyaz Saray, Demokratlar'ın ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik açılan azil sürecinin "görevin kötüye kullanılması ve kongrenin işleyişini engellemek" suçlarına dayandırıldığı açıklamasına tepki gösterdi.
10.12.2019 Dünya
Son dakika | Trump için çok kötü haber! Ve o rapor yayımlandı...
Son dakika | Trump için çok kötü haber! Ve o rapor yayımlandı... ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, Başkan Donald Trump hakkında yürütülen azil soruşturmasına ilişkin raporunda "Trump'ın görevini kötüye kullandığı" sonucuna ulaştığını açıkladı.
4.12.2019 Dünya
ABD karıştı! Beyaz Saray ile Bolton arasında 'Twitter şifresi' krizi
ABD karıştı! Beyaz Saray ile Bolton arasında 'Twitter şifresi' krizi Beyaz Saray Sözcüsü Stephanie Grisham, eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın Beyaz Saray'ın, kişisel Twitter hesabına girişini engellediği iddiasına, Bolton'ın "yaşlılıktan dolayı şifresini unutmuş olabileceği" şeklinde yanıt verdi.
23.11.2019 Dünya
İran gösterilerde 12 kişinin öldüğünü açıkladı, ABD'yi kınadı
İran gösterilerde 12 kişinin öldüğünü açıkladı, ABD'yi kınadı Ülkede internete erişim de neredeyse tamamen kısıtlanmış durumda, yüzlerce protestocu gözaltına alındı. Birçok kentte gösteriler devam ediyor.
18.11.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Stephanie Grisham ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.